Opinie łącznie (3209) Opinie (44) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

KupButy.com nie zweryfikował/-a tego profilu.Dowiedz się więcej.

Dostateczny

Część klientów docenia sprawność i pozytywne doświadczenie z obsługą. Wielu klientów wyraża frustrację z powodu opóźnień w dostawie lub braku otrzymania zamówionych produktów. Klienci często narzekają na brak odpowiedzi na telefony i maile oraz trudności w uzyskaniu kontaktu z obsługą. Wielu klientów skarży się, że sklep sprzedaje produkty, których faktycznie nie ma na stanie. Klienci zgłaszają trudności z uzyskaniem zwrotów pieniędzy oraz rozliczeniem zwrotów towaru. Niektórzy wskazują na chaos i brak profesjonalizmu w obsłudze.

OpinieKupButy.com

Nie polecam, sprzedają buty których nie mają na stanie, od dokonania płatności oczekiwałam na buty kilka dni po czym otrzymałam wiadomość że ich nie otrzymam ponieważ ich nie mają. Otrzymałam pieniądze po około tygodniu od incydentu, wyglądam mi to na celowe działanie w celu obracania pieniędzmi klientów. Dodatkowo nie ogarniają tematu ponieważ przesłali do mnie maila z prośbą o wyrażenie opinii na temat zakupu. Jednym słowem dramat !!!!
POLECAM Jestem bardzo zadowolona z zakupu🙂
Wszystko przebiegło pomyślnie I bardzo szybko.
Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu..
Zostałam oszukana zapłaciłam za buty po czym Dostałam informację ze buty maja wadę i podobno odesłali pieniądze na status klienta a ja kupowałam bez zakładania konta . Zero z nimi kontaktu nie mam butów ani pieniądzy
Bez uwag.Sprawnie,szybko.Dziękuję.
Sklep beznadziejny, złożone zamówienie. Po tygodniu napisałam kiedy wyślą, dostałam odpowiedź że zamowienie anulowane, gdybym sama się nie zainteresowała to bym nie dostała pewnie żadnej wiadomości. Kolejny mail że zrobiłam zwrot towaru, którego nawet mi nie wysłali. Nie polecam
Wszystko bardzo dobrze.
Odesłałam buty 3tyg temu do dzis ani zwrot nie został rozliczony ani nie dostałam odp na zaden z 5 meili
Tragedia! Zero kontaktu ze sklepem. Zamówiłam i zapłaciłam za 2 pary butów, a przyszła tylko 1. Nikt nie odbiera telefonu, nie odpisuje na maile. Brak zwrotu pieniędzy! NIE POLECAM!
Wszystko ok .
Polecam sprzedawcę
Dwa razy złożyłam zamówienie... Macie niesamowity bałagan. Oda zamówienia zostały anulowane przez was ponieważ macie braki w magazynie..... jeśli czegoś nie ma to tego towaru się wogóle nie sprzedaje ..proste
Sprzedajecie buty których nie macie na stanie, anulowaliście zamówienie, nigdy ono do mnie nie dotarło a teraz jeszcze pytacie o to jak oceniam zakupy na waszej stronie. Ogarnijcie się !
POLECAM
Nie otrzymałam jeszcze zakupionych butów, więc czego ode mnie chcecie? W śledzeniu przesyłki figuruje ona jako nadana i tyle.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.