Opinie nt. sklepu meblowapaczka.pl
Transport bardzo ok. Miły Pan kurier, dogadanie godziny itp bez problemu.
Jeżeli chodzi o meble to wykończenie mogłoby być ciut lepsze. Sama tapicerka super. Ale śruby i miejsca do kręcenia mogłyby być lepsze. Bardzo łatwo rpdekrecic gwint i dalej ma się wrażenie że nie jest dobrze skręcone. Trzeba uważać. Wizualnie ok, technicznie średnio. Pozdrawiam
Stolik kawowy Moonday bardzo ładny i solidnie wykonany. Zwróciłem go bo nie pasował mi do aranżacji i był trochę za duży. Szkoda, że nie robią go w kolorze szarym ze średnicą np. 60cm. Mam naprawdę duży narożnik coś około 280 cm na długości a stolik i tak był do niego za duży. Trzeba odesłać na własny koszt i trochę dużo wychodzi za transport przez gabaryty ale za sam stolik zwracają wszystkie pieniądze pomimo że stolik skręcony i rozkręcony. Do nawierconych otworów mogliby dać plastikowe wkładki ze żłobieniami na gwint. Nie łupiłby się lakier na krawędziach przy skręcaniu. Polecam sklep meblowapaczka.
Fajny stolik!
Na plus:
-bardzo dobrze wykonany
-wykonany z płyty meblowej znanego producenta a nie z MDF-u z papierową okleiną jak większość tańszych "sieciówkowych" stolików
-łatwy w montażu i dobrze zapakowany do transportu
-świetny kontakt z producentem/sprzedawcą przed zakupem w celu dopytania o szczegóły konstrukcyjne stolika
Na minus:
-brak wyboru w większej ilości dekorów drewnopodobnych przez co trudniej dopasować stolik do istniejących już mebli
-jeden z droższych wśród podobnych wzorów na rynku, ale warty swojej ceny
Stoliki są rewelacyjne! Porządnie zrobione i piękne, warte swojej ceny. Wysyłka ekspresowa, wszystko bez komplikacji. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Dostarczona przesyłka była okej, dobrze spakowane, problemem było tylko to, że w jednym elemencie do którego montuje się nogi stołu nie było otworów do końca wywierconych. W jednym była odpowiednia ilość, w drugim elemencie było 8 prawie wywierconych do końca otworów na nogi, które potrzebują tylko 4 otworów w związku z czym było trzeba samemu je wykonać. Gdyby nie trzeba było samemu wykonać byłoby 5 gwiazdek.
Stolik ogólnie dobrze wykonany. Jednakże montowanie blatu do konstrukcji metalowej nie jest najlepsze. Śruby są za krótkie, po wkręceniu w blat śruba wypadła. Blat nie przylega dobrze do konstrukcji metalowej.
Szybka dostawa - pod drzwi a nie do krawężnika. Darmowa wysyłka 🤗 polecam
Super obsługa, ekspresowa wysyłka, produkt zgodny z opisem.
Zestaw stolikow prezentuje się bardzo elegancko.
Konkurencyjne ceny!
Polecam sklep ;)
Polecam sprzedawcę wszystko szybko i w porządku
Stolik piękny ale niestety zamówienie pomylone. Zamawiałam dąb plus czarne lamele a dostałam całość dąb. Nie chciałam już odsyłać i wymieniać bo zależało mi żeby stolik mieć już złożony.
Bardzo szybko zrealizowana wysyłka wszystko ok.
Produkt zgodny z opisem.
Szybka wysyłka, super szafa,
Szybka dostawa biurko świetne córka zadowolona także polecam nie ma żadnego minusa
Bardzo ładny i funkcjonalny w rzeczywistości 👍🙂
Produkt zgodny z opisem, cena korzystna i wysyłka błyskawiczna
Super dziękuję szybko sprawnie ...i…
Super dziękuję szybko sprawnie ...i szafka na medal
Nóżki słupka łazienkowego wchodzą bardzo ciężko. Jeden się wręcz totalnie wygiął a zapasowych elementów brak. Poza tym jest ok
Stolik kawowy spełnił moje oczekiwania! Jest bardzi ładny, stabilny, dość ciężki ale to dobrze. Polecam!