askbeauty.sklep.pl

Opinie łącznie (1621) Opinie (1244) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą staranne, piękne i pachnące opakowanie produktów, co buduje pozytywne wrażenie z zakupów. Większość klientów docenia bardzo szybką lub ekspresową dostawę. Wielu klientów wyraża zadowolenie z dołączanych próbek i prezentów, traktując je jako miły gest i dodatkową wartość. Obsługa klienta jest bardzo często oceniana jako profesjonalna, sympatyczna i pomocna, co sprzyja budowaniu lojalności. Jakość produktów jest powszechnie chwalona, a klienci często podkreślają, że są z nich bardzo zadowoleni. Oferta sklepu jest postrzegana jako szeroka i atrakcyjna, z dostępnością markowych i niszowych produktów. Szybki i sprawny kontakt ze sklepem jest często doceniany, zwłaszcza w sytuacjach problemowych lub przy nietypowych zamówieniach. Sporadycznie pojawiają się opinie o opóźnieniach w dostawie.

Opinieaskbeauty.sklep.pl

Zamówienie online

Pomimo trudności z dostępnością zamówionego produktu, chciałabym bardzo pozytywnie ocenić całe doświadczenie zakupowe. Sklep na bieżąco informował mnie o sytuacji i nie zostawił mnie bez odpowiedzi — kontakt był szybki, uprzejmy i rzeczowy. Otrzymałam również szczere przeprosiny za opóźnienia oraz zapewnienie o rekompensacie, co zdecydowanie buduje zaufanie i pokazuje, że firma bierze odpowiedzialność za swoje działania. Doceniam profesjonalne podejście i transparentną komunikację przez cały proces realizacji zamówienia.
Dostawa kosmetyków pięknie zapakowana. Każdy kosmetyk w pięknym czarnym papierze z piękną naklejką. Dołączone kosmetyczne próbki innych kosmetyków. Może to był taki świąteczny tydzień ale pomimo hasła: że luksusem jest brak pośpiechu jednak zaproponowałabym krótszy okres oczekiwania na dostawę. Kosmetyki które zamówiłam znam od ponad 2 lat. Są niesamowite - polecam.

To było moje pierwsze, ale na pewno nie ostatnie zamówienie w ASK BEAUTY!

Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie a jako że akurat zabrakło jednego z zamówionych zapachów, przedstawicielka firmy, p. Kamila, niezwłocznie skontaktowała się ze mną. Nie chciałam zwrotu pieniędzy, ale poprosiłam o zaproponowanie mi w zamian czegoś ciekawego, uwzględniając moje preferencje zapachowe (niszowe), w związku z zamówieniem i o których wspomniałam p. Kamili, która profesjonalnie i sympatycznie poprowadziła rozmowę. Obydwie propozycje-niespodzianki bardzo mi przypadły do gustu i zapewne będą przedmiotem kolejnego zamówienia. Dziękuję!

Odpowiedź ze sklepu askbeauty.sklep.pl

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię! Cieszymy się ogromnie, że pierwsze zamówienie w ASK BEAUTY spełniło Pani oczekiwania i że zarówno realizacja, jak i zaproponowane przez Panią Kamilę rozwiązanie w sytuacji braku produktu okazały się satysfakcjonujące. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Klienci czuli się zaopiekowani i mieli pewność, że na każdym etapie zamówienia są we właściwym miejscu. Takie słowa jak Pani utwierdzają nas w przekonaniu, że idziemy w dobrym kierunku. Bardzo dziękujemy za zaufanie i z niecierpliwością czekamy na kolejne Pani zamówienia! Pozdrawiamy, Zespół ASK BEAUTY
Świetne produkty i jeszcze lepsza obsługa. Mam skórę wrażliwą i skłonną do zaczerwienień, a iS Clinical sprawdziło się u mnie najlepiej ze wszystkich marek, których używałam. Skóra jest bardziej spokojna, nawilżona i wygląda zdrowiej. Dodatkowo błyskawiczna dostawa i fantastyczny kontakt z obsługą klienta. Zdecydowanie polecam!

Cell Fusion C Expert Time Reverse Lifting Lotion

Bardzo dobry lotion - Cell Fusion C Expert Time Reverse Lifting Lotion liftingująco-odżywczy lotion. Już po kilku użyciach skóra wygląda lepiej, jest bardziej nawilżona i nawodniona. Dostawa była szybka, a opakowanie estetyczne i bardzo przyjemne. Jestem zadowolona z zakupu i chętnie sięgnę po ten produkt ponownie.
Jestem zachwycona! Kosmetyki są rewelacyjne, ale całe doświadczenie zakupowe przerosło moje oczekiwania. Paczka przyszła przepięknie zapakowana – widać, że marka dba o każdy szczegół. Bardzo miłym akcentem były drobne prezenty dołączone do zamówienia, takie niespodzianki zawsze poprawiają humor! Do tego błyskawiczna dostawa. Szczerze polecam!

