FROGTECH

Opinie łącznie (9) Opinie (9) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

OpinieFROGTECH

We Frogtech kupuję serwery od kilku lat i niezmiennie jestem zadowolony. Fachowe doradztwo, szybka realizacja a co najważniejsze pełna chęć pomocy i wsparcia w razie problemów czy reklamacji, co jest dla mnie ważniejsze niż sam zakup. Zdecydowanie polecam.

Odpowiedź ze sklepu FROGTECH

Dzięki, dokładamy starań żeby tak zostało :)
Najlepsza firma ze sprzętem serwerowym w Warszawie (pewnie nawet w Polsce). Zgrana ekipa doradza w zakupie oraz pomaga w aspektach technicznych na bardzo wysokim poziomie. Szybko i sprawnie realizuje zamówienia. Polecam Frogtech w 100%
Profesjonalne podejście do klienta na każdym etapie zamówienia. Bardzo dobry i szybki kontakt, wszystkie pytania zostały sprawnie wyjaśnione. Dostawa ekspresowa, wszystko dotarło bezproblemowo i zgodnie z opisem.

Odpowiedź ze sklepu FROGTECH

Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie!
Zaangażowanie pracowników wszystkich szczebli, kompetencja, wsparcie oraz sprzęt dobrej jakości.

Dziękujemy za opinię :)

Bardzo polecam!

Solidna firma, bardzo konkurencyjne ceny oraz profesjonalna obsługa !

Dzięki!
Świetny kontakt, dotrzymywanie ustaleń, szybka realizacja

Odpowiedź ze sklepu FROGTECH

Dziękujemy za opinię i za współpracę :)
Super obsługa i Super Sprzęt. Nawet w przypadku problemów szybka pomoc. Miałem wygięty pin w dysku i odrazu dostałem ofertę wymiany.