belini.pl

Opinie łącznie (832) Opinie (183) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania mebli oraz użytych materiałów, podkreślając solidność i estetykę produktów. Obsługa klienta została oceniona jako bardzo profesjonalna, pomocna i uprzejma na każdym etapie zakupu. Dostawa jest często opisywana jako szybka, terminowa i dobrze zorganizowana, a wszelkie problemy z transportem rozwiązywane są sprawnie. Klienci wielokrotnie podkreślają łatwy, sprawny oraz szybki kontakt z firmą i sprzedawcami, co buduje ich zaufanie. Klienci często doceniają fachowe doradztwo oraz pomoc w doborze produktów, co ułatwia im podjęcie decyzji zakupowych. Instrukcje montażu są oceniane jako czytelne, a montaż sam w sobie jako prosty i bezproblemowy, nawet dla laików. Klienci często zwracają uwagę na korzystny stosunek jakości do ceny i przystępne ceny produktów.

Opiniebelini.pl

2 lata temu kupiłem rodzicom w prezencie niespodziance zestaw nowych mebli kuchennych od Belini i skręciłem sam, kiedy byli na wakacjach. Ich radość, kiedy wrócili zobaczyli śliczne, nowe i pachnące szafki jest nie do opisania. Serdecznie polecam. Cały proces przebiegł mega sprawnie i zamówienie zostało zrealizowane w ciągu niecałych 2 tygodni.Teraz kupiłem szafę jestem bardzo zadowolony. Polecam
jesteśmy bardzo zadowoleni z nowej kuchni! Połączenie bieli i drewnianych elementów dekoracyjnych wygląda po prostu niesamowicie, stylowo i nowocześnie. Jakość materiałów jest na wysokim poziomie, wszystkie szafki pasują do siebie idealnie. Szczególne podziękowania za szybką dostawę i świetny sprzęt — zmontowaliśmy go sami i niczego nie brakowało. To kuchnia marzeń, gorąco polecam!
Miałem bardzo pozytywne doświadczenia ze sklepem internetowym Belini. Obsługa klienta była niezwykle pomocna i uprzejma, szybko odpowiadali na wszystkie moje pytania. Zamówione przeze mnie produkty są super jakości i chociaż niestety kilka rzeczy uległo uszkodzeniu podczas transportu, obsługa problemu była wzorowa: natychmiastowa pomoc i elastyczna wysyłka części zamiennych. Proces przebiegał sprawnie, a wszystko dotarło w idealnym stanie. Cieszę się, że znalazłem tę stronę!
Bardzo profesjonalna firma!. Kuchnia zostało wykonane perfekcyjnie, z dbałością o każdy szczegół. Kontakt z obsługą w trakcie planowania i doradzania był wzorowy, zawsze chętnie odpowiadali na pytania oraz podpowiadali co można lepiej dobrać, jaki sprzęt zastosować. Pomimo malych niedogodności, wszystko udało się załatwić pozytywnie Jestem pod wrażeniem jakości usług. Polecam każdemu, kto szuka rzetelnych i uczciwych fachowców.
Bardzo szybka dostawa👍. Zamówiona kuchnia jest doskonała i solidnie wykonana, doskonała amortyzacja i solidne wykończenie, ogólny wygląd szafki kuchennej prezentuje się bardzo dobrze, biorąc pod uwagę przedział cenowy. Drobny problem, który wystąpił, został szybko rozwiązany i bardzo za to dziękuję. Zdecydowanie polecam produkty meblowe Belini i z przyjemnością kupię je ponownie w przyszłości.
"Mam bardzo pozytywne doświadczenia ze sklepem Belini. Zamówiłem tu małą kuchnię i cały proces przebiegł bezproblemowo. Komunikacja była szybka, obsługa doskonała, a kuchnia dotarła w ciągu kilku dni. Wszystko było starannie zapakowane i w idealnym stanie. Musiałem również dokupić dodatkową szafkę górną, ale nie znałem jej dokładnej nazwy. Skontaktowałem się więc z infolinią, gdzie pomocny zespół obsługi klienta w ciągu kilku minut przesłał mi e-mailem bezpośredni link do odpowiedniego produktu. Zamówienie zostało ponownie szybko zrealizowane, a szafka dotarła w ciągu kilku dni. "
