alvoriaperfume.com

53 reviews since 20 kwi 2026

Ważny od: 20 kwi 2026
alvoriaperfume.com spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą zapachy produktów, opisując je jako piękne, przyjemne, delikatne, świeże i wyjątkowe. Wielu klientów zwraca uwagę na estetykę i jakość opakowań, podkreślając ich elegancję oraz atrakcyjność jako prezent. Produkty są określane jako wysokiej jakości, dobrze skomponowane i warte polecenia. Opinie na temat obsługi są jednoznacznie pozytywne, klienci chwalą miłą i profesjonalną obsługę. Klienci często podkreślają szybkie i sprawne dostarczenie zamówień. Pojawia się jeden negatywny głos dotyczący krótkiego utrzymywania się perfum.

Opiniealvoriaperfume.com

Zapachy prześliczne. W pracy nawet faceci mówili że ładnie pachnę. Realizacja błyskawiczna. Do każdej przesyłki dodano próbki także nie trzeba kupować flakonu żeby poznać zapach i skład. Wspomnę jeszcze o patyczkach zanurzonych w pięknej buteleczce. Całe mieszkanie pachnie. Rewelka 🤓
Alvoria to eleganckie i bardzo dobrze skomponowane perfumy o wyjątkowym charakterze. Zapach jest trwały, subtelny i niezwykle stylowy. Idealny zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Zdecydowanie wyróżniają się klasą i jakością.
Pięknie zapakowane i wyjątkowy, świeży zapach zapach. Fajnie, gdyby były dołączane miniaturki pozostałych perfum, oczywiście odpłatnie.
Bardzo wydajne perfumy, zapach utrzymuje się długo. Wybór zapachów spory i są bardzo przyjemnie skomponowane.
Pachną pięknie. Opakowanie eleganckie, wysyłka bez zarzutu. Polecam
T D
Teresa D.

Mega zapach

Perfumy te długo utrzymują zapach w mieszkaniu
T D
Teresa D.
Pięknie pachnie i trzyma długo zapach
Szybka wysyłka,paczka dobrze zabezpieczona.Mgiełki pięknie pachną i bardzo trwałe cudne .

Świetna jakość + szybka dostawa

Świetna oraz szybka obsługa zamówień , a perfumy jak zawsze najwyższej jakości. Jak dla mnie REBORN to idealny perf na codzień

Odpowiedź ze sklepu alvoriaperfume.com

Bardzo dziękujemy!
Perfumy bardzo mnie zachyciły zapachem i trwałością iż postanowiłam kupić kolejne.Bardzo polecam .Pięknie zapakowane co też robi wrażenie.
Szybka dostawa, pięknie zapakowany perfum idealny na prezent
Super perfumy ,polecam i sięgam po nowe zapachy 🥰
Naprawdę mi się podobają. Zamówię więcej.

Przyjemny zapach do domu

Bardzo przyjemny zapach, który nie jest za mocny, a ładnie odświeża mieszkanie. Długo się utrzymuje i sprawia, że w domu robi się po prostu miło i przytulnie.
Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka realizacja zamówienia, zapach przepiękny i dodatkowo w bardzo korzystnej cenie .
Super dziękuję

Byłam mile zaskoczona zapachem oraz zabezpieczeniem przesyłki

Byłam mile zaskoczona zapachem ,
Pięknie pachnie,zapach dosyć trwaly

Alvoria Perfume to marka perfum premium, która powstała z pasji do perfumiarstwa i świadomego tworzenia zapachów. Od początku tworzymy unikalne kompozycje zapachowe, łącząc nowoczesny design z ponadcz...