Olejarnia Gaja

6203 reviews since 4 paź 2021

Ważny od: 18 lis 2021
olejarnia-gaja.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz terminowość dostaw. Zabezpieczenie i estetyka opakowań produktów są szeroko doceniane przez kupujących. Produkty są postrzegane jako bardzo wysokiej jakości, świeże i zgodne z opisem, co buduje zaufanie i lojalność klientów. Klienci chwalą wyrazisty, świeży smak i naturalne zapachy olejów oraz kosmetyków, co znacząco wpływa na pozytywne odczucia. Obsługa sklepu oceniana jest jako profesjonalna, uprzejma i pomocna, a kontakt z klientem szybki i bezproblemowy. Wielu klientów docenia, że produkty powstają z polskich surowców i wspierają lokalnych producentów. Klienci pozytywnie odbierają drobne upominki i prezenty dołączane do zamówień, co buduje dodatkową wartość zakupów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące funkcjonalności opakowań produktów.

OpinieOlejarnia Gaja

Świetnie zapakowane olejki, nie ma szans zeby cos sie wylało lub rozbiło, szybka przesyłka, i miły słodki prezent dołączony do paczki :-) polecam !!

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Dziękujemy za miłe słowa i docenienie staranności, z jaką przygotowaliśmy Twoją przesyłkę. Cieszymy się, że wszystko dotarło w nienaruszonym stanie i że drobny upominek sprawił Ci radość. Twoje zadowolenie jest dla nas bardzo ważne. Mamy nadzieję, że Olejarnia Gaja będzie dla Ciebie miejscem, do którego chętnie wrócisz. Serdecznie pozdrawiamy!
Kupowałam I-szy raz u Państwa z polecenia. Jestem bardzo zadowolona, solidna firma, prawidłowe opakowanie oleju z ostropestu oraz bardzo elegancka paczka, co świadczy o firmie.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa i za zaufanie, jakim obdarzyłaś Olejarnię Gaja. Cieszymy się, że nasze oleje z ostropestu oraz starannie przygotowane opakowania spełniły Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt docierał do Was w idealnym stanie i z dbałością o detale, bo Wasza satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Zapraszamy ponownie! Zespół Olejarnia Gaja
Kupuję po raz kolejny. Jakość oleju, to że jest świeżo wyciskany na zamówienie. Szybka przesyłka, oleje dobrze zabezpieczone. Świetny kontakt z klientem.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Dziękujemy ogromnie za Twoją lojalność i tak miłe słowa o Olejarni Gaja. Cieszymy się, że świeżo wyciskane oleje, szybka przesyłka i nasz kontakt spełniają Twoje oczekiwania. Zależy nam, aby każda butelka była najwyższej jakości i dotarła do Was w idealnym stanie. To dzięki takim klientom jak Ty mamy motywację, by nieustannie rozwijać naszą ofertę i obsługę. Pozdrawiamy serdecznie!
Zamówienie bardzo dobrze zapakowane z szybką wysylką. Zamówione i użytkowane olejki są wspaniałego. Jestem bardzo zadowolona. Ceny przystępne. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za cudowną opinię! Cieszymy się, że olejki od Olejarnia Gaja spełniły Twoje oczekiwania pod względem jakości i że doceniasz nasze szybkie wysyłki oraz staranne pakowanie. Zależy nam na tym, aby każdy klient czuł się u nas wyjątkowo, a przystępne ceny były dodatkowymi atutami. Twoja rekomendacja to dla nas najlepsza nagroda. Pozdrawiamy serdecznie!
Doskonałej jakości produkty, zapakowane tak, że nie ma możliwości uszkodzenia (duża dbałość o zabezpieczenie przesyłki), drobny prezencik dołączony do zamówienia, szybka realizacja. Wszystko OK!

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! W Olejarnia Gaja zawsze dbamy o jakość naszych produktów oraz o to, by dotarły do Was w idealnym stanie. Cieszymy się, że doceniacie nasze starania dotyczące pakowania i szybkiej realizacji zamówień. Wasza satysfakcja jest dla nas największą nagrodą, a drobny prezencik to nasz sposób na wyrażenie wdzięczności za Wasze zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie!

