Ważny od: 31 mar 2025
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci w większości chwalą solidność mebli oraz ich wykonanie, a także atrakcyjne ceny oferowane przez sklep. Pozytywne opinie pojawiają się również na temat terminowości dostawy oraz sprawności realizacji zamówień. Wysoko oceniana jest jakość kontaktu z obsługą sklepu, zwłaszcza komunikacja mailowa i telefoniczna, a także bieżące informowanie o statusie zamówienia. Część klientów pozytywnie wypowiada się również na temat czytelności instrukcji oraz łatwości montażu. Niektórzy klienci zgłaszają jednak problemy z opóźnieniami w dostawie lub z kurierem. Pojawiają się także uwagi dotyczące uszkodzeń mebli lub jakości materiałów. Opinie są podzielone w kwestii instrukcji i montażu – niektórzy zwracają uwagę na niejasności czy braki w zestawach. Dodatkowo, część klientów spotkała się z problemami podczas reklamacji lub nie zawsze uzyskała szybką i satysfakcjonującą reakcję na zgłoszone reklamacje.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieklikmeble.pl
Odpowiedź ze sklepu klikmeble.pl
Dokładnie spakowane co jest bardzo…
klikmeble.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas