jagadzet.pl

7189 reviews since 22 kwi 2021

Ważny od: 27 wrz 2021
jagadzet.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Wielu klientów potwierdza, że otrzymane produkty są zgodne z ofertą i opisem na stronie. Recenzenci często odnoszą się także do wysokiej jakości wykonania produktów. Klienci bardzo pozytywnie oceniają kontakt z obsługą sklepu, chwaląc uprzejmość i wsparcie przy zamówieniach oraz reklamacjach. Reklamacje i pomyłki są rozwiązywane bardzo sprawnie i bezproblemowo, co budzi uznanie klientów. Często chwalone są również estetyczne i bezpieczne opakowanie produktów. Choć opinie są w większości pozytywne, sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące rozbieżności pomiędzy otrzymanym produktem a opisem na stronie. Pojedyncze głosy krytyczne dotyczą także niezgodności opakowań oraz jakości wykonania niektórych produktów.

Opiniejagadzet.pl

ŚWIETNY I BEZPROBLEMOWY KONTAKT Z FIRMĄ
Szybka realizacja zamówienia i wysłania
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona . Polecam 😄
Produkt bardzo fajny i ładne wykonanie. polecam.
Profil prywatny
Bardzo dobre wykonanie, chociaż wszystkie zaczepy powinny lepiej się trzymać i to bez tych mini blokad. Ale poza tym produkt jest wspaniały
Szybka dostawa, dobrze zabezpieczona w transporcie, ale mogłam wybrać w pudełku drewnianym, gdzie są drzwiczki przymocowane zawiasami i bez wiórek w środku. Nie zauważyłam przed zamówieniem, a tylko trochę droższe.
Bardzo dobra jakosc wykonania, niesamowicie szybka wysylka!!! POLECAM
Bardzo dobrze wykonany termos,zgodnie z zamówieniem
Bardzo dziękuję. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie :)) produkt bardzo dobrej jakości, obdarowany zadowolony, co jest najważniejsze!!
Zamówienie zrealizowane szybko I sprawnie. Zapakowane bardzo porządnie Polecam 👍

gadżety

Gadżety super, niestety przy jednej latarce na rękę przy wkladaniu baterii zauważyłam luźny wąs od baterii (nie wiem jak to się fachowo nazywa) przez co bateria jest luźna i "rączka" nie świeci. Pozdrawiam
Polecam! Produkt zgodny z opisem, szybka realizacja.
Wszystko ok, towar zgodny z opisem, jakościowo dobry, szybka obsługa zamówienia i dostawa
Szybka przesyłka i fajny przent
Wszystko super. Dzięki
Jakość wykonania i szybkość przesyłki
moim zdaniem nic bo szybka realizacja i wysyłka
Przesylke otrzymalam dziekuje tylko opakowanie nie bylo od tego prezentu co kupiłam i bylo az 4 opakowania no trudno pozatym wszystko okKrystyna ze Szczecina
Jak w poprzednich zamówieniach, towar dostarczony szybko, pięknie zapakowany i w pełni zgodny z opisem. Jestem zadowolona i polecam Wasz sklep moim znajomym.
Szybka dostawa pięknie zrobione i klient zadowolony miłą obsługa rozmowa przez telefon polecam z pewnością

• +48609300699
  • jagadzet.pl
  • kontakt@jagadzet.pl
  • Szczytniki, POL

Gadżety i Śmieszne Prezenty ⭐ Znajdź w naszym sklepie idealny gadżet na każdą okazję ✓ Duży wybór gadżetów i atrakcyjnie niskie ceny ✓ Sprawdź teraz!