Ważny od: 27 lut 2026Ważny
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemeble-brocki.pl
Polecam. Narożnik unikatowy, super stosunek ceny do jakości. Dobry kontakt ze sprzedającym
Odpowiedź ze sklepu meble-brocki.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! ❤️ Cieszymy się, że narożnik spełnił oczekiwania i że docenia Pani jego wygląd, jakość oraz stosunek ceny do wykonania. Dziękujemy również za dobre słowo o kontakcie z nami oraz zdjęcia. Niech narożnik służy jak najdłużej! 😊
Pozdrawiamy,
Meble-Brocki
Polecam narożnik Novu Mini U – zamówiony na indywidualne zamówienie w tkaninie Spring 1107 i wszystko wyszło dokładnie tak, jak chciałam. Bardzo wygodny. Duży plus za realizację szybszą o ponad tydzień niż deklarowano. Kontakt z P. Anitą bardzo dobry zarówno mail jak i tel.
Odpowiedź ze sklepu meble-brocki.pl
Dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię 🤍
Bardzo się cieszymy, że narożnik Novu Mini U spełnił wszystkie oczekiwania i został wykonany dokładnie tak, jak Pani sobie wymarzyła. Komfort i możliwość personalizacji to dla nas kluczowe elementy oferty, dlatego tym bardziej miło nam to słyszeć 😊
Ogromnie dziękujemy również za docenienie szybszej realizacji oraz kontaktu 💛
Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do Meble-Brocki! 🛋️
Bardzo dobrze wykonana kanapa! Kontakt z firmą na wysokim poziomie, polecam :)
Odpowiedź ze sklepu meble-brocki.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że kanapa spełniła Pani oczekiwania, a kontakt z naszym zespołem był na wysokim poziomie. Życzymy wielu komfortowych chwil i serdecznie pozdrawiamy! :)
Dotarła do mnie piękna i solidnie wykonana kanapa. Całkowicie zgodna z opisem oraz oczekiwaniami. Bardzo dziękujemy, prezentuje się pięknie
Odpowiedź ze sklepu meble-brocki.pl
Bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinię oraz za dołączenie zdjęcia! 😊 Ogromnie się cieszymy, że kanapa z pufą spełniła Pani oczekiwania i jest w pełni zgodna z opisem. To dla nas największa satysfakcja widzieć nasze meble w gotowej aranżacji i wiedzieć, że tak pięknie prezentują się w nowym domu. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu chwil relaksu na nowej kanapie! 💛
Przepiękna kanapa
Kanapa jest bardzo wygodna i miękka, dokładnie taka jak na zdjęciach! Materiał wygląda elegancko, jest miękki i przyjemny w dotyku. Całość prezentuje się świetnie i nadaje wnętrzu nowoczesny, przytulny charakter. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i obsługi!
Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! 🤍
Cieszymy się ogromnie, że kanapa spełniła Państwa oczekiwania – zarówno pod względem komfortu, jak i wyglądu. To dla nas szczególnie ważne, że docenili Państwo jakość materiału oraz efekt, jaki mebel wniósł do wnętrza.
Bardzo miło nam również słyszeć, że są Państwo zadowoleni z obsługi – dokładamy wszelkich starań, aby cały proces zakupu był przyjemny i bezproblemowy.
Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do sklepu Meble-Brocki! 🛋️
Szybka realizacja, piękna kanapa, zgodnie z opisem. Szczerze polecam 🥰
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Naprawdę wygodna kanapa w niskiej cenie. Przed zakupem otrzymaliśmy próbki materiałów, wiec łatwiej było podjąć decyzję:) Serdecznie polecamy zakupy w Meble Brocki.
Odpowiedź ze sklepu meble-brocki.pl
Dziękujemy za tak miłą opinię 🤍
Bardzo się cieszymy, że kanapa spełniła Państwa oczekiwania zarówno pod względem komfortu, jak i ceny 😊 To dla nas ogromna satysfakcja.
Cieszy nas również, że próbki tkanin pomogły w podjęciu decyzji – dokładnie po to je udostępniamy, aby wybór był jak najbardziej świadomy i trafiony 🛋️
Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie do Meble-Brocki! 💛
Odpowiedź ze sklepu meble-brocki.pl
Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek! ❤️ Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów w Meble-Brocki. Takie oceny są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. 😊
Przepiękna kanapa, kolor i wykończenie rewelacyjne. Obsługa sklepu bardzo miła i pomocna. Szybka dostawa. Polecam
Bardzo dziękujemy za miłe słowa :) bardzo nam miło
Bezproblemowa zmiana koloru mebla, bardzo dobry kontakt drogą mailową.
Brak zastrzeżeń 👍☺️
Odpowiedź ze sklepu meble-brocki.pl
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że proces zmiany koloru mebla przebiegł sprawnie, a kontakt mailowy spełnił Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy były komfortowe na każdym etapie. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 👍☺️
Piękne, wygodne, stosunek jakości do ceny bardzo dobry ☺️
Odpowiedź ze sklepu meble-brocki.pl
Bardzo dziękujemy za piękną opinię i zdjęcie! 😊 Cieszymy się, że narożnik spełnił oczekiwania pod względem wygody, jakości i ceny. W Państwa wnętrzu prezentuje się naprawdę wyjątkowo! Życzymy wielu komfortowych chwil. ❤️
Zespół Meble Brocki
Naroznik
Fantastyczny kontakt z firmą i pomoc na każdym etapie zamówienia👍
Szybka i rzetelna realizacja
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i szczerze polecam🤗
Odpowiedź ze sklepu meble-brocki.pl
Dziękujemy za tak miłe słowa 🤍
Ogromnie się cieszymy, że cały proces zamówienia – od kontaktu po realizację – spełnił Pani oczekiwania. Dokładnie o to nam chodzi, żeby każdy klient czuł się zaopiekowany na każdym etapie 😊
A widok zadowolonych pupili na legowisku i narożniku to dla nas najlepsza rekomendacja 🐶🛋️
Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie do Meble-Brocki! 💛
Narożnik świetny. Obsługa i terminowość dostawy bardzo dobra. Polecam!
Bardzo dziękujemy za miłe słowa :) bardzo nam miło
Bardzo dobra jakość, cena, szybka dostawa. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu meble-brocki.pl
Dziękujemy serdecznie za miłe słowa :)
Kanapa jest śliczna, gatunek materiału jest wysokiej klasy, firma odpowiada na wszystkie pytania, bardzo dobry kontakt!
Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! 🤍
Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do sklepu Meble-Brocki! 🛋️
Dziekujemy za ocenę ;)
- +48663178605
- meble-brocki.pl
- bromeble.biuro@gmail.com
- Ligota Mała, POL
O nas – Meble-Brocki Meble-Brocki to sklep internetowy oferujący wysokiej jakości meble tapicerowane od polskich producentów – narożniki, kanapy, sofy, łóżka tapicerowane i kontynentalne, tapczany dz...