tanie-meblowanie.pl

Opinie łącznie (520) Opinie (173) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają wysoką jakość produktów, ich estetyczny wygląd oraz łatwość montażu. Obsługa sklepu jest często chwalona za pomocność i kompetencję, a także zaangażowanie w rozwiązywanie problemów. Pozytywne opinie dotyczą również atrakcyjnych cen, które są adekwatne do oferowanej jakości, co zachęca do polecania sklepu innym. Wśród zgłaszanych niedociągnięć pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące uszkodzeń produktów lub niezgodności z opisem. Niektórzy klienci wskazują na trudności z realizacją reklamacji lub zwrotów, a także na brak komunikatywności ze strony obsługi w niektórych przypadkach. Zdarzają się także zastrzeżenia do niejasnych instrukcji montażu oraz różnic w kolorze czy wyglądzie produktów względem zdjęć.

Opinietanie-meblowanie.pl

Godne polecenia

Przyzwoita jakość jak za taką cenę. Krzesła przyjechały dobrze spakowane, bez uszkodzeń. Łatwy montaż.

Dziękujemy bardzo :)
Podobała mi się precyzyjność w podaniu godzin dostawy. Poprawić trzeba na pewno komunikatywność w sprawie zamówień i formy płatności (przechodzi tylko Blik)

Dziękujemy bardzo :)
Wygląd super, mogłyby być troszkę mocniejsze nogi
Wszystko zgodnie z planem,kanapa ok!
Wszystko ok, tylko trochę za ciemne łóżko. Chciałam w kolorze średnio-szarym, a dostałam prawie czarne
Łóżko bardzo ładne i dość solidne, warte polecenia. Gwiazdkę odejmuję za dostawę, ponieważ w opisie wysyłka jest w 24 godziny, a zostało wysłane po tygodniu.

Dziękujemy bardzo ! :)
Są wygodne i ładnie wyglądają

Perfekt

Perfekcyjnie wykonane
Towar zgodny z opisem i na prawdę nie mam zastrzeżeń co do jakości - a cenowo bardzo fajnie

Dziękujemy :)
Superrr
Brak stopek w 2 krzesłach

Zaangażowanie w realizację zamówienia- problem z opóźnioną dostawą, pani pomogła przyspieszyć realizację. Produkt ok, łatwy montaż.

Polecam naprawdę warto
Totalne lekceważenie klienta od 11 listopada 2025 roku czekam na dostawę narożnika informacja ....nie ma u producenta...obsługa nie była w stanie ustalić żadnego terminu .Nie polecam .......z zamówienia zrezygnowałam.