Opinie łącznie (3635) Opinie (1112) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 14 lip 2021

it-shop24.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Opinie o obsłudze klienta są przeważnie bardzo pozytywne, klienci doceniają kontakt, profesjonalizm i pomocność. Często wskazywane są konkurencyjne, atrakcyjne lub niższe niż u konkurencji ceny. Doceniane jest również otrzymanie produktów zgodnych z opisem i zamówieniem, bez pomyłek. Dodatkowo, klienci podkreślają łatwy, szybki i miły kontakt ze sklepem, co wpływa pozytywnie na ich doświadczenie. Klienci często wspominają o dobrym zabezpieczeniu przesyłek, choć sporadycznie pojawiają się uwagi do opakowania.

OpinieIT-shop24.pl

Szybka realizacja zamówienia. Dostawa była w dniu, który był przy zamówieniu

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐ oraz wspaniałą opinię! 🧹✨ Ogromnie cieszy nas Pani zaufanie oraz potwierdzenie, że dostawa dotarła idealnie na czas - ekspresowa realizacja zamówień to dla nas absolutny priorytet. Mamy nadzieję, że oryginalny płyn do mopów Philips XV1892/02 świetnie sprawdzi się w duecie z Pani urządzeniem. 🌸 Zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🤝
Bardzo polecam. Obsługa i dostawa profesjonalna. Sprzęt jak najbardziej w porządku.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐ oraz wybór podkaszarki akumulatorowej DeWalt DCMST561N! 🌾⚡ Ogromnie cieszy nas, że zarówno profesjonalny standard obsługi, jak i sprawna dostawa w pełni spełniły Pana oczekiwania. Ten model wyróżnia się innowacyjnym, składanym przegubem ułatwiającym transport oraz bezszczotkowym silnikiem, który zapewnia potężną moc i długi czas pracy. Niech sprzęt służy niezawodnie i maksymalnie ułatwia pielęgnację ogrodu! 🚀🏡 Zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🤝
Ekspresowy czas przesyłki, profesjonalne zapakowanie towaru!

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐ oraz wspaniałą opinię po zakupie wentylatora biurkowego Philips Seria 2000 CX2050/00! 🌬️✨ Ten kompaktowy i niezwykle cichy wentylator to znakomity wybór na upalne dni - idealnie sprawdza się zarówno na biurku podczas pracy, zapewniając przyjemny i chłodny powiew bez zbędnego hałasu. Bardzo cieszy nas fakt, że doceniła Pani błyskawiczny czas wysyłki oraz staranność w bezpiecznym zapakowaniu paczki. Dbamy o to, by każdy sprzęt docierał do naszych Klientów w nienagannym stanie i w jak najkrótszym czasie! 📦💨 Bardzo dziękujemy za udane zakupy i zapraszamy ponownie w it-shop24.pl! 🤝
Szybki sposób realizacji zamówienia. Otrzymałem na drugi dzień w dobrze zabezpieczonym pudełku to co chciałem. Polecam sklep.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za miłą opinią oraz zakup potężnego dysku SSD Lexar 4TB M.2 PCIe Gen4! 💾🚀 Ten niesamowicie szybki napęd nowej generacji to absolutny top dla każdego, kto potrzebuje bezkompromisowej prędkości transferu oraz ogromnej przestrzeni na gry, multimedia czy wymagające projekty. Dostawa na drugi dzień oraz pancerne zabezpieczenie paczki to standardy, o które dbamy przy każdym zamówieniu. 📦 Zapraszamy do kolejnych zakupów w it-shop24.pl! 🤝🔥

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐ oraz wybór routera ASUS RT-AX52! 🌐⚡ To doskonale zaprojektowany sprzęt, który zapewnia wyższe prędkości, lepszą wydajność przy wielu połączonych urządzeniach oraz stabilny zasięg w całym domu. Świetny wybór zarówno do płynnego streamingu, pracy zdalnej, jak i grania online. Niech działa niezawodnie! 💻 Dziękujemy za zakupy i zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🛒👋

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek oraz wybór dysku Lexar SSD 4TB M.2 PCIe Gen4! 🚀⚡ To bezkompromisowy sprzęt stworzony dla najbardziej wymagających użytkowników - ogromna pojemność 4 TB w połączeniu z ultraszybkimi transferami interfejsu PCIe Gen4 zapewnia błyskawiczny start systemu, natychmiastowe ładowanie gier i płynną pracę z najcięższymi plikami wideo czy projektami. Zachęcamy do kolejnych zakupów w it-shop24.pl! 🛒👋
Przesyłka terminowa, zgodnie z zamówieniem, szybko sprawnie. Jestem zadowolona z towaru i dostarczenia. Polecam

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 gwiazdek i wybór mopa elektrycznego Philips OneUp XV5113/01! 🧹💦 Bardzo się cieszymy, że mop elektryczny Philips OneUp XV5113/01 spełnił Pani oczekiwania. Ten model to świetny wybór do szybkiego odświeżenia podłóg – dzięki automatycznemu dozowaniu wody i ruchomym padom radzi sobie z plamami praktycznie bez wysiłku!✨ Ekspresowa, sprawna dostawa i zgodność z zamówieniem to dla nas podstawa, dlatego miło nam słyszeć, że cała transakcja przebiegła tak gładko. 📦 Zapraszamy ponownie! 🤝🔥

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy za 5 ⭐ oraz wybór głośnika przenośnego JBL Go 5 w kolorze różowym! 🎶 To wyjątkowo stylowy i poręczny głośnik, który zaskakuje potężnym, czystym brzmieniem JBL Pro Sound mimo swoich kompaktowych wymiarów. Dzięki nowej generacji akumulatora, solidnej obudowie oraz odporności na wodę i pył, jest idealnym towarzyszem codziennych podróży i spotkań ze znajomymi. Niech dostarcza mnóstwa świetnej energii i ulubionych dźwięków każdego dnia! ✨ Zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🛒👋

