BieszczadzkiCzosnek.pl

Opinie łącznie (3186) Opinie (1543) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę produktów. Wielu klientów zachwyca się wyjątkowym, łagodnym i słodkim smakiem czarnego czosnku, często porównując go do suszonej śliwki. Doceniane są drobne upominki, gratisy oraz szczególnie odręcznie napisane podziękowania dołączane do zamówień. Wiele osób dzieli się pozytywnym wpływem produktu na zdrowie, zwłaszcza poprawą odporności, obniżeniem cholesterolu czy wsparciem układu pokarmowego. Klienci regularnie podkreślają wysoką jakość czosnku, jego świeżość, wygląd oraz staranne przygotowanie produktu. Wysoko oceniane są również estetyczne, praktyczne i staranne opakowania produktów, które nadają się nawet na prezent. Klienci są bardzo zadowoleni z kontaktu, życzliwości i profesjonalizmu obsługi oraz sprawnego rozpatrywania zamówień.

OpinieBieszczadzkiCzosnek.pl

Bardzo szybka dostawa. Świetne wrażenie zrobiła ręcznie napisana karteczka ze słowami podziękowań za zamówienie plus mały upominek. Widać włożone serce w przygotowanie przesyłki.
Zawsze szybka wysyłka! A zamawiam cyklicznie, nigdy nie czekałem długo na dostawę👍
Miły gratis i podziękowania za zamówienie. Niby nic a mile z Państwa strony.
estetycznie zapakowany produkt ,dodatkowy gratis i kartka z podziękowaniem

Zostałem stałym klientem

Paczka bardzo solidnie spakowana. Duży szacunek za odręczne napisane podziękowanie (żaden druk kopi czy ksero). Produkt rewelacyjny , zapach bardzo delikatny, smakuje słodką śliwką z cukierków.
uwielbiam Wasz czosnek jest mega dobry i zawsze w odpowiedniej paczce

Szybko zrealizowane zamówienie, super jakość

Szybko zrealizowane zamówienie, bardzo dobry produkt, zamówiłem już drugi raz, tym razem także dla rodziny. Świetne jakość, polecam ten czosnek!
pięknie wygląda estetyczne i praktyczne opakowanie składam kolejne zamówienie

Rewelacja.

Kolejny zakup, tym razem wysyłkowo. Super ekspres. Paczka wysłana niecałą godzinę po złożeniu zamówienia, a dotarła po 26 godzinach (ponad 500 km). Co do samego czosnku - dla mnie rewelacja. Smak wędzonych śliwek. W żadnym stopniu po spożyciu nie jest "niekomfortowy" towarzysko. Właściwości prozdrowotne - wszyscy dookoła chorzy / przeziębieni, a ja nie. Przypadek - nie sądzę.

Polecam !

Bardzo dobra jakość czosnku, ogromny plus dla firmy, to szybka realizacja zamówienia.
bardzo szybka dostawa oraz jakość czosnku pozdrawiam

super produkt

Szybka wysyłka, przemiła obsługa, przepyszny czosnek. Dziękuję i polecam 😋
Nic kupuje u was długo jakby było coś nie tak to bym więcej nie kupiła
Produkt pierwszej jakości przekazany bardzo szybko.
Już drugi rok kupuję u Państwa czarny czosnek i jestem zachwycona. Dla mnie wszystko jest ok. Bardzo szybka dostawa.

Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Elegancko opakowany, może być na prezent. Smakuje naprawdę dobrze, a jeśli chodzi o właściwości prozdrowotne to na razie trudno stwierdzić.
Bardzo szybka realizacja zamówienia, sympatyczna karteczka odręcznie napisana i drobny gratisik ;-) Jestem bardzo zadowolona od strony "technicznej", nie mówiąc o rewelacyjnym czosnku :-)

Perfekcyjnie

Szybka dostawa, odręczna wiadomość i czosnek dla rodziny/znajomych. Wszystko perfekcyjnie. Oby tak dalej.

Super podnosi odporność organizmu. Świetna firma: paczka dociera zawsze z szybkością błyskawicy.
Wszystko ok. Od kiedy będzie czosnek z tego roku? Pozdrawiam Jacek Witkowski