www.withome.pl

1759 reviews since 5 maj 2021

Ważny od: 26 lis 2021
withome.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Jakość produktów oceniana jest bardzo wysoko, wiele osób zwraca uwagę na solidne wykonanie i materiały. Obsługa klienta często opisywana jest jako profesjonalna, miła, uprzejma i pomocna. Wygląd firan i zasłon jest często chwalony, klienci podkreślają estetykę oraz zgodność ze zdjęciami. Większość klientów podkreśla, że produkty są zgodne z opisem i zamówieniem. Klienci doceniają staranność szycia oraz możliwość zamawiania na wymiar. Bezpośredni kontakt ze sklepem jest oceniany pozytywnie, z naciskiem na łatwość uzyskania pomocy i szybkie rozwiązywanie problemów. Chociaż sporadycznie pojawiają się pomyłki w zamówieniach, a także pojedyncze uwagi o niedociągnięciach w staranności szycia.

Opiniewww.withome.pl

Jasnozielone zasłony

Materiał mięsisty, zwarty, taki, na jakim mi zależało przy wyborze zasłon. Starannie złożone, dobrze zabezpieczone na czas transportu. Kolor rewelacyjny, identyczny jak reszta tekstyliów we wnętrzu. Bardzo polecam. I ślicznie dziękuję za szybką realizację mojego zamówienia.

BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA !!!

Polecam firanki z tego sklepu. identyczne jak na zdjęciach. Na uwagę zasługuje również kontakt ze sklepem. Mój problem został rozwiązany błyskawicznie. Pan z którym rozmawiałam bardzo uprzejmy. Przedstawił mi kilka rozwiązań. Pozdrawiam. POLECAM. POLECAM. P9LECAM.
Zasłony kupione w bardzo fajnej cenie, porządnie wykonane, dobrze się prezentują, jestem zadowolona :) produkt dużo lepszy niż z innego popularnego sklepu. Na pewno wrócę
Dziękuję za wykonanie zamówienia zgodnie z oczekiwaniami. Wykończenie firan jest staranne i pięknie prezentują się na oknach. Polecę firmę znajomym.
Po otwarciu paczki zobaczyłam inną zasłonę niż zamówiłam, ale po telefonicznym zgłoszeniu pomyłki nastąpiła szybka wymiana na właściwą zasłonę. Świetna obsługa. Polecam
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Firanki i zasłony są pięknie wykonane, wszystko idealnie pasuje i prezentuje się jeszcze lepiej niż się spodziewałam. Szycie było szybkie, a dostawa sprawna. Serdecznie polecam!
Świetna jakość towaru! Firana piękna, w rzeczywistości jeszcze lepiej wygląda niż na zdjęciu! Szybka realizacja i dostawa! Pełen profesjonalizm!
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Firaneczka wg mojej oceny jest delikatna i bardzo ciekawa. Chętnie na przyszłość skorzystam z wyjątkowej oferty dostawcy i polecę go klientom.
Świetna ,profesjonalna obsługa i kontakt, bardzo szybka dostawa.Goraco polecam tą profesjonalną firmę. Dziękuję bardzo

Firanki fajne i szybko dostarczone 👍

Fajna firma z dużym asortymentem i ciekawym. Bardzo szybką realizacją zamówienia. Prośba o sprawdzanie wymiarów firanek gotowych 😉😀 Na pewno jeszcze wrócę 🤗👍 Ewa
Firanka ładna, chodzi o motyw. Dotychczas gdy kupowałam przez Allegro to kierowano mnie do pytania o wykończenie boków. U Państwa brak pytania odebrałam, że boki firanki będą przeszyte. A tu otrzymuję firankę o bokach nie obszytych, a mówiąc po prawdzie to nierówno przycięte nożyczkami. Mogę to nazwać że były ; wychełtane; Nie zachęciło to mnie do powrotu zakupów u Państwa Maria Mandecka
Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko, a zamówione zasłonki są przepiękne, dobrej jakości i precyzyjnie uszyte.
Jestem bardzo zadowolona z rolet, oraz z kontaktu. Będzie kolejne zamówienie 😊😊😊
Firanka piękna i to że z metra jest mogłam zamówić ile chciałam i szybko do mnie dotarła ale nie wiem czy ja nie wiedziałam gdzie zaznaczyć czy macie odrazu obszycie
Pięknie i bardzo dokładnie uszyte zasłony i firany. Jestem bardzo zadowolona, polecam.
Super sklep! Piękny materiał i fantastyczna obsługa! Ekspresowa wysyłka! Ostatnio kupowałam setki materiałów w różnych miejsc ale jakość obsługi o kontaktu z tego miejsca zapadła mi w pamięć. Gorąco polecam sklep🤍
Przepiękny kolor. Świetna jakość. Bardzo ładne szycie
Bardzo dziękuję za tak sprawne zamówienie, a zasłony i firanki są piękne!😻😻
Firanka dobrze wykonana, ładny materiał zgodny z opisem. Dobry pomysł usługi dodatkowej - wszycia taśmy.
Bardzo dobra jakość produktu. Rewelacyjna obsługa: czas realizacji, kontakt. Bardzo polecam!

• +48604200099
  • www.withome.pl