Super produkty. Duży wybór. Psina je uwielbia i widać, że dobrze jej służą. Mięso lepsze jakościowo, niż to ze sklepu mięsnego dla ludzi. Bo po takim zdarzały się rewolucje u psa. Co mnie boli to słaba dostępność olei dla psa. Zamawiamy raz na miesiąc, czasami zapas na 50dni+ i tak prawie od roku.. tylko raz udało nam się zamówić olej dla psa. Występują ciągłe braki. Królik też bardzo szybko schodzi. Jednego dnia mam w koszyku, drugiego chcę zamówić, nie ma już na stanie. Pozdrawiamy
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie pozytywne opinie
najbardziej krytyczna opinia
1 miesiąc temu
W tej dostawie nr zamówienia 91216 mięso wołowe marnej jakości. Po rozmrożeniu znowu w środku worka jest krwista woda, czego nie było w poprzedniej partii. Tam było mięso a wodnista papka. Mięso tym razem jest jasne, wodniste tak jakby było mieszane z wieprzowiną i duzą iloscią wody. Po reakcji psów a zwłaszcza kotów widzę ze coś z mieśem tym razem jest nie tak. Słaba szczelność styropianów w paczce i w związku z tym batony w zewnętrzynych warstwach trochę rozmrożone. Po za tym ok.
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie krytyczne opinie
Opinie nt. sklepu As-Pol - mieso dla psow
SortujTrafność
Bardzo, szybka i sprawna obsługa, mięso bardzo dobrze zabezpieczone na czas przesyłki, dojechało w stanie idealnie zamrożonym. Psu smakuje. Polecam
Bardzo dobra jakość i ceny, duży wybór produktów. Byłoby super gdyby można było zdobyć darmową dostawę przy niższej kwocie, np. 200zł, a nie 250.
Zamówienie zgodne z opisem. Polecam w 100 %. Jakość produktów oceniam w stopniu bardzo dobrym. Psiak zadowolony i to bardzo 🙃
Szybka dostawa, mięcho zamrożone, widać że dobrej jakości. Piesek chętnie zjada ! :) na pewno wrócę po więcej !