Brawo GAJA

Oleje świeże, wspaniałe w smaku. Szybka dostawa. Bardzo fajna strona internetowa. Wszystkie niezbędne informacje ciekawie , rzetelne i fachowe.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cieszymy się, że nasze oleje oraz szybka dostawa spełniły Twoje oczekiwania! W Olejarnia Gaja dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości i tworzyć przyjazną, fachową przestrzeń na naszej stronie internetowej. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna i motywuje nas do dalszej pracy. Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie!
Świetnej jakości oleje! Bardzo ładnie zapakowane na prezent zgodnie z prośbą. Co do obsługi - błyskawiczny kontakt, bardzo uprzejmy sprzedawca. Wszytko tak jak chciałam :) polecam gorąco:)

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że oleje z Olejarni Gaja spełniły Twoje oczekiwania i że nasza obsługa oraz staranne pakowanie zrobiły na Tobie dobre wrażenie. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient czuł się u nas wyjątkowo i mógł cieszyć się najwyższą jakością produktów. Polecenia takich klientów jak Ty to dla nas najlepsza nagroda! Serdecznie pozdrawiamy!
szybko dostarczone, odpowiednio zapakowane, fajnie, że w sprzedaży jest dozownik do oleju a także, że w paczce znalazłam upominek : nasiona chia

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa i za to, że doceniasz naszą szybka dostawę oraz staranne pakowanie. Cieszymy się, że dozownik do oleju oraz upominek w postaci nasion chia sprawiły Ci radość. W Olejarnia Gaja zawsze dbamy o to, aby nasze produkty i obsługa były na najwyższym poziomie, a takie opinie są dla nas najlepszą nagrodą. Pozdrawiamy serdecznie!

SZACUN DLA GAJA

Bardzo szybka dostawa. Dla klientów kupujący Wasz towar / doskonały w jakości/od wielu lat dodatkowy bonus. Pozdrawiam.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Dziękujemy za miłe słowa i za to, że od wielu lat wybierasz Olejarnia Gaja. Cieszymy się, że nasza oferta spełnia Twoje oczekiwania, a szybka dostawa dodatkowo umila zakupy. To dla nas ważne, że możemy dostarczać produkty, które trafiają w gusta naszych stałych klientów. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!
Polecam. Bardzo przydatna broszura o właściwościach różnych olejów, która dołączona była do kupionego oleju lnianego.
Szybka dostawa zgodna z zamówieniem, a produkty bardzo dobrej jakości. Trochę słabe jedynie te małe nakrętki w olejach. Po prostu trzeba dobrze zakręcać.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i za podzielenie się opinią o zakupach w Olejarnia Gaja. Cieszy nas, że doceniasz jakość naszych produktów oraz szybką dostawę. Zwrócimy też uwagę na kwestię nakrętek, aby cały proces korzystania z naszych olejów był jeszcze bardziej komfortowy. Twoja satysfakcja jest dla nas bardzo ważna! Pozdrawiamy serdecznie!

wszystko super, bardzo polecam tę olejarnię!

Bardzo polecam!!!!!!!!!!!!, buteleczki bardzo dobrze zabezpieczone do transportu/styropian/, smak subtelny, bałam się, że trudno będzie pić olej lniany ale bez problemu, wrócę po kolejne !!!!:);).

