askbeauty.sklep.pl

1867 reviews since 12 gru 2023

Klienci są zachwyceni estetyką, starannością i oryginalnością pakowania przesyłek, co pozytywnie wpływa na całe doświadczenie zakupowe. Bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Dodatkowe próbki i upominki do zamówień są bardzo doceniane przez klientów i wpływają na pozytywny odbiór sklepu. Klienci wielokrotnie chwalą profesjonalizm, uprzejmość oraz szybki kontakt z obsługą sklepu. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, oryginalne i skuteczne, często zgodne z opisem i oczekiwaniami klientów. Wielu klientów zwraca uwagę na piękny zapach paczek i produktów, co podnosi wartość estetyczną zakupów.

Opinieaskbeauty.sklep.pl

E G
Ewa G.

Zamówione próbki zapachów

Wprawdzie zamówiłam tylko próbki, ale zapakowane zostały bardzo starannie i ekologicznie jak towar pełnowartościowy. Przesyłka dotarła zgodnie z planem. Miłym akcentem był też załączony kartonik ze wstążeczką nasączoną pięknym zapachem. Solidny, profesjonalny sklep.

Zamówienie online

Pomimo trudności z dostępnością zamówionego produktu, chciałabym bardzo pozytywnie ocenić całe doświadczenie zakupowe. Sklep na bieżąco informował mnie o sytuacji i nie zostawił mnie bez odpowiedzi — kontakt był szybki, uprzejmy i rzeczowy. Otrzymałam również szczere przeprosiny za opóźnienia oraz zapewnienie o rekompensacie, co zdecydowanie buduje zaufanie i pokazuje, że firma bierze odpowiedzialność za swoje działania. Doceniam profesjonalne podejście i transparentną komunikację przez cały proces realizacji zamówienia.
Przesympatyczna wychodząca naprzeciw potrzebom klienta Obsługa, życzliwe i szybko reagujące na zapytania kompetentne Panie. Szybko zrealizowana i pięknie zapakowana pachnąca przesyłka. Zachęcam innych do zakupów, do których sama chętnie wrócę;-)
Dostawa kosmetyków pięknie zapakowana. Każdy kosmetyk w pięknym czarnym papierze z piękną naklejką. Dołączone kosmetyczne próbki innych kosmetyków. Może to był taki świąteczny tydzień ale pomimo hasła: że luksusem jest brak pośpiechu jednak zaproponowałabym krótszy okres oczekiwania na dostawę. Kosmetyki które zamówiłam znam od ponad 2 lat. Są niesamowite - polecam.

To było moje pierwsze, ale na pewno nie ostatnie zamówienie w ASK BEAUTY!

Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie a jako że akurat zabrakło jednego z zamówionych zapachów, przedstawicielka firmy, p. Kamila, niezwłocznie skontaktowała się ze mną. Nie chciałam zwrotu pieniędzy, ale poprosiłam o zaproponowanie mi w zamian czegoś ciekawego, uwzględniając moje preferencje zapachowe (niszowe), w związku z zamówieniem i o których wspomniałam p. Kamili, która profesjonalnie i sympatycznie poprowadziła rozmowę. Obydwie propozycje-niespodzianki bardzo mi przypadły do gustu i zapewne będą przedmiotem kolejnego zamówienia. Dziękuję!

Odpowiedź ze sklepu askbeauty.sklep.pl

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię! Cieszymy się ogromnie, że pierwsze zamówienie w ASK BEAUTY spełniło Pani oczekiwania i że zarówno realizacja, jak i zaproponowane przez Panią Kamilę rozwiązanie w sytuacji braku produktu okazały się satysfakcjonujące. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Klienci czuli się zaopiekowani i mieli pewność, że na każdym etapie zamówienia są we właściwym miejscu. Takie słowa jak Pani utwierdzają nas w przekonaniu, że idziemy w dobrym kierunku. Bardzo dziękujemy za zaufanie i z niecierpliwością czekamy na kolejne Pani zamówienia! Pozdrawiamy, Zespół ASK BEAUTY
Świetne produkty i jeszcze lepsza obsługa. Mam skórę wrażliwą i skłonną do zaczerwienień, a iS Clinical sprawdziło się u mnie najlepiej ze wszystkich marek, których używałam. Skóra jest bardziej spokojna, nawilżona i wygląda zdrowiej. Dodatkowo błyskawiczna dostawa i fantastyczny kontakt z obsługą klienta. Zdecydowanie polecam!

Cell Fusion C Expert Time Reverse Lifting Lotion

Bardzo dobry lotion - Cell Fusion C Expert Time Reverse Lifting Lotion liftingująco-odżywczy lotion. Już po kilku użyciach skóra wygląda lepiej, jest bardziej nawilżona i nawodniona. Dostawa była szybka, a opakowanie estetyczne i bardzo przyjemne. Jestem zadowolona z zakupu i chętnie sięgnę po ten produkt ponownie.
Jestem zachwycona! Kosmetyki są rewelacyjne, ale całe doświadczenie zakupowe przerosło moje oczekiwania. Paczka przyszła przepięknie zapakowana – widać, że marka dba o każdy szczegół. Bardzo miłym akcentem były drobne prezenty dołączone do zamówienia, takie niespodzianki zawsze poprawiają humor! Do tego błyskawiczna dostawa. Szczerze polecam!

