Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów i staranne wykonanie produktów. Wielu z nich chwali szybki czas dostawy oraz sprawną realizację zamówień. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, kompetentna i bardzo pomocna. Klienci często zwracają uwagę na dobre dopasowanie rozmiarów oraz możliwość wyboru odpowiedniego fasonu. Produkty są postrzegane jako estetyczne, modne i dostępne w szerokiej gamie kolorów i wzorów. Doceniana jest zgodność produktów z opisem i zdjęciami oraz szeroki wybór fasonów, rozmiarów i możliwość indywidualnej konfiguracji produktów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące niepełnych informacji o produktach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieFeba ®
Bardzo dobra obsługa. Kompetentna. Cierpliwa. Odpowiadająca szczegółowo na wszystkie zadane pytania. Jestem bardzo zadowolona z zakupionego stroju. Bardzo dobra jakość.
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Renato, bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię oraz 5 gwiazdek. Ogromnie nas cieszy, że doceniła Pani kompetentną, cierpliwą obsługę i dokładne odpowiedzi na wszystkie pytania. Zależy nam, aby każda Klientka czuła się dobrze zaopiekowana na każdym etapie zakupów, dlatego takie słowa są dla nas szczególnie ważne. Miło nam również, że jakość produktów spełniła Pani oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie.
Bardzo ładny i wygodny. Wszyte poduszki są wspaniałym rozwiązaniem wraz z gumką podtrzymującą biust. Wspaniały
Pani Wioletto,
serdecznie dziękujemy za 5 gwiazdek i tak miłe słowa. W modelu F33 zastosowaliśmy właśnie takie rozwiązanie - wszyte poduszki oraz gumkę podtrzymującą biust. Dzięki temu całość ładnie się układa, a wkładki delikatnie modelują piersi i poprawiają komfort noszenia. Cieszymy się, że ten fason tak dobrze się u Pani sprawdził. Polecamy się na przyszłość i zapraszamy ponownie do naszego sklepu online.
Feba
Szeroki asortyment i świetna obsługa.
Bardzo duży wybór strojów w wielu rozmiarach, również tych nietypowych i niedostępnych w innych sklepach.
Pani Anno,
serdecznie dziękujemy za 5 gwiazdek i tak miłe słowa. Bardzo zależy nam na tym, aby każda Klientka mogła znaleźć w FEBA odpowiedni fason i rozmiar, także ten mniej standardowy. Cieszymy się, że szeroki wybór oraz obsługa naszego sklepu online zostały przez Panią docenione. Warto również do nas napisać, jeśli danego rozmiaru chwilowo brakuje - chętnie sprawdzimy, czy wybrany model będzie jeszcze doszywany. Zapraszamy ponownie, a w razie potrzeby z przyjemnością pomożemy przy kolejnych zakupach.
Pozdrawiamy serdecznie :)
Biustonosz kąpielowy bardzo elegancki, super układa się na figurze. Zgodny z rozmiarówką. Polecam. Figi kąpielowe również zgodne z rozmiarem, ładnie wykonane.
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Beato, bardzo dziękujemy za tak piękną i konkretną opinię. Ogromnie nas cieszy, że biustonosz kąpielowy dobrze układa się na sylwetce, wygląda elegancko i jest zgodny z rozmiarówką. To szczególnie ważne przy strojach kąpielowych, gdzie liczy się zarówno wygląd, jak i komfort noszenia. Miło nam również, że figi okazały się dobrze dopasowane i starannie wykonane. Dziękujemy za polecenie i serdecznie zapraszamy ponownie.
Szybka dostawa ,strój kąpielowy super
Szkoda ze w przesyłce nie ma faktury i odstąpienia od umowy
Nie każdy ma drukarkę
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Barbaro, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i miłe słowa o stroju oraz szybkiej dostawie! Cieszymy się, że produkt spełnił Pani oczekiwania i został oceniony tak pozytywnie.
