Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieExittoys.pl
Siatką trampoliny
Szybko i sprawnie
Dokonując zakupu od EXIT Toys można się poczuć zaopiekowanym od momentu zakupu aż do reklamacji. Na każdym kroku czuć pomoc w trudnych przypadkach. Zakupiony basen miał za mało części, wysyłka bezproblemowa w ten sam dzień. Zakupiona pompa ciepła się zablokowała. Po zgłoszeniu od razu dostałam nową. Moja zadziałała, więc zwróciłam. Nic nie stanowi dla firmy problemu. Bardzo uczciwe podejście do klienta. Cokolwiek będę z ich produkcji potrzebować, to na pewno kupię w EXIT Toys. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu Exittoys.pl
Dziękujemy za recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług, właśnie po to je świadczymy. 🙏
Życzymy miłej zabawy w basenie!
Pozdrawiamy serdecznie,
Team EXIT Toys ☀️
Wszystko ok
😄
😁
😃
Nie dojechała całość zamówienia. Wygląda jakby 1 paczka nie dojechała. Dostawa miała trwać 2-3 dni a trwała tydzień i jest niekompletna. Otrzymane elementy są słabo oszlifowane, łatwo o drzazgę w palcu dziecka. Przed użyciem muszę to ręcznie poprawić. Brak możliwości kontaktu telefonicznego oraz brak odpowiedzi po kilku godzinach od napisanie do sklepu. Zobaczymy jak to się skończy.
😃
Szybką dostawą. Jakości produktu nie mogę ocenić bo zima jest basen otworzymy w .aju
Odpowiedź ze sklepu Exittoys.pl
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dostawa była szybka. Mamy nadzieję, że wkrótce będziesz cieszyć się swoim basenem i chętnie usłyszymy, jak oceniasz jego jakość. Oby przyniósł Ci dużo letniej radości!
Team EXIT Toys
Odpowiedź ze sklepu Exittoys.pl
Thank you for your feedback. We are sorry that your experience did not meet expectations.
If you have any questions or need assistance, please feel free to contact our customer service team and we will be happy to help you further.
Kind regards,
Team EXIT Toys