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐ oraz wybór głośnika przenośnego JBL Go 5 w kolorze fioletowym! 💜 To idealny kompan do słuchania ulubionej muzyki w każdym miejscu! Mimo niezwykle kompaktowych rozmiarów zachwyca czystym, potężnym brzmieniem JBL Pro Sound. Dzięki odporności na wodę i pył oraz wytrzymałej baterii świetnie sprawdzi się zarówno w domu, jak i podczas wypadów w plener. ✨ Zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🛒👋
Wszystko sprawnie i profesjonalnie: wiadomości o statusie zamówienia, szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony do wysyłki. Do tego cena korzystniejsza niż u innych sprzedawców i brak opłaty za wysyłkę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię dotyczącą zakupu AirFryera Tefal Easy Fry Silence EY5568 🍟✨ Bardzo cieszy nas, że cały proces — od informacji o statusie zamówienia, przez szybką wysyłkę, aż po odpowiednie zabezpieczenie produktu — spełnił Pani oczekiwania. Dziękujemy również za docenienie atrakcyjnej ceny i darmowej dostawy. Zapraszamy ponownie do it-shop24.pl — będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie 😊🛒
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie mnóstwo gwiazdek oraz wybór automatycznego ekspresu ciśnieniowego Philips EP8757/20! ☕✨ To wyjątkowy ekspres, który pozwala cieszyć się idealnie zaparzoną, aromatyczną kawą jak z włoskiej kawiarni za jednym dotknięciem. Zaawansowane funkcje personalizacji sprawiają, że każdy poranek zaczyna się w doskonałym stylu. 🍰 Zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🛒👋

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐ oraz wybór automatycznego ekspresu do kawy Beko CaffeExperto CEG7304B! ☕ To doskonały sprzęt dla każdego miłośnika dobrej kawy, który łączy w sobie elegancki, nowoczesny design z wyrazistym smakowym efektem. Intuicyjne sterowanie, możliwość personalizacji napojów oraz zintegrowana dysza do spieniania mleka sprawiają, że przygotowanie ulubionego cappuccino czy espresso jest wyjątkowo proste. 🍰 Bardzo dziękujemy za zakupy i zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🛒👋
szybko i profesjonalnie, polecam

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐ i zakup odkurzacza pionowego Dyson V15 Detect Absolute! 🧹✨ Niezmiernie cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Pana oczekiwania pod kątem szybkości i profesjonalizmu. Sam sprzęt to prawdziwy majstersztyk technologiczny – inteligentny czujnik oceniający ilość zanieczyszczeń, potężna moc ssania oraz precyzyjne podświetlenie sprawiają, że codzienne sprzątanie wchodzi na zupełnie nowy poziom wygody i dokładności. 🚀🌀 Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie! 👋
zamówiłem słuchawki, z których jestem bardzo zadowolony, a w tymże sklepie były one nie tylko tańsze niż u konkurencji, ale i nadane i wysłane w ekspresowym tempie - doszły mi dnia następnego i to bez opłat za przesyłkę. jestem bardzo zadowolony z tego względu i polecam serdecznie :)

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię i zakup słuchawek nausznych Logitech G PRO X! 🎧✨ Cieszymy się, że zarówno jakość słuchawek, jak i atrakcyjna cena oraz ekspresowa dostawa spełniły Pana oczekiwania. To model ceniony za doskonałe brzmienie i komfort, idealny zarówno do gier, jak i codziennego użytkowania. Będzie nam miło gościć Pana ponownie w it-shop24.pl! 🛒😊
Szybka wysyłka, płyny o wiele tańsze niż w innych sklepach 🙂

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐ oraz opinię po zakupie płynu do mopów Philips XV1892/02! 🧹✨ Płyn skutecznie usuwa brud i tłuszcz bez pozostawiania smug, dbając o czystość podłóg i świeży zapach w całym domu. Bardzo się cieszymy, że nasza sprawna realizacja spełniła Pani oczekiwania, a oferta cenowa okazała się tak korzystna - zależy nam, aby wysokiej jakości produkty były zawsze dostępne w jak najlepszych cenach. Mamy nadzieję, że produkt idealnie ułatwia codzienne porządki! 🌸🏡 Bardzo dziękujemy za zakupy i zapraszamy ponownie! 🤝
Szybka i sprawna realizacja.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy za miłą opinię oraz wybór głośnika bezprzewodowego JBL Go 5 w kolorze czarnym! 🔊🖤 Ten głośnik to idealny kompan w podróży - mimo kompaktowych rozmiarów zachwyca czystym, mocnym brzmieniem charakterystycznym dla JBL oraz solidną, odporną na warunki atmosferyczne konstrukcją. 🎶🎒 Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🛒👋

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy za 5 ⭐ oraz zakup frytkownicy beztłuszczowej TEFAL Easy Fry & Grill Dual Zone EY801D15! 🍟✨ To genialne i niezwykle funkcjonalne urządzenie, które dzięki dwóm niezależnym strefom pieczenia pozwala przygotować cały posiłek w jednym czasie. Połączenie funkcji frytkownicy beztłuszczowej i grilla gwarantuje chrupiące, zdrowe potrawy bez zbędnego tłuszczu. Zachęcamy do kolejnych zakupów w it-shop24.pl! 🛒👋

IT-shop24.pl

Poznaj szeroką ofertę różnego rodzaju sprzętów od szeroko pojętego RTV, poprzez AGD, na produktach IT i narzędziach kończąc. Znajdziesz tu produkty znanych i cenionych marek, dzięki czemu nie ma obaw,...