Odnosząc się do dokumentów w przesyłce - zgodnie z obowiązującymi przepisami nie ma konieczności dołączania papierowego formularza odstąpienia od umowy do paczki. Zwrot można wygodnie zgłosić i nadać, między innymi przez paczkomat, bez potrzeby drukowania dodatkowych dokumentów. W razie jakichkolwiek wątpliwości zawsze zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi - chętnie przeprowadzimy Panią przez cały proces krok po kroku. Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!
Świetna jakość produktu
Piękne wzory,
Ciekawe modele również na większy biust
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Magdo, bardzo miło nam czytać taki komentarz. Cieszymy się, że zwróciła Pani uwagę nie tylko na jakość naszych kostiumów kąpielowych, ale również na różnorodność wzorów i modeli przeznaczonych na większy biust. Zależy nam, aby każda kobieta mogła znaleźć fason, który dobrze podtrzymuje biust, wygodnie układa się na sylwetce i jednocześnie wygląda kobieco. Dziękujemy za 5 gwiazdek i zaufanie. Życzymy wielu pięknych, swobodnych chwil w wybranym kostiumie i serdecznie zapraszamy ponownie!
Bardzo szybka dostawa, super cena, towar dobrze zapakowany
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem, dokładnie opakowany i oryginalny. I dużo tańszy, niż w innych sklepach.
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Elżbieto, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i tak pozytywną opinię po pierwszych zakupach w Feba! Ogromnie nas cieszy, że zamówienie dotarło szybko, produkt był zgodny z opisem, dobrze i oryginalnie zapakowany, a cena okazała się tak korzystna.
Pierwsze zamówienie w nowym sklepie to zawsze moment sprawdzenia, czy wszystko działa tak, jak powinno - od realizacji, przez pakowanie, aż po jakość produktu po odebraniu paczki. Tym bardziej dziękujemy za zaufanie i polecenie. Mamy nadzieję, że to początek wielu udanych zakupów w Feba!
Udane zakupy
Kupiony komplet plażowy z serii Ocean Energy okazał się strzałem dziesiatkę ! Jest piękny ! Serdecznie dziękuję za pomoc i błyskawiczną wysyłkę :-)
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Małgorzato, bardzo dziękujemy za tak radosną opinię. Ogromnie się cieszymy, że komplet z serii Ocean Energy okazał się strzałem w dziesiątkę i tak bardzo się Pani spodobał. To wyjątkowo efektowna seria, dlatego miło nam czytać, że wybór był udany. Dziękujemy również za docenienie naszej pomocy i szybkiej reakcji - takie słowa na pewno przekażemy dziewczynom. Serdecznie zapraszamy ponownie.
Rekomednowalabym wyrazniej jednak pisac ze to nie jest komplet tylko sama gora i ze trzeba osobno dokupic dół. Reszta, jakosc, kroj idealny.
Pani Magdaleno,
dziękujemy za 4 gwiazdki oraz podzielenie się uwagą. W tytule produktu wskazujemy, że jest to góra lub biustonosz kąpielowy, a w opisie znajduje się również informacja, że oferta dotyczy samego biustonosza. Przykro nam, że mimo to zamówienie nie w pełni spełniło Pani oczekiwania. Cieszymy się natomiast, że jakość i krój zostały dobrze ocenione. Zachęcamy do ponownych zakupów, a w razie jakichkolwiek pytań chętnie pomożemy i doradzimy przy wyborze odpowiedniego kompletu.
Pozdrawiamy serdecznie
Szybka dostawa, produkty zgodne z opisem, rozmiary podane szczegółowo pozwalają na dobranie odpowiedniego .
Polecam sklep
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Anno, bardzo dziękujemy za tak konkretną i miłą opinię! Cieszymy się, że dostawa była szybka, a produkty zgodne z opisem. Ogromnie nam miło, że doceniła Pani także szczegółowo podane rozmiary - wiemy, jak ważne jest to przy zakupach online. Dziękujemy za polecenie naszego sklepu i zapraszamy ponownie!
Towar zgodny z zamówieniem. Strój kąpielowy wygląda świetnie.
