Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieExittoys.pl
Wszystko ok
😄
Brak realizacji
Zamowienie zostalo przez dostawce anulowane bez podania prztczyny, pieniądxe zwrócone, natomiast z korespondenci wynika, ze transport miałby dotrzeć, dziwne.
Produkt wydawał sie ok, jednak zakup okazał sie zbyt dużym wyzwaniem dla producenta - szkoda.
Pozdrawiam
JW.
Czas realizacji zamowienia podany na na stronie sklepu to 1 dzien
Faktyczny czas dostawy - 16 dni lub wiecej, nadal czekam...
To jest żart a nie sklep.
Nie dojechała całość zamówienia. Wygląda jakby 1 paczka nie dojechała. Dostawa miała trwać 2-3 dni a trwała tydzień i jest niekompletna. Otrzymane elementy są słabo oszlifowane, łatwo o drzazgę w palcu dziecka. Przed użyciem muszę to ręcznie poprawić. Brak możliwości kontaktu telefonicznego oraz brak odpowiedzi po kilku godzinach od napisanie do sklepu. Zobaczymy jak to się skończy.
😁
😃
Szybką dostawą. Jakości produktu nie mogę ocenić bo zima jest basen otworzymy w .aju
Odpowiedź ze sklepu Exittoys.pl
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dostawa była szybka. Mamy nadzieję, że wkrótce będziesz cieszyć się swoim basenem i chętnie usłyszymy, jak oceniasz jego jakość. Oby przyniósł Ci dużo letniej radości!
Team EXIT Toys
Odpowiedź ze sklepu Exittoys.pl
Thank you for your feedback. We are sorry that your experience did not meet expectations.
If you have any questions or need assistance, please feel free to contact our customer service team and we will be happy to help you further.
Kind regards,
Team EXIT Toys
Solidna bramka, pierwszy raz kupiłam bramkę i to był strzał w 10!!! 🙂 Polecam
Odpowiedź ze sklepu Exittoys.pl
Bardzo dziękujemy za entuzjastyczną opinię! Cieszymy się, że bramka okazała się strzałem w dziesiątkę. Bardzo doceniamy Twoje polecenie!