Opinie łącznie (6887) Opinie (3851) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 11 paź 2023

dysonserwis.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i miła. Wielu klientów docenia dostępność i jakość oryginalnych części. Zdecydowana większość klientów pozytywnie ocenia sposób pakowania i zabezpieczenia przesyłek, co wpływa na bezpieczeństwo produktów. Doceniana jest także szeroka oferta i dostępność części zamiennych. Wiele opinii wskazuje na skuteczne rozwiązywanie problemów technicznych i profesjonalne doradztwo ze strony pracowników. Pojawiają się sporadyczne zarzuty dotyczące komunikacji ze strony obsługi klienta. Niektórzy klienci kwestionują autentyczność niektórych części oraz zwracają uwagę na wysokie ceny, które bywają powodem rozczarowania. Zgłaszane są także braki części zamiennych dla starszych modeli oraz pojedyncze negatywne doświadczenia związane z reklamacjami i serwisem.

Opiniedysonserwis.pl

Daję 3* ponieważ zgłosiłem na infolini Dyson że nie jestem w stanie naładować akumulatora. Powiedziano mi że to raczej akumulator, kupiłem nowy za prawie 500 zł, nic się nie zmieniło. Ładowanie od 0-100% ponad 11 godz. Zaproponowano mi naprawę za 599 zł (odkurzacz po gwarancji), zapłaciłem i odesłałam do serwisu. Wymieniono silnik i wykonano czyszczenie. Odkurzacz wrócił z inną baterią, niestety ładowanie nadal ponad 11 godz. Kolejne zgłoszenie i kolejny odbiór odkurzacza, 2 baterii i ładowarki do serwisu. Ekspresowa naprawa, wymiana jednej baterii i powrót odkurzacza. Ładowanie od 0-100% ….. ponad 11 godzin. W końcu zamówiłem sam nowy zasilacz do ładowania. Pomogło!!! Trochę słabo żeby wysyłać urządzenie do serwisu który wymienia baterię czy silnik a nie prostą ładowarkę za 160 zł.
Dziękuję przesyłka dotarła 02,09,2026 przed południem ,a zamawiałem i opłaciłem 31,08,2026 po południu. To naprawdę szybko dziękuję zadowolony klient. Witold Pranczk

Szybko i sprawnie. Solidna firma, polecam każdemu. Bardzo łatwy kontakt i miła obsługa. Wadą kupna na tej stronie np.omyłkowo zakupionego przedmiotu a nie przez allegro, jest to, że zwrot trzeba pokryć z własnej kieszeni czyli trzeba bardzo uważać i sprawdzać dokładnie co się zamawia. Miłym zaskoczeniem, był szybki przelew za zwrócony przedmiot.

polecam wszystkim którzy mają produkty z firmy Dyson Kupować tylko częśći orginalne

Dostawa bardzo szybka, sklep rewelacyjny można wybrać akcesoria dla starych typów odkurzaczy.Odkurzacz Dyson V11 Absolut m mam od 7 lat.Nadal mi służy obecnie zakupiłam Model V 16 piston myślę że będzie również tak doskonały. polecam wszystkim tę firmę DD
Strona www działa bardzo wolno (wolne ładowanie podstron - koniecznie to naprawcie!). Nie ma też dobrej wyszukiwarki części po typie urządzenia (nie jest to intuicyjne, w oknie 'szukaj' musze już wpisać nr cześci). Warto zrobić lepsze rozwiązanie np. podpatrzeć jak to robią inne serwisy części zamiennych. Poza tym wszystko dobrze, infolinia bardzo pomogła w znalezieniu nr części. Zamówienie, bramka płatności, wysyłka-ok

Filtr do V10

To już mój kolejny zakup w Firmie Ekspert Serwis i jestem bardzo zadowolony z zawsze profesjonalnego podejścia do klienta. Firma błyskawicznie realizuje zamówienia, a na informacje o statusie zakupu nie trzeba czekać. Bardzo polecam Tomasz

