Ekspert-AGD.com

Opinie łącznie (241) Opinie (118) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i dostawy. Obsługa sklepu jest powszechnie opisywana jako miła, profesjonalna i pomocna. Doceniany jest łatwy, szybki i kompetentny kontakt ze sklepem oraz jasna komunikacja. Wielu klientów pozytywnie ocenia atrakcyjne ceny oraz możliwość negocjacji. Klienci chwalą również fachowe doradztwo i pomoc w wyborze produktów. Zwracają także uwagę na bardzo dobre zabezpieczenie i zapakowanie produktów. Produkty są odbierane jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i spełniające oczekiwania klientów.

OpinieEkspert-AGD.com

Lodówka AEG

To nie pierwsza moja lodówka i sprzęt AEG. Obecnie kupiona to także klasa sama w sobie. Nie jest to marka i jakość marketowa. Spodobał mi się sklep. Wysłano lodówkę na drugi koniec Polski zapakowaną fabrycznie w idealnym stanie i dotarła do mnie w 2 dni od zamówienia. Kontakt telefoniczny ze sklepem b.dobry. Pan poinformował mnie o promocjach i zaletach sprzętu. Co skłoniło mnie do dalszych tam zakupów. Sklep POLECAM . I pozdrawiam Pana ze sklepu. Podziękowania ze Szczecina.

Super sprzedawca!

Szybka wysyłka. Natomiast, kontakt ze sprzedającym to 6+. W transporcie doszło do uszkodzenia opakowania co mogło skutkować uszkodzeniem produktu. Po wysłaniu zdjęć na adres mailowy otrzymałem natychmiastową odpowiedź. "...Otwierać i sprawdzać". Wieczorem tego samego dnia sprzedawca zadzwonił z zapytaniem o towar. Na szczęście wszystko było ok, przy okazji dowiedziałem się o promocji na przedłużenie gwarancji. Oby więcej takich rzetelnych firm dla których oprócz gotówki liczy się klient. Polecam i pozdrawiam!

Odpowiedź ze sklepu Ekspert-AGD.com

Dziękujemy za bardzo pozytywną opinię i zapraszamy ponownie do zakupów.
W sklepie powiedzieli, że oddzwonią i oddzwonili, a pan który przywiózł przesyłkę, sam zaproponował, żeby sprawdzić czy towar nie jest uszkodzony.

Smerf

Bardzo miła obsługa.Szybka realizacja zamówienia. Towar bardzo dobrze zapakowany dotarł w stanie idealnym.Jak najbardziej polecam.

Dziękujemy za zaufanie i bardzo dobrą opinię. Zapraszamy ponownie do zakupów.
#opiniamotywowananagrodą kierując się zakupem zależało mi na okapie do zabudowy, który będzie cichy, ze światłem led i dodatkowo też dobrze wyglądał - electrolux spełnił wszystkie wymagania, polecam!

Dziękujemy za zaufanie i bardzo dobrą opinię. Zapraszamy ponownie do zakupów.
Super obsługa telefoniczna i mailowa Ceny na dobrym poziomie Szybka realizacja oraz informacje o zamówieniu na bierząco Jestem bardzo zadowolony… Dziękuję i pozdrawiam

AEG FES5368XZM

Chciałabym ze swojej strony gorąco polecić Państwu zmywarkę firmy AEG FES5368XZM SatelliteClean, wypełnia ona swoje zadanie wzorowo, ponadto jest niezwykle pojemna, a układ koszów wewnętrznych jest bardzo dobrze przemyślany. Zapewniam Państwa ze swojej strony, iż niniejszy produkt spełni wszystkie Państwa oczekiwania.

Odpowiedź ze sklepu Ekspert-AGD.com

Dziękujemy za bardzo dobrą opinię i zapraszamy ponownie do zakupów.

Zakup okapu

Polecam sklep, bardzo miły kontakt, bardzo szybka dostawa już na drugi dzień, okap bardzo dobrze zabezpieczony, nowy zgodny z opisem. Wszystko na duży plus. Na pewno wrócę tu na zakupy.

Dziękujemy za zaufanie i bardzo dobrą opinię. Zapraszamy ponownie do zakupów.
Polecam, obsługa bardzo miła i kontaktowa. Całe zamówienie przebiegło bardzo szybko i sprawnie w miłej atmosferze. Robiąc w przyszlosci zakupy AGD już wiem gdzie :⁠-⁠)

Dziękujemy za zaufanie i bardzo dobrą opinię. Zapraszamy ponownie do zakupów.
Zakup dobrych produktów w dobrej cenie z miłą oraz szybką obsługą i dobrym doradztwem. Polecam wszystkim

Dziękujemy za zaufanie i bardzo dobrą opinię. Zapraszamy ponownie do zakupów.
Szybkość wysyłki, kontakt ze sprzedającym

Wszystko OK

Bardzo szybka, bezproblemowa realizacja zamówienia. Polecam tego sprzedawcę.

Dziękujemy za zaufanie i bardzo dobrą opinię. Zapraszamy ponownie do zakupów.
Bardzo polecam super zapakowane jednego snia zamowilam a drugiego plyta byla u mnie. Dobrze opisana dobrze oznakowana bardzo polwcam

Odpowiedź ze sklepu Ekspert-AGD.com

Dziękujemy za zaufanie i bardzo pozytywną opinię. Zapraszamy ponownie do zakupów.

Dziękujemy za zaufanie i bardzo dobrą ocenę. Zapraszamy ponownie do zakupów.
Wszystko super. Dobry kontakt. Sprzęt kompletny,pełnowartościowy produkt. Panowie kurierzy bardzo sympatyczni - nie zawsze się to zdarza :) Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam firmę :)

Odpowiedź ze sklepu Ekspert-AGD.com

Dziękujemy za bardzo dobrą opinię i zapraszamy ponownie do zakupów.