Odpowiedź ze sklepu askbeauty.sklep.pl

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe i szczegółowe słowa! Ogromnie się cieszymy, że zarówno nasze kosmetyki, jak i całe doświadczenie zakupowe spełniły Pani oczekiwania. Dbamy o każdy detal - od selekcji produktów po sposób pakowania - dlatego tym bardziej miło nam czytać, że zostało to zauważone i docenione. To dla nas ogromna radość, że drobne upominki wywołały uśmiech, a szybka dostawa dodatkowo umiliła zakupy. Dziękujemy za zaufanie i rekomendację - takie opinie są dla naszego zespołu największą motywacją do dalszego działania! Pozdrawiamy, Zespół ASK BEAUTY
Byłam mile zaskoczona że każdy kosmetyk był dodatkow zapakowany w śliczny papier do pakowania. Do tego po otworzeniu pudełka, z poczułam przyjemny zapach parafin. Widać było że ktoś włożył dużo pracy i zadbał o tak małe szegóły.
Bardzo polecam ten sklep! Szybka dostawa, świetna obsługa i wszystko było pięknie zapakowane. Dodatkowo dostałam miły prezent, co było naprawdę bardzo sympatycznym zaskoczeniem. Takie podejście do klienta robi ogromne wrażenie. Na pewno będę zamawiać ponownie!
Doceniam szybki kontakt ze strony sklepu i zwrot pieniedzy w przypadku braku produktu. To buduje zaufanie. Obiecujecie próbki w przesyłce. Czy nasączony kartonik perfumem , zresztą bardzo ładnym, to właśnie próbka? Trudno to wypróbowac na sobie :-) Pozdrawiam

PRO XN ♥️

To serum „wymiata”! Ale cała seria jest boska, szczególnie krem pod oczy 👀 Sklep ASK BEAUTY chyba dba o zamówienia tych produktów, ponieważ był to jeden z niewielu sklepów, który miał to serum w magazynie/na stanie/w sprzedaży. Do tego świetne próbki kremów 😍
Jestem pod ogromnym wrażeniem – moje zamówienie było przepięknie zapakowane! Bardzo estetycznie, dodatkowe upominki, piękne opakowanie, staranne detale. Oglądałam przesyłkę razem z całą rodziną. Dziękuję bardzo za poczucie harmonii i luksusu.
Bardzo ładnie i starannie zapakowane. Miłe dodatkowe niespodzianki Bardzo dziękuję ☺️ Chciałbym, aby w przypadku nieoczekiwanych opóźnień w dostawie sprzedawca sam się kontaktował i informował o opóźnieniach, a nie tylko odpowiadał na e-maile.
Zamawiałam krem Medik8 i jestem bardzo miło zaskoczona sposobem, w jaki zostało przygotowane moje zamówienie. Wszystko było pięknie i starannie zapakowane, z dbałością o szczegóły.
Kupiłam 2 gie opakowanie. Mam nadzieję, że preparat poprawi kondycję włosów. Stosuje razem z wcierka tej samej firmy. Przesyłka szybka.
Bardzo fajny sklep, można znaleźć wszystkie niezbędne produkty do pielęgnacji skóry💯👍 Bardzo szybka i wysokiej jakości dostawa

Szybka dostawa, piękne zapakowane

Otrzymałam zamówienie bardzo szybko. Kosmetyki były pięknie zapakowane, a do zamówienia dołączono również próbkę. Dziękuję! 💕
Super, że próbki które dostałam w prezencie to kosmetyki, których używam. Nic tak nie wkurza jak próbki kosmetyków, których nie mam po co używać, bo np szampon jest do włosów farbowanych, a ja takich nie mam. Albo krwm jest do cery bardzo suchej, a ja takiej nie mam.
Przesyłka zapakowana z ogromną starannością, miłym dodatkiem ( próbki) oraz kartą z podzìękowaniami. To zupełnie coś innego niż kosmetyk pakowany w przypadkowy karton czy worek foliowy. Tak trzymać!

Odpowiedź ze sklepu askbeauty.sklep.pl

Pięknie dziękujemy za podzielenie się opinią. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy w naszym sklepie były wielowymiarową przyjemnością. Ciepło pozdrawiamy, Zespół ASK Beauty

ASKbeauty.sklep.pl to starannie zaprojektowana przestrzeń dla miłośników świadomej pielęgnacji i wyrafinowanych zapachów. Sklep specjalizuje się w wyselekcjonowanych produktach z obszaru skincare, hai...