Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniebutikbrzydula.pl
szybka wysyłka, produkt dobrze zapakowany i zgodny ze zdjęciami
Bardzo piękna sukienka, cudownie pachnie.
Rozmiar idealny!
Szybka dostawa!
Szybka wysyłka
Apaszka bardzo ładna
Serdecznie polecam !
Butik Brzydula to prawdziwa perełka!
Zachwyca nie tylko oryginalnym asortymentem, ale też atmosferą, którą tworzy zespół. Ubrania są starannie dobrane — modne, kobiece i z charakterem. Obsługa zawsze pomocna, cierpliwa i z wyczuciem stylu. Czuć, że to miejsce z pasją i sercem do mody. Zdecydowanie wrócę po więcej!
Bardzo ciepłe kurteczki z domieszką 38,4% wełny. Kurtki elastyczne. Rozmiarowo do 44 osoby będą zadowolone 46 też jeszcze przejdzie. Zamówiłam dwie kurteczki czarną i jaśniejszą berzową, (którą zdążono sprzedać zanim skompletowano zamówienie dla mnie o czym poinformowano mnie telefonicznie) w zamian dotarł blado jasny fiolecik. Obie ładne. Obie ciepłe na bezdeszczowe chłodne dni.
Sukienka lniana
Bardzo ładna sukienka.
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
Zdecydowanie polecam – to jedna z tych sukienek, które chce się nosić cały czas. Szkoda, ze tak późno znalazłam ją. Świetna sukienka, opis i wymiary zgodne. Materiał jest miękki, przewiewny i bardzo przyjemny w dotyku. Szybka wysyłka. Polecam sklep.
Chciałam zwrócić sukienkę , nie ma żadnego kontaktu , do tego podszewka jest podarta.
Wszystko ok. Spodnie takie jak na zdjęciach, dostawa szybka
Szybka realizacja. Produkty zgodne z opisem. Lniana koszula rewelacja, jest wygodna i ma świetny kolor. Komplet robił furorę na wakacjach. Polecam sklep.
Polecam sklep
Komplecik fajny, elastyczny, bardzo dobrze wykonany.. Polecam sklep. Szybka dostawa.
Jestem zadowolona , polecam