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Urszulo, bardzo się cieszymy, że już pierwsze zamówienie w naszym sklepie okazało się tak udane. Dziękujemy za 5 gwiazdek i kilka miłych słów. To dla nas szczególnie ważne, że strój kąpielowy był zgodny z opisem i po założeniu prezentuje się świetnie. Mamy nadzieję, że będzie równie dobrze sprawdzał się podczas wypoczynku i zapewni Pani dużo komfortu. Niech nowy kostium towarzyszy Pani w wielu udanych i słonecznych chwilach.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie na zakupy do Feba :)
Jakość dobra jak zawsze!model stroju jednoczęściowego absolutnie niedopracowany!!!!przezroczysta góra bezwzględnie wymusza zakup stanika sugerowanego przez firmę!!!wtedy cena stroju staje się nieadekwatna….
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Marianno, dziękujemy za szczerą opinię i za to, że mimo uwag doceniła Pani jakość wykonania. Bardzo nam miło, że zna Pani nasze produkty i wraca do marki FEBA.
Chcielibyśmy delikatnie doprecyzować charakter tego modelu. Jest to fason z linii mix & match, czyli zaprojektowany tak, aby Klientka mogła samodzielnie dobrać górę kąpielową do części jednoczęściowej - dokładnie według własnych potrzeb, rozmiaru biustu i preferowanego kroju. Taką informację podajemy w opisie produktu, ponieważ ten system daje większą swobodę dopasowania niż klasyczny strój sprzedawany w komplecie.
Widzimy, że dobrała Pani również sugerowaną górę, dlatego tym bardziej mamy nadzieję, że całość finalnie zapewni odpowiedni komfort i zakrycie. Dodatkową zaletą takiego rozwiązania jest to, że wybraną górę można później połączyć także z osobnymi figami kąpielowymi i stworzyć drugi, dwuczęściowy komplet - w wybranym rozmiarze i fasonie dołu.
Rozumiemy jednak Pani uwagę dotyczącą ceny i odbioru całego zestawu. Dziękujemy za ten komentarz, bo takie opinie pomagają nam jeszcze lepiej wyjaśniać ideę modeli mix & match przy produktach. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że mimo tych zastrzeżeń strój sprawdzi się podczas użytkowania.
Bardzo szybka wysyłka. Zakupiłam już 3 tunikę plażową. Wspaniałe kolory i cudowny materiał. Szkoda, że nie ma Waszego sklepu stacjonarnego w Łodzi. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Edyto, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i tak miłe słowa. Cieszymy się, że tuniki plażowe tak dobrze się sprawdzają - trzy kolory to już piękna, letnia kolekcja. Miło nam również, że docenia Pani szybką wysyłkę, kolorystykę i materiał.
Niestety nasz jedyny sklep firmowy znajduje się w Pisarzowicach koło Bielska-Białej. W Łodzi działa jednak kilka sklepów partnerskich, które mają w swojej sprzedaży wybrane modele FEBA, choć oferta może różnić się od tej dostępnej online.
Dziękujemy za zakupy i polecenie. Zapraszamy ponownie do naszego sklepu internetowego. Pozdrawiamy Feba
Duży plus za szybką przesyłkę. Zamówiony towar zgodny z opisem, bardzo ładny.
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Arleto, dziękujemy za przyznanie największej liczby gwiazdek i napisanie kilku słów o zakupie!
Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, a zamówiony produkt był zgodny z opisem i spodobał się Pani. Takie opinie są dla nas bardzo ważne i pomagają innym klientkom spokojniej wybierać produkty w naszym sklepie. Dziękujemy za zaufanie do Feba!
Super kostiumy, kolejne już od lat zakupione w Państwa firmie. Bardzo dobra jakość, pięknie przesłane do klienta. Bardzo udany zakup. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Bożeno, z całego serca dziękujemy za 5 gwiazdek i tak piękny komentarz. To dla nas ogromna radość, że wraca Pani do FEBA od lat i nadal wybiera nasze kostiumy kąpielowe - takie zaufanie jest dla nas naprawdę wyjątkowe.
Cieszymy się, że docenia Pani jakość, sposób przygotowania przesyłki i cały przebieg zakupów. Dokładamy starań, aby każdy model był dopracowany, a paczka trafiała do klientki estetycznie zapakowana i gotowa na udany sezon.
Dziękujemy za polecenie i życzymy, aby nowe kostiumy pięknie służyły przez wiele słonecznych wyjazdów. Zapraszamy ponownie do FEBA.
Pełen profesjonalizm!
Od lat wysoki poziom sprzedaży!
Pani Alino,
z całego serca dziękujemy za tak piękne słowa i najwyższą ocenę. Tym bardziej cieszy nas Pani opinia, że należy Pani do grona Klientek, które wracają do naszego sklepu. To dla nas ogromne wyróżnienie i najlepsze potwierdzenie, że jakość obsługi oraz sposób realizacji zamówień spełniają Pani oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i życzymy kolejnych udanych zakupów w naszym sklepie online.
Serdecznie pozdrawiamy :)
Dostawa dotarła bardzo szybko, produkty są wysokiej jakości, jedna pozycje muszę zwrócić ponieważ produkt jest za duży
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Anno, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i miłą opinię. Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, a jakość produktów została przez Panią dobrze oceniona.
Rozumiemy, że jeden z modeli okazał się za duży - przy strojach kąpielowych dopasowanie potrafi zależeć nie tylko od rozmiaru, ale też od konkretnego fasonu i indywidualnej sylwetki. Mamy nadzieję, że zwrot przebiegnie sprawnie, a przy kolejnych zakupach chętnie pomożemy dobrać odpowiedni model lub rozmiar. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do FEBA.
Świetne stroje, bardzo dobra obsługa. Jedyne, o czym jeszcze marzę, to większe rozmiary miseczek wszystkich fasonów tankini.
Generalnie bardzo polecam, kupiłam kolejny strój tej polskiej(!) firmy.
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Doroto, bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinię i za kolejne zaufanie do marki Feba! 🙂 Ogromnie nas cieszy, że docenia Pani nasze stroje, obsługę oraz to, że wraca Pani po następny model. Szczególnie miło nam czytać, że wybiera Pani polską firmę - to dla nas naprawdę ważne.
Dziękujemy też za cenną uwagę dotyczącą większych rozmiarów miseczek w fasonach tankini. Takie sugestie są dla nas bardzo wartościowe i pokazują nam, czego klientki realnie potrzebują. Cieszymy się, że mimo tego z pełnym przekonaniem poleca Pani Feba. Zapraszamy ponownie!
Jakość produktu, właściwy rozmiar i szybkość wysyłki.
Odpowiedź ze sklepu Feba ®
Pani Izabelo, bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę i miły komentarz. Cieszymy się, że wybrany produkt spełnił Pani oczekiwania pod względem jakości, rozmiaru oraz szybkości wysyłki. Zależy nam, aby nasze kostiumy kąpielowe były wykonane z trwałych, przyjemnych w dotyku materiałów, dobrze układały się na sylwetce i zapewniały komfort podczas noszenia. Mamy nadzieję, że wybrany model będzie służył Pani przez długi czas i towarzyszył w wielu pięknych, słonecznych chwilach. Serdecznie zapraszamy ponownie!
Bardzo ładny kolor i super dopasowany krój. Polecam
Pani Małgorzato,
bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i tak miłe słowa. Cieszymy się, że kolor stroju przypadł Pani do gustu, a krój dobrze dopasował się do sylwetki. To dla nas ogromna radość, gdy wybrany model nie tylko ładnie wygląda, ale też zapewnia wygodę podczas noszenia. Dziękujemy również za polecenie - taka rekomendacja jest dla nas bardzo cenna. Życzymy wielu udanych, słonecznych chwil w nowym kostiumie i serdecznie zapraszamy ponownie!
Feba :)