Opinie łącznie (422) Opinie (288) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 5 mar 2024

meblowapaczka.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową i sprawną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. W większości pozytywnie oceniają jakość wykonania mebli i produktów, chwaląc solidność oraz zgodność z opisem. Obsługa klienta jest opisywana jako uprzejma, sprawna i profesjonalna, a reakcje na zapytania szybkie. Klienci chwalą również estetyczny wygląd i elegancję zakupionych mebli, często podkreślając ich dopasowanie do wnętrz. Rozpatrywanie reklamacji i wymiany elementów przebiega sprawnie i bezproblemowo według opinii klientów. Opinie o montażu produktów są w większości pozytywne, choć pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące jakości otworów lub elementów montażowych.

Opiniemeblowapaczka.pl

pomimo zamieszania które wprowadził kurier przy moim zamówieniu obsługa bardzo sprawna i elokwentna rozwiązała problem oraz zrealizowała zamówienie ponownie w bardzo szybkim terminie zamówiony mebel spełnia oczekiwania polecam współpracę z meblowapaczka.pl
Transport bardzo ok. Miły Pan kurier, dogadanie godziny itp bez problemu. Jeżeli chodzi o meble to wykończenie mogłoby być ciut lepsze. Sama tapicerka super. Ale śruby i miejsca do kręcenia mogłyby być lepsze. Bardzo łatwo rpdekrecic gwint i dalej ma się wrażenie że nie jest dobrze skręcone. Trzeba uważać. Wizualnie ok, technicznie średnio. Pozdrawiam
Stolik kawowy Moonday bardzo ładny i solidnie wykonany. Zwróciłem go bo nie pasował mi do aranżacji i był trochę za duży. Szkoda, że nie robią go w kolorze szarym ze średnicą np. 60cm. Mam naprawdę duży narożnik coś około 280 cm na długości a stolik i tak był do niego za duży. Trzeba odesłać na własny koszt i trochę dużo wychodzi za transport przez gabaryty ale za sam stolik zwracają wszystkie pieniądze pomimo że stolik skręcony i rozkręcony. Do nawierconych otworów mogliby dać plastikowe wkładki ze żłobieniami na gwint. Nie łupiłby się lakier na krawędziach przy skręcaniu. Polecam sklep meblowapaczka.
Szybka wysyłka i reakcja jak paczka była niekompletna- wpadnie też później ocena na google, dzięki
Wszystko ok paczka dotarła błyskawicznie stół Verso piękny lekki stylowy łatwy montaż.Bardzo polecam meblowapaczka.

Fajny stolik!

Na plus: -bardzo dobrze wykonany -wykonany z płyty meblowej znanego producenta a nie z MDF-u z papierową okleiną jak większość tańszych "sieciówkowych" stolików -łatwy w montażu i dobrze zapakowany do transportu -świetny kontakt z producentem/sprzedawcą przed zakupem w celu dopytania o szczegóły konstrukcyjne stolika Na minus: -brak wyboru w większej ilości dekorów drewnopodobnych przez co trudniej dopasować stolik do istniejących już mebli -jeden z droższych wśród podobnych wzorów na rynku, ale warty swojej ceny
Szybka wysyłka i szybko i uprzejmie załatwiona reklamacja.
Solidne wykonanie , super jestem zadowolona..
Wasza reklama jest zgodna z dostawą i jakością towaru.Oceniam b.dobrze zrealizowane zamówienie.Jeżeli będę miała potrzebę chętnie skorzystam z Waszych usług.
Szybka dostawa. Stolik jeszcze w paczce więc trudno ocenić zakupiony mebel.
Uprzejmość obstugi

Super jakość i piękne szafy
Bardzo łatwo się skręcało, a mebel wygląda super.
Szybka i sprawna obsługa, stolik bardzo ładnie wykonany, świetnie pasuje do salonu. Polecam.

Wszystko ok

Szybka dostawa, dobry kontakt, nieprawidłowa wysyłka jednego elementu, ale szybka bezproblemowa wymiana . Polecam.
Profesjonalizm 😀👍

• meblowapaczka.pl