Odpowiedź ze sklepu askbeauty.sklep.pl

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe i szczegółowe słowa! Ogromnie się cieszymy, że zarówno nasze kosmetyki, jak i całe doświadczenie zakupowe spełniły Pani oczekiwania. Dbamy o każdy detal - od selekcji produktów po sposób pakowania - dlatego tym bardziej miło nam czytać, że zostało to zauważone i docenione. To dla nas ogromna radość, że drobne upominki wywołały uśmiech, a szybka dostawa dodatkowo umiliła zakupy. Dziękujemy za zaufanie i rekomendację - takie opinie są dla naszego zespołu największą motywacją do dalszego działania! Pozdrawiamy, Zespół ASK BEAUTY
Bardzo polecam ten sklep! Szybka dostawa, świetna obsługa i wszystko było pięknie zapakowane. Dodatkowo dostałam miły prezent, co było naprawdę bardzo sympatycznym zaskoczeniem. Takie podejście do klienta robi ogromne wrażenie. Na pewno będę zamawiać ponownie!
Byłam mile zaskoczona że każdy kosmetyk był dodatkow zapakowany w śliczny papier do pakowania. Do tego po otworzeniu pudełka, z poczułam przyjemny zapach parafin. Widać było że ktoś włożył dużo pracy i zadbał o tak małe szegóły.

PRO XN ♥️

To serum „wymiata”! Ale cała seria jest boska, szczególnie krem pod oczy 👀 Sklep ASK BEAUTY chyba dba o zamówienia tych produktów, ponieważ był to jeden z niewielu sklepów, który miał to serum w magazynie/na stanie/w sprzedaży. Do tego świetne próbki kremów 😍
Doceniam szybki kontakt ze strony sklepu i zwrot pieniedzy w przypadku braku produktu. To buduje zaufanie. Obiecujecie próbki w przesyłce. Czy nasączony kartonik perfumem , zresztą bardzo ładnym, to właśnie próbka? Trudno to wypróbowac na sobie :-) Pozdrawiam
Jestem pod ogromnym wrażeniem – moje zamówienie było przepięknie zapakowane! Bardzo estetycznie, dodatkowe upominki, piękne opakowanie, staranne detale. Oglądałam przesyłkę razem z całą rodziną. Dziękuję bardzo za poczucie harmonii i luksusu.
Bardzo ładnie i starannie zapakowane. Miłe dodatkowe niespodzianki Bardzo dziękuję ☺️ Chciałbym, aby w przypadku nieoczekiwanych opóźnień w dostawie sprzedawca sam się kontaktował i informował o opóźnieniach, a nie tylko odpowiadał na e-maile.
Super, że próbki które dostałam w prezencie to kosmetyki, których używam. Nic tak nie wkurza jak próbki kosmetyków, których nie mam po co używać, bo np szampon jest do włosów farbowanych, a ja takich nie mam. Albo krwm jest do cery bardzo suchej, a ja takiej nie mam.
Przesyłka zapakowana z ogromną starannością, miłym dodatkiem ( próbki) oraz kartą z podzìękowaniami. To zupełnie coś innego niż kosmetyk pakowany w przypadkowy karton czy worek foliowy. Tak trzymać!

Odpowiedź ze sklepu askbeauty.sklep.pl

Pięknie dziękujemy za podzielenie się opinią. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy w naszym sklepie były wielowymiarową przyjemnością. Ciepło pozdrawiamy, Zespół ASK Beauty

Miłe zaskoczenie

Bardzo polecam ten sklep. Odebrałam ostatnio paczkę i byłam bardzo zadowolona. Paczka bardzo pięknie i bezpiecznie zapakowana. Po otwarciu poczułam piękny zapach ponieważ była próbka perfum. Byłam bardzo mile zadowolona, ponieważ taki mały gest a potrafi poprawić humor. Z całego serca polecam każdemu!

Odpowiedź ze sklepu askbeauty.sklep.pl

Dzień dobry, Pięknie dziękujemy za podzielenie się opinią. Bardzo nam miło, że tak ciepło odebrała Pani zakupy w ASK BEAUTY. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół ASK BEAUTY

Szybko, profesjonalnie, przesyłka nie tylko odpowiednio zabezpieczona, ale też ładnie zapakowana, tym przyjemniej otwierać. Prrfumy zgodne z opisem.

Jestem zachwycona.

Jestem zachwycona podejściem firmy do klienta. Pięknie zapakowane kosmetyki. Szeroki wybór doskonałych firm kosmetycznych.A podziękowanie ze zdjęciem właścicieli firmy-strzał w dziesiątkę. Od kiedy pierwszy raz złożyłam zamówienie w tej firmie to nawet jak wyświetla mi się na początku wiele innych firm , to i tak szukam tej.

Odpowiedź ze sklepu askbeauty.sklep.pl

Dziękujemy za ogrom miłych i ciepłych słów na temat ASK Beauty. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci czuli się zaopiekowani na każdym etapie zamówienia. Ciepło pozdrawiamy, Zespół ASK Beauty
Bardzo lubię robić tutaj zakupy z uwagi na niski czas oczekiwania na przesyłkę 🙂 towar przepięknie zapakowany, dodatkowo z upominkami, co jest pięknym gestem w kierunku klienta 🙂
Profesjonalna obsługa, pięknie spakowana zakupy, zawsze mogę liczyć na próbki, co sobie też cenię. Wracam do sklepu, bo czuję się bardzo dobrze jako klientka, za co bardzo dziękuję!☺️
Bardzo dziękuję za wspaniałe produkty oraz za Państwa uwagę i troskę o klienta! To niesamowicie miłe i naprawdę doceniam takie podejście. Wszystko było starannie zapakowane, a jakość produktów jest na najwyższym poziomie. Z przyjemnością wrócę do Państwa ponownie i z czystym sumieniem polecam sklep innym! 💛

Odpowiedź ze sklepu askbeauty.sklep.pl

Dziękujemy najmocniej za podzielenie się opinią i tak ciepłe i miłe słowa. Dokładamy wszelkich starań, aby doświadczenie zakupów w naszym sklepie było wyjątkowe. Z serdecznymi pozdrowieniami, Zespół ASK BEAUTY