Opinie łącznie (10 414) Opinie (2321) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 28 sty 2026

gal-art.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są bardzo zadowoleni z błyskawicznej i sprawnej realizacji zamówień, podkreślając, że przesyłki docierają szybciej niż się spodziewali. Wysoka jakość biżuterii i kamieni spotyka się z uznaniem większości kupujących. Doceniane są również staranne, solidne i bezpieczne pakowanie zamówień, dzięki czemu produkty docierają w nienaruszonym stanie. Opinie o obsłudze są przeważnie bardzo pozytywne – klienci chwalą miłą, profesjonalną i troskliwą obsługę oraz szybkie rozwiązywanie ewentualnych problemów. Produkty są zgodne z opisem i zdjęciami, a klienci często podkreślają atrakcyjne ceny, promocje i rabaty. Dodatkowo, szeroki wybór produktów oraz różnorodność kamieni i wzorów jest dla wielu osób dużym atutem. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące jakości niektórych artykułów oraz drobnych różnic w kolorze produktów w stosunku do zdjęć. Pojedyncze opinie wskazują również na wyższe ceny srebra oraz rzadkie negatywne doświadczenia związane z obsługą klienta.

Opiniegal-art.pl

Zawsze i wszystko na najwyższym poziomie! To już któreś zamówienie z rzędu, zapewne nie ostatnie. Zawsze można liczyć na firmę w jakości towaru, szybkości wysyłki i samym, świetnym pakowaniu!! Godni polecenia bez dwóch zdań!!!

Dziękujemy bardzo😊
Piękne bransoletki z naturalnych kamieni, zgodne z opisem, dotarły bardzo szybko, poza tym były wyjątkowo starannie opakowane Polecam:)

Szybka przesylka

Zakupy dobrze zapakowane.. zawartość slicznie poukladana super. Nic nie została pogniecione. Przesylka została szybko spakowana i przekazana do wysyłki Polecam serdecznie 🥰

Dziękujemy za opinię😊
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Chętnie udzielane są wszelkie informacje na temat kupowanych produktów. Duży wybór i przyjazne ceny powodują, że wrócę tu jeszcze nie raz. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu gal-art.pl

Serdecznie dziękujemy za Twoją opinię – bardzo ją doceniamy!

Kamień słoneczny

Kupiłam u Państwa kamień słoneczny, dobry jakościowo. Szkoda, że zdjęcie nie oddaje dokładnie koloru. W rzeczywistości jest mniej czysty kolor. Wyjątkowo szybka dostawa.

Dziękujemy za opinię😁
Podoba mi się duży wybór kamieni. Staranna opracowanie i ciekawe łączenie ich z hematytem lub ze stalą chirurgiczną.

Dziękujemy za wystawioną opinię😊
Polecam zakupy w Gal Art. Przesłka dobrze zapakowana, dotarła na czas. Towar zgodny z opisem i zdjęciami na stronie sklepu.

Dziękujemy za wystawioną opinię😊
Bardzo profesjonalna obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia i dostawy. Bardzo polecam Produkty zgodne z opisem.

Dziękujemy za wystawioną opinię😊
Szybka i jakościowa dostawa, bardzo dobrej jakości komponenty do robienia bransoletek oraz naturalne kamienie
Jestem bardzo zadowolona z biżuterii, dobra jakość i dobre ceny. Bardzo szybka wysyłka, zdecydowanie polecam.

Dziękujemy za wystawioną opinię😊
Dostawa zgodna z zamówieniem, sprawnie i szybko. Dla mnie jedyny mankament to ustalenie wielkości kuleczek, ale to dotyczy wszystkich moich zakupów internetowych, że muszę mieć linijkę pod ręką:)

Dziękujemy😊

Wszystko w porządku

Wygląda na to, że wszystko się zgadza. Niczego nie brakowało, a każdy zestaw jest osobno zapakowany. Ceny srebra dość wysokie, ale to chyba jak wszędzie teraz.

Dziękujemy za miłą opinię😁
Dostawa w tempie światła , koraliki zgodne z oczekiwaniem. Że spokojnym sumieniem polecam i mnie samą już korcą kolejne zakupy 👌👌👌👌👌

Dziękujemy za wystawioną opinię😊
Dziękuję bardzo za profesjonalizm. Współpraca z Państwem to przyjemność. Przejrzysta strona sklepu, duże rabaty i częste promocje, sprawiają, że chętnie tu wracam. Bardzo wysoka jakość proponowanych przedmiotów.

Dziękujemy bardzo😊
Uwielbiam biżuterię ze stali chirurgicznej z dodatkiem kamieni 😊😊 tutaj jest na bardzo wysokim poziomie! Polecam

Dziękujemy za wystawioną opinię😊
Super szybka realizacja zamówień, towar dobrze, ekologicznie pakowany, w realu lepszy niż na zdjęciach, polecam

Dziękujemy za wystawioną opinię😊
Świetny sklep, wysyłka ekspresowa, a bransoletki piękne. Bardzo polecam zakupy w gal-art.

Dziękujemy za wystawioną opinię😊
Kryształ górski fasetowany bardzo wysokiej jakości - piękne kamienie do tworzenia biżuterii najczęściej kupuję tutaj. Niezmiennie jestem zaskoczona szybkością realizacji zamówień i wysyłki, chociaż jestem klientem od wielu lat.

Dziękujemy bardzo😊
Bardzo ładny naszyjnik. Dokładnie zależało mi na ładnych nieregularnych kształtach pereł i takie są. Polecam!

Dziękujemy za wystawioną opinię😊
Bardzo szybka dostawa, o którą prosiłam i na której mi bardzo zależało. Pozdrawiam

• +48795273145
  • gal-art.pl
  • bok@gal-art.pl
  • Garwolin, POL

gal-art.pl

W naszym sklepie czeka na Państwa biżuteria ze stali chirurgicznej, kamienie i materiały do tworzenia autorskich ozdób. Przygotowaliśmy dla Państwa bogaty asortyment gotowych wyrobów jubilerskic...