Opinie łącznie (1651) Opinie (1004) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 26 lis 2021

withome.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę produktów. Jakość materiałów oraz wykonania produktów jest oceniana bardzo wysoko, często przekraczając oczekiwania klientów. Wielu klientów jest zachwyconych kompetencjami, uprzejmością i chęcią pomocy ze strony obsługi sklepu. Produkty odpowiadają opisom i zdjęciom na stronie, co wywołuje satysfakcję klientów. Klienci są bardzo zadowoleni z estetyki i wyglądu otrzymanych produktów. Ceny produktów są oceniane jako atrakcyjne i adekwatne do otrzymywanej jakości. Klienci doceniają szeroki wybór produktów i dostępność różnych wzorów oraz kolorów.

Opiniewww.withome.pl

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Firanki i zasłony są pięknie wykonane, wszystko idealnie pasuje i prezentuje się jeszcze lepiej niż się spodziewałam. Szycie było szybkie, a dostawa sprawna. Serdecznie polecam!
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Firaneczka wg mojej oceny jest delikatna i bardzo ciekawa. Chętnie na przyszłość skorzystam z wyjątkowej oferty dostawcy i polecę go klientom.

Firanki fajne i szybko dostarczone 👍

Fajna firma z dużym asortymentem i ciekawym. Bardzo szybką realizacją zamówienia. Prośba o sprawdzanie wymiarów firanek gotowych 😉😀 Na pewno jeszcze wrócę 🤗👍 Ewa
Firanka ładna, chodzi o motyw. Dotychczas gdy kupowałam przez Allegro to kierowano mnie do pytania o wykończenie boków. U Państwa brak pytania odebrałam, że boki firanki będą przeszyte. A tu otrzymuję firankę o bokach nie obszytych, a mówiąc po prawdzie to nierówno przycięte nożyczkami. Mogę to nazwać że były ; wychełtane; Nie zachęciło to mnie do powrotu zakupów u Państwa Maria Mandecka
Firanka piękna i to że z metra jest mogłam zamówić ile chciałam i szybko do mnie dotarła ale nie wiem czy ja nie wiedziałam gdzie zaznaczyć czy macie odrazu obszycie
Super sklep! Piękny materiał i fantastyczna obsługa! Ekspresowa wysyłka! Ostatnio kupowałam setki materiałów w różnych miejsc ale jakość obsługi o kontaktu z tego miejsca zapadła mi w pamięć. Gorąco polecam sklep🤍

Rolety rzymskie firanowe

Zamówiłam trzy rolety z firany lino. Tkanina ma bardzo fajny, naturalny splot niczym len. Rolety bardzo mi się podobają, mega pomocna Pani na infolinii pomogła mi w pomiarach. Rolety zamocowałam do ściany. Mechanizm bardzo płynnie pracuje i widać solidne wykonanie.
Wszystko zgodnie z ofertą . Zasłony bardzo ładne . Szybka dostawa . Jestem bardzo zadowolona i polecam :)
Szybka dostawa. Firanki bardzo ładne. Spełniają moje oczekiwania. Pięknie się układają.

Gotowa firanka

Szybko,solidnie i zgodnie z opisem.Firanka super już wisi 🙂 napewno do was wróce,obszycie też dobrze wykonane .Polecam gorąco👍
Firana bardzo ładna i w dobrej cenie. Przesyłka szybko została dostarczona. Polecam!
Produkt zgodny z opisem.Sliczne zasłony.Material mega i szybka realizacja zamówienia.Szczerze polecam
Piękna firana. Niesamowicie lśni, gdy tylko opromieni ją słońce. Solidny, dość gruby materiał. Dostawa bardzo szybka, obsługa sprawna, konkretna i przyjemna. Uszyta dokładnie na podany wymiar. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam zakupy w tym miejscu.
Serdecznie polecam. Wszystko zgodnie opisu i zdjęć przykładowych. Szybka wysyłka.
Szybka wysyłka bardzo ładnie uszyte. Obsługa na najwyższym poziomie
Firany ładniejsze niż na zdjęciach, szybka dostawa, szczerze polecam 😊
Piękne, firanki tak samo wyglądają w rzeczywistości jak i na zdjęciu 🥰 polecam
Zazdroski wykonane świetnie, super szybka wysyłka, przemiła Pani przy kontakcie telefonicznym, serdecznie polecam!
Świetna obsługa, towar w rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciu :)
To kolejne moje zakupy w tym sklepie Doceniam jakość i cenę produktów Polecam zakupy w tym sklepie

• +48604200099
  • www.withome.pl