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Dziękujemy za tak miłe słowa i polecenie Olejarnia Gaja! Cieszymy się, że buteleczki dotarły do Ciebie bezpiecznie, a smak oleju lnianego okazał się dla Ciebie przyjemny i łatwy do picia. Dokładamy starań, aby nasze produkty były najwyższej jakości i odpowiednio zabezpieczone podczas transportu. Z niecierpliwością czekamy na Twoje kolejne zamówienia! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Olejarnia Gaja
Zmienić kuriera bo kurier 2 razy w chuja poleciał bo byłem w domu i on dawał w systemie że nikogo nie zastał, plus paczkę zostawił w sklepie gdzie musiałem opłacić kartą a chciałem gotówką
Mój ulubiony sklep. Zamówienia są realizowane bardzo sprawnie, a produkty – zarówno kosmetyczne, jak i spożywcze – naprawdę warte polecenia. To sklep z klasą: rzadko zdarza mi się mieć poczucie, że klient jest traktowany z taką uważnością i szacunkiem. Polecam z pełnym przekonaniem.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć, Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! W Olejarnia Gaja dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie było realizowane sprawnie, a nasze produkty spełniały oczekiwania naszych klientów. Cieszy nas ogromnie, że doceniasz naszą dbałość o jakość i podejście do klienta. To dla nas prawdziwa motywacja do dalszej pracy. Serdecznie pozdrawiamy!
Szybka przesyłka, możliwość za pobraniem oraz świetnie zabezpieczenie przesyłki.Wszystko na profesjonalnym poziomie.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią o Olejarnia Gaja. Cieszymy się, że doceniłeś sprawną realizację zamówienia oraz wygodę płatności przy odbiorze. Miło nam również, że sposób pakowania spełnił Twoje oczekiwania i wszystko dotarło w nienaruszonym stanie. Mamy nadzieję, że nasze produkty będą dla Ciebie satysfakcjonujące i chętnie gościć Cię ponownie w Olejarnia Gaja.

Olejek z opuncji figowej

Szybka dostawa. Olejek z opuncji figowej używam od kilku lat jest cudowny. Polecam olejek i zakupy w sklepie Gaja.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami! Bardzo cieszy nas, że nasz olejek z opuncji figowej spełnia Twoje oczekiwania i towarzyszy Ci już od dłuższego czasu. To dla nas ogromna radość, że zakupy w Olejarni Gaja przebiegły sprawnie i jesteś z nich zadowolony. Mamy nadzieję, że nasze produkty nadal będą Ci służyć i zachęcamy do kolejnych odwiedzin!
Oprocz rewelacyjnego produktu, nie jednego, podoba mi sie jakosc i styl. Olejarnia ta wzbudzila we mne zaufanie i sie nie zawiodlam.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię o Olejarnia Gaja. Cieszymy się, że nasze produkty oraz ich jakość i styl spełniły Twoje oczekiwania. Zaufanie naszych klientów jest dla nas niezwykle ważne, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt był na najwyższym poziomie. Mamy nadzieję, że nadal będziesz cieszyć się naszymi olejami i wrócisz do nas nie raz. Pozdrawiamy serdecznie!
Super produkty!wysyłka tak szybka że nie zdążyłam odebrać z paczkomatu 😃 Poprosiłam o ponowne wysłanie i nie było to problemem, bardzo dziękuję 😊 Polecam ten sklep👍🏻

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię o produktach Olejarnia Gaja! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, a nasza obsługa mogła pomóc w ponownym wysłaniu paczki. Dokładamy starań, by nasi klienci zawsze byli zadowoleni, a Wasze polecenie to dla nas najlepsza nagroda. Serdecznie pozdrawiamy!
Dostawa, sposób zapakowania idealnie. Kupiłam Olej z czarnuszki od Was po raz pierwszy i już widzę i czuję tą jakość:)

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo się cieszymy, że sposób zapakowania i dostawa spełniły Twoje oczekiwania. To dla nas ważne, aby każde zamówienie od Olejarnia Gaja trafiało do Ciebie w idealnym stanie. Cieszy nas również, że jakość Oleju z czarnuszki, który zamówiłaś, jest dla Ciebie wyraźnie odczuwalna. Dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty były naturalne i najwyższej jakości, bo zależy nam na Twoim zdrowiu i satysfakcji. Pozdrawiamy serdecznie!
Oleje przepyszne, świeże. Przesyłka zabezpieczona w perfekcyjny sposób. Zamówiłam po raz pierwszy ale nie ostatni.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że oleje od Olejarnia Gaja spełniły Twoje oczekiwania i dotarły do Ciebie w idealnym stanie. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości oraz bezpiecznie je dostarczać. Mamy nadzieję, że już niedługo znów nas odwiedzisz i wypróbujesz kolejne smaki. Pozdrawiamy serdecznie!

Olejarnia Gaja to firma rodzinna, powstała z pasji do natury, która kryje niezliczone pokłady bogactwa smaków i aromatów. Znajduje się w starym, rodzinnym ogrodzie, otoczonym drzewami, bujną roślinnoś...