Klienci doceniają atrakcyjne i konkurencyjne ceny produktów, a także wysoką jakość oraz zgodność towarów z opisem. Pozytywne opinie zbiera również profesjonalna, pomocna i szybka obsługa klienta. Wielu klientów chwali sprawną komunikację oraz szybkość realizacji zamówień. Pojawiają się jednak głosy dotyczące opóźnień i długiego czasu oczekiwania na zamówienia. Niektórzy klienci zwracają uwagę na brak kontaktu ze strony sklepu oraz na brak dostępności produktów, mimo możliwości ich zamówienia na stronie. Sporadycznie zgłaszane są także uwagi dotyczące braków w zamówieniach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.centrumbhpwpp.eu
Brak w dostawie.
Polecam.
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam
Polecam. Dobry kontakt ze sprzedającym.Jedyny minut to czas oczekiwania na dostawę, który jest bardzo długi.
Zamówienie nie dotarło nie wiem dlaczego jest status anulowane.
towar zgodny z zamówieniem, wszystko szybko i sprawnie, polecam
Super cena ! Pozdrawiam
Towar zgodny z zamówieniem, wysokiej jakości. Wysyłkę trzeba było monitorować, gdyż nastąpiło lekkie opóźnienie.
Mogliby państwo po prostu przysłać mi zamówione rękawice.
szybko sprawnie bez problemów
Świetny kontakt ze sklepem, różnorodny asortyment i dobre ceny, jak dla mnie wystarczy aby nie zmieniać dostawcy.
Proces realizacji zamówienia szybki i bezproblemowy.
Bardzo tani produkt
Jedyny mankament to długi czas oczekiwania na zamówienie (ok 2 tyg) i przez ten czas brak informacji ze strony sprzedawcy.
Sklep wystawia produkt, który jest niedostępny...