vedion.pl

Opinie łącznie (291) Opinie (109) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci najczęściej chwalą wysoką jakość i stan techniczny otrzymanego sprzętu, potwierdzają zgodność produktów z opisem oraz zwracają uwagę na profesjonalizm obsługi klienta. Dodatkowo doceniają bardzo szybką realizację zamówień, ekspresową dostawę oraz dobre zabezpieczenie i profesjonalne opakowanie sprzętu. Pozytywnie oceniane są również atrakcyjne ceny oraz możliwość zakupu na raty. Sporadycznie pojawiają się jednak uwagi dotyczące wad lub niezgodności sprzętu, okazjonalnych opóźnień w dostawie oraz pojedynczych przypadków uszkodzeń w transporcie. Niektórzy klienci zgłaszają trudności przy realizacji płatności ratalnych, a także zauważają brak wsparcia po sprzedaży.

Opinievedion.pl

Interesujaca szeroka oferta. Doskonala komunikacja ze sprzedajacym. Atrakcyjna cena. Natychmiastowa dostawa. Laptop w stanie lepszym niz oczekiwalem. Polecam szczerze. Artur
Sprzęt w świetnym stanie. Sprawna obsługa i przesyłka przy zakupach online
Dobra jakość i szybka dostawa
Była miła

Fachowosc

Fachowość
Firmę polecam. To już mój drugi laptop z tej firmy. Wszystko działa tak jak należy.
Wszystko w jak najlepszym porządku, laptop, super, w pełni sprawny, jestem mile zaskoczony. Dostawa super szybka, opakowanie profesjonalne, już polecam dalej