Polecam salon meblowy. Obsługa bardzo jasno i cierpliwie przeprowadziła mnie przez cały proces zakupu, doradzając i odpowiadając na każde pytanie. Komunikacja była szybka i konkretna, a ustalenie transportu w dogodnych dla mnie godzinach przebiegło bez najmniejszego problemu. Meble dotarły na czas, wszystko zgodnie z ustaleniami. Zdecydowanie polecam!
Wszystkie meble zgodne z opisem, wyglądają jeszcze lepiej na żywo a do tego bardzo solidnie :) Instrukcje czytelne, części pakowane oddzielnie i świetnie opisane dzięki czemu montaż jest bezproblemowy. Bardzo dobry kontakt z biurem klienta również zasługuje na podkreślenie :) Zdecydowanie polecam i będę wracać.
Serdecznie polecam firmę Belini oraz ich produkty. Jestem bardzo zadowolona zarówno z kontaktu z firmą, na każdym etapie zamówienia jak i z mebli. Wybraliśmy meble kuchenne, bardzo dobra jakość, cena również przystępna, meble dotarły starannie opakowane, dobrze oznaczone i łatwe do samodzielnego montażu. Polecam gorąco.
Polecam, obsługa na 5 gwizdek, po transakcji dodatkowy telefon z biura obsługi odnośnie modyfikacji zamówienia która pozwoliła na jeszcze lepsze dobranie mebli. Meble po rozpakowaniu, nic nie uszkodzone, instrukcja bardzo czytelna i zrozumiała.
Szafa po złożeniu wygląda rewelacyjnie! Cena jest naprawdę niska a jakość na najwyższym poziomie. Wybraliśmy kolorystykę frontów dąb wotan + czarny korpus – to był strzał w dziesiątkę. Gorąco polecam i będę polecać wszystkim znajomym!
Bardzo polecam zakup mebli z tej firmy. Dostawa w najwcześniejszym dniu w ,,widełkach” przewidywanej dostawy. Dzwonią wcześniej upewnić się o zamówieniu i informują o wysyłce. W tej cenie jakoś mebli rewelacyjna. Z czystym sumieniem mogę polecić, lepszego stosunku ceny do jakości się nie znajdzie, a szukałem naprawdę sporo. 5/5
Serdecznie polecam zakup mebli BELINI. Wszystko w najlepszym porządku, meble bardzo dobrze zabezpieczone, instrukcje montażu na medal. Meblościanka już jest zamocowana na ścianie, najprzyjemniejsze na koniec :) ściąganie folii ochronnej, zawsze to lubiłam :) POLECAM 100% zadowolenia z mojej strony
Polecam sklep , meble ładne super jakość. Rzadko się zdarza by ktoś był tak rzetelny , problem z uszkodzonym elementem został załatwiony natychmiast . Zaraz miałam dosłane nowe elementy , obeszło się bez niepotrzebnego stresu .
Firma stanęła na wysokości zadania. Mimo, że 3 elementy szafki przyszły uszkodzone zgodzili się przysłać nowe bez konieczności ponoszenia kosztów z mojej strony. A do tego dołożyli gratis 6 zawiasów na cichy domyk i 2 uchwyty, których potrzebowałem. Jestem bardzo zadowolony z obsługi pozakupowej. :-)
Świetne doświadczenie, świetna linia, komunikacja między sklepem a klientem również przebiegła bezproblemowo, dostawa była szybka, jestem bardzo zadowolona i mogę tylko polecić sklep
Meble z materiałów najwyższej jakości, pięknie wykonane! Bardzo istotne jest dla mnie również fachowe doradztwo, bez tego na pewno nie wyszłoby tak idealnie. To kolejna realizacja w moim domu i na pewno nie ostatnia. Dziękuję
Z pełnym przekonaniem polecam tę firmę. Meble są wykonane bardzo solidnie, z dbałością o każdy detal, estetyczne i funkcjonalne. Współpraca z firmą przebiegła sprawnie i profesjonalnie – kontakt był szybki, a realizacja terminowa. Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości mebli, jak i z obsługi
Jestem bardzo zadowolona, szafa idealna , to jest to czego potrzebowałam . Solidna , ładna i za dobre pieniądze . Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, szybko odpisuję. Bardzo dziękujemy i napewno niebawem wrócimy do Państwa po kolejne meble.
Profesjonalna obsługa i doradztwo sprawia, że zakupy w tym sklepie to przyjemność. Zamawialiśmy już tu wiele mebli, i zawsze mogliśmy liczyć na rzeczowe rady i sugestie ułatwiające podjęcie decyzji. Sklep warty polecenia.