Dzień dobry - udał się zakup

Dzień dobry, jesteśmy bardzo zadowoleni z dostarczonej części do odkurzacza Dyson. Odkurzacz odzyskał swoją moc, co bardzo pozytywnie Nas zaskoczyło. Mamy to co kupiliśmy na samym początku. REWELACJA
Wszystko super! Zamówiłam potrzebne części do mojego odkurzacza Dyson. Zamówienie było bardzo łatwe do złożenia, a przesyłka dotarła szybko. Wszystko zgodne z opisem. Polecam!
Proszè o: 1. Informację ile mam gwarancji na zakupiony produkt ? 2. Rozważam naprawę starego Dysona, proszè o info jaka jest orientacyjna cena wymiany silnika bàdz czyszczenia. ( mój stary Dyson pracuje z przerwami np. 10 razy siè wyłączy po około 15 sekundach po czym pracuje np 25 minut ) 3. Czy gdybym kupił ten sam model za 655zł jako drugi czy mam jakiś rabat ? Pozdrawiam prosząc o odpowiedz Janusz Tchórz.

idealnie

szybko, sprawnie, wszystko pasuje idealnie, dla nas produkty Dyson są najlepsze, duży plus za możliwość dokupienia części (wymieniłam szczotkę, filtr) i nawet połączyć nowsze elementy ze starszym modelem, polecam technologię firmy Dyson (zwłaszcza odkurzacze, mop), używamy różne urządzenia już ponad 12 lat

Bardzo dziękuje za wszystko!

Bardzo dziękuję za uratowanie życia mojego dysona! Po obszukaniu całego rynku niemieckiego, to właśnie u Państwa znalazłam właściwy silnik! Świetny kontakt, bezproblemowa i ekspresowa wysyłka! Współpraca z Państwem to była sama przyjemność, chociaż do samego końca towarzyszyła mi niepewność, że może jednak nie będzie pasować, jak to w życiu bywa. Wszystko pięknie działa a ja mogę cieszyć się dalej moim odkurzaczem bez potrzeby wydawania tysięcy na nowy! Jeszcze raz dziękuję!
Wszytsko ok. Obsługa profesjonalna na poziomie jakim oczekiwałam, rozwiązałam swój problem nad którym myślałam ponad 2 tygodnie🙂😏daje max 🤩
Obsługa serwisowa zrealizowana bardzo szybko i sprawnie. Minus za samowolną wymianę jednego elementu o innej kolorystyce niż element uszkodzony, a wystarczyło by zadzwonić w celu potwierdzenia takiej możliwości, czy ewentualnego przedłużenia procedury serwisowej w celu zamówienia właściwego.
Świetny odkurzacz bezprzewodowy – moc, wygoda i komfort w jednym! Korzystam z tego odkurzacza od kilku dni i jestem nim zachwycona! Moc ssania jest naprawdę imponująca – nawet cięższe okruchy i sierść psa nie stanowią problemu. Bateria trzyma długo, a ładowanie przebiega szybko i bez kłopotów. Brak przewodu to ogromna wygoda – mogę swobodnie odkurzać całe mieszkanie bez kręcenia się wokół kabla. Lekki i łatwy w obsłudze, szybko się go czyści, a wymienne końcówki świetnie radzą sobie w narożnikach, na kanapie i dywanach. Podsumowując – świetny zakup, który zdecydowanie ułatwia codzienne sprzątanie!

oryginalny filtr V11

Zamówiłam oryginalny filtr do mojego Dysona V11 i jestem zadowolona.Paczka dotarła błyskawicznie – w 24h z darmową dostawą, wszystko świetnie zapakowane. Produkt 100% oryginalny, pasuje idealnie, odkurzacz działa jak nowy. Ceny rozsądne jak na oryginały. Zdecydowanie wrócę i polecam każdemu z problemem z Dysonem! Dziękuję! 😊

Ocena nieuznania naprawy gwarancyjnej.

