marpur.pl

Opinie łącznie (545) Opinie (65) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką, terminową i sprawną dostawę zamówionych produktów. Wielu klientów podkreśla wysoką jakość materaca oraz zadowolenie z produktu. Doceniany jest również profesjonalny, miły i sprawny kontakt oraz obsługa klienta. Klienci chwalą zgodność produktu z opisem. Pojawiają się pojedyncze głosy rozczarowania różnicą w wymiarach lub twardości materaca.

Opiniemarpur.pl

zakupiony materac spełnił moje oczekiwania.Jest zgodny o opisem.Szybka dostawa oraz wygodna płatność.Jak dla mnie to jest super.Polecam przyszłym klientom.
Myślałam, że jak jest średnio twardy to będzie twardszy. Nie wiem czy mój kręgosłup się nie zbuntuje. Dostawa bardzo sprawnie, bardzo wygodnie zapakowany. Mimo rozmiary to wyszła nieduża paczka.
Materac bardzo dobrze zabezpieczony do transportu. Wybrałem materac H3 i myślałem że będzie trochę twardszy. Na tą chwile testuję, ale po pierwszych 3 nocach jest ok.
Materac rehabilitacyjny. Materac spełnia moje oczekiwania. Szybka realizacja zamówienia. Dostawa w terminie.
Na razie jest ok. Mam go od 3 dni. Twardy, śpi się super. Wszystkie opinie są prawdziwe.
Wszystko zgodne z opisem, szybka dostawa, materac solidny i wygodny.

Łóżko plus materac

Wyczerpywać informacja. Rewelacyjny kontakt. Przemili ludzie, Pani z zamówienia i z produkcji. Mając wygodny, łóżko piękne.

Materac.

Spełnia wymagania, szybka przesyłka.
Wszystko ok gorąco polecam
Jakość produktu świetna, idealny kontakt ze sprzedającym.
Very good experience
Szybka wysyłka,kolejny zakup u Panstwa