Certyfikat dla miesodlapsow.pl

No. XEBE70A7BD195D847CCAC3BF3456400A8
 

Certyfikat wydany dn.
17.12.2014 r.
Ważny do
16.12.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o miesodlapsow.pl



Bardzo dobry

4.95/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 144 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
miesodlapsow.pl ma 1 026 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
23.04.2019 r.
Data zamówienia
10.04.2019 r.
23.04.2019 r.
Sprzedawca godny polecenia piesek zadowolony
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.04.2019 r.
Data zamówienia
14.04.2019 r.
21.04.2019 r.
Polecam zakupy w tym sklepie, zwłaszcza wołowinę z chrząstką
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2019 r.
Data zamówienia
02.04.2019 r.
18.04.2019 r.
Towar świeży, zgodny z opisem na stronie. Przesyłka 1-2 dni robocze, prawidłowo opakowana, mięso zamrożone. Bez problemów.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.04.2019 r.
Data zamówienia
03.04.2019 r.
10.04.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.04.2019 r.
Data zamówienia
01.04.2019 r.
08.04.2019 r.
Super mięsko i szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.04.2019 r.
Data zamówienia
13.03.2019 r.
07.04.2019 r.
Wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.04.2019 r.
Data zamówienia
28.03.2019 r.
04.04.2019 r.
Polecam serdecznie ten sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2019 r.
Data zamówienia
26.03.2019 r.
03.04.2019 r.
Mięso super i bardzo dobrze zabezpieczona-spakowana przesyłka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.04.2019 r.
Data zamówienia
25.03.2019 r.
01.04.2019 r.
Jak zawsze perfekcyjnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.03.2019 r.
Data zamówienia
24.03.2019 r.
31.03.2019 r.
Jak zwykle super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.03.2019 r.
Data zamówienia
22.03.2019 r.
29.03.2019 r.
Towar dobrej jakości, psy zajadają ze smakiem. Doskonale zapakowany w steropian i karton. Ekspresowa dostawa. Po zamówieniach mięso otrzymywałam już na drugi dzień (zamrożone na kamień). Po rozmrożeniu mięso świeże. Wołowina z chrząstką to głównie mięcho - nie kości, królik również. Moje psy uwielbiają chrząstkę z tchawicy. Serca pakowane w całości - ale wcinająBardzo dobry kontakt z serwusem..
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.03.2019 r.
Data zamówienia
18.03.2019 r.
25.03.2019 r.
Polecam. Był to kolejny i udany zakup.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.03.2019 r.
Data zamówienia
18.03.2019 r.
25.03.2019 r.
POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.03.2019 r.
Data zamówienia
07.03.2019 r.
15.03.2019 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.03.2019 r.
Data zamówienia
07.03.2019 r.
14.03.2019 r.
Karma przyjechała na czas i mimo moich obaw była zamrożona. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
11.03.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.03.2019 r.
Data zamówienia
26.02.2019 r.
08.03.2019 r.
Ten zakup, jak i poprzednie od kilku miesięcy oceniam zdecydowanie pozytywnie. Towar, dostawy i kontakt ze sprzedawcą zawsze były OK. Dlatego jestem stałym klientem, a moje psy są zadowolone. :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.03.2019 r.
Data zamówienia
22.02.2019 r.
01.03.2019 r.
Sklep ok,informacja na temat dostępności produktów i terminów realizacji zamówień pozostawia wiele do życzenia.
4.00
Dobry

Data publikacji
28.02.2019 r.
Data zamówienia
21.02.2019 r.
28.02.2019 r.
Jak zawsze, wszystko na bardzo wysokim poziomie, błyskawiczna dostawa i świetne produkty.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.02.2019 r.
Data zamówienia
19.02.2019 r.
27.02.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.02.2019 r.
Data zamówienia
12.02.2019 r.
20.02.2019 r.
POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.02.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
17.02.2019 r.
Wszystko szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Towar dobrze zapezpieczony, nawet w wersji dostawy standard. Psy zadowolone, to ja też.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.02.2019 r.
Data zamówienia
08.02.2019 r.
15.02.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.02.2019 r.
Data zamówienia
06.02.2019 r.
13.02.2019 r.
Wszystko super. Z kurierem już jesteśmy na "Ty"
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.02.2019 r.
Data zamówienia
05.02.2019 r.
13.02.2019 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.02.2019 r.
Data zamówienia
04.02.2019 r.
12.02.2019 r.
Dobry towar, szybka dostawa, cena ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.02.2019 r.
Data zamówienia
04.02.2019 r.
11.02.2019 r.
Korzystam od miesiecy...
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.02.2019 r.
Data zamówienia
03.02.2019 r.
11.02.2019 r.
Korzystam od dłuższego czasu i jestem zadowolona.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.02.2019 r.
Data zamówienia
02.02.2019 r.
09.02.2019 r.
Wszysko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.02.2019 r.
Data zamówienia
23.01.2019 r.
03.02.2019 r.
Bardzo zadowolony
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.02.2019 r.
Data zamówienia
26.01.2019 r.
02.02.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.01.2019 r.
Data zamówienia
21.01.2019 r.
29.01.2019 r.
Super sklep, profesjonalna obsługa, mega błyskawiczna przesyłka Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.01.2019 r.
Data zamówienia
21.01.2019 r.
28.01.2019 r.
Wszystko było ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.01.2019 r.
Data zamówienia
18.01.2019 r.
25.01.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.01.2019 r.
Data zamówienia
16.01.2019 r.
23.01.2019 r.
Bardzo polecam. Był problem z jednym zamówieniem, z winy kuriera mięso dotarło bardzo późno i się rozmrozilo. Sprzedawca w ogóle nie robił problemów tylko wysłał na swój koszt druga partie. Bardzo prokonsumenckie zachowanie godne polecenia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.01.2019 r.
Data zamówienia
16.01.2019 r.
23.01.2019 r.
Jak zawsze wszystko bez zarzutów. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.01.2019 r.
Data zamówienia
15.01.2019 r.
22.01.2019 r.
POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.01.2019 r.
Data zamówienia
02.01.2019 r.
09.01.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.12.2018 r.
Data zamówienia
13.12.2018 r.
31.12.2018 r.
Polecam, szybka dostawa, produkt zgodny z ofertą.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.12.2018 r.
Data zamówienia
10.12.2018 r.
27.12.2018 r.
Niestety, mój pies nie jest zwolennikiem takiego jedzenia, a szkoda
5.00
Bardzo dobry

miesodlapsow.pl

miesodlapsow.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 17.12.2014 r.

Kontakt
Sosnowa 25a
40-470 Katowice
Polska
sklep@miesodlapsow.pl
miesodlapsow.pl
Sprzedawca
As-Pol Dorota Rusinek
Sosnowa 25a
40-470 Katowice
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON:270541034
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Dorota Rusinek
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z miesodlapsow.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.