Moja ocena dotyczy nie tyle zakupu, co podeǰścia firmy do zgłoszonej przeze mnie reklamacji. Reklamowałam pojemnik na kurz do odkurzacza dyson V11. Umyłam pojemnik chłodną wodą i po dokładnym wysuszeniu go założyłam na rurę odkurzacza, tam gdzie jego przeznaczenie. Okazało się, że uszczelka wraz z obejmą wpadła do środka pojemnika i tam została. Nie możba było założyć ją ponownie. Bez tej uszczelki odkurzacz nie spelniał swojej funkcji. Skontaktowałam się z serwisem i zgłosilam (pojemnik jest na gwarancji) swój problem prosząc o wymianę na sprawny/wolny od wad pojemnik. W odpowiedzi uslyszałam, iż gwarancji podlegają jedynie wady produkcyjne, a ja, a dużym skrócie, sama jestem sobie winna myjąc pojemnik pod wodą, zamiast przetrzeć go wilgotną szmatką. Reasumując warancja nie obejmuje mojego zgłoszenia. I tu wrocę do 2024 r.kiedy to miałam analogiczną sytuację, z taką tylko różnicą, że wtedy umyłam pojemnik w ciepłej (nie gorącej) wodzie. Wowczas nie dyskutowałam, uznając swoją "winę", bo woda byla za ciepła... Kupiłam nowy pojemnik (samej uszczelki wymienić nie można, gdyż jest kompatybilna z pojemnikiem) i przez dlugi czas czyściłam rekomendowaną wilgotną szmatką. Po dluższym czasie uznałam, że przecieranie kurzu szmatką jest niewystarczające i pomna wczesniejszego doświadcze umyłam pojemnik ( nie ciepłą) chłodną wodą. Sytuacja się powtórzyła, po założeniu pojemnika uszczelka wraz z obręczą wpadła do środka. Opisałam to wszystko w swojej reklamacji, wskazując na wadę produkcyjną, no bo jaką inną, ale to nic nie dało. Ponownie usłyszałam, że pojemnik był niewłaściwie użytkowany, jest " brudny" itd. Nie mając wyjścia kolejny raz kupiłam nowy pojemnik, a sprawę kieruję na drogę postępowania sądowego, tam będę dochodziła swoich praw. P.s. To był mój ostatni zakup produktów marki dyson.

Odpowiedź ze sklepu dysonserwis.pl

Szanowna Pani, zgodnie z warunkami gwarancji odpowiedzialność gwarancyjna dotyczy wad produkcyjnych, natomiast nie obejmuje uszkodzeń wynikających ze sposobu użytkowania produktu lub jego niewłaściwej konserwacji. W przeprowadzonej weryfikacji nie stwierdzono wady produkcyjnej, która uzasadniałaby wymianę pojemnika w ramach gwarancji. Rozumiemy, że może Pani nie zgadzać się z oceną serwisu. Nie oznacza to jednak, że możemy uznać reklamację wbrew wynikowi przeprowadzonej weryfikacji. Mamy nadzieję, że mimo tej sytuacji pozostawi Pani pozytywne doświadczenia z dotychczasowej obsługi naszego sklepu.

Bardzo fajnie

Szybka ,bardzo miła obsługa ,fajnie załatwione moje zamówienie, jak również zwrot szybki. Na pewno będę korzystał z tej usługi.
Dziękuję za informację o pojawieniu się potrzebnej mi cześć do odkurzacza., szybką wysyłkę i możliwość sprawnego wykonania płatności. 😁
Bardzo miła i wspaniała obsługa klienta, szybko rozwiązali mój problem z zakupem nie właściwego kuferku do swojego sprzętu. Pomogli w rozwiązaniu problemu oraz zakupem prawidłowego kuferku. Sam kuferek jest prześliczny, bardzo wygodny dla przechowywania mojej prostownicy.

Szybko i solidnie

Zamówienie szybko wysłane i dobrze zapakowane dzięki czemu przesyłka dotarła nieuszkodzona pomimo, że z zewnątrz miała kontakt z jakimś środkiem chemicznym ponieważ z zewnątrz folia była wilgotna.