Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybką dostawę. Opinie o obsłudze są bardzo pozytywne, klienci zwracają uwagę na profesjonalizm, kompetencje i pomocność zespołu. Wiele osób docenia konkurencyjne, atrakcyjne i promocyjne ceny produktów. Klienci chwalą łatwy i szybki kontakt ze sklepem oraz otrzymywanie pomocnych porad. Pozytywnie oceniane są szczegółowe i pomocne opisy produktów, które ułatwiają dokonanie właściwego wyboru. Klienci często zwracają uwagę na bardzo dobre zabezpieczenie i zapakowanie produktów na czas transportu. Wielu klientów docenia otrzymane kupony rabatowe, prezenty oraz promocje przy zamówieniach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesnowboardowy.pl
Great shop!
Super sklep
Bardzo polecam!
Dobra obsługa.
Perfect Service!
Wszystko idealnie - kontakt, doradztwo, wysyłka i oczywiście buty.
snowboardowy.pl
- +48509707950
- snowboardowy.pl
- info@snowboardowy.pl
- Wrocław, POL
snowboardowy.pl
W naszej ofercie znajdziecie Państwo: - sprzęt snowboardowy dla początkujących i zaawansowanych: kobiet, mężczyzn i dzieci - deski snowboardowe - wiązania - buty - akcesoria: kaski, gogle, rękawice, o...