velpa.pl

Opinie łącznie (4006) Opinie (870) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową lub szybką realizację zamówień i dostaw. Wielu klientów wyraża bardzo pozytywne opinie na temat wysokiej jakości produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, sprawna i bardzo pomocna. Wiele opinii chwali estetykę i solidność pakowania przesyłek. Proces zwrotów jest oceniany jako łatwy i bezproblemowy. Klienci doceniają szeroki i atrakcyjny wybór produktów i marek. Większość klientów zauważa, że otrzymany towar jest zgodny z opisem na stronie, choć sporadycznie pojawiają się uwagi o niedokładności.

Opinievelpa.pl

Kupiłam torebkę weekend maxmara padticcino. Wprawdzie w opisie była mowa że jest w kolorze niebieskim a w rzeczywistosci powiedziałabym, że jest w kolorze szaro lazurowym. Opis był niedokładny. Zostawiłam ją bo bardzo lubię torebki tej firmy. Lubię robic zakupy w Velpa.

Potrzebujesz , zamawiasz i dostajesz

to że wszystko co miało być-- zostało wykonane w 100% a mianowicie-- dostałem to co chciałem z godnie z zamówieniem, produkt przyszedł na czas , darmowa dostawa , zabezpieczenie produktu bez zarzutów -- więc OK -- Cóż chcieć więcej --- inaczej mówiąc POLECAM
D T
Darek T.

Zadowolona

Podobało mi się że przesyłka ładnie zapakowana w szybkim czasie dostarczona, byłam na bieżąco informowana o mojej przesyłce duży wybór towaru promocje.Polecam zakupy.
Świetny sklep! Zamówienie dotarło ekspresowo, a produkty były bardzo dobrze zabezpieczone. Towar w 100% zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam
Przesyłka przyszła bardzo szybko. Można tylko usztywnić bardziej rogi kartonika w niektórych przypadkach żeby nie uszkodzić zawartości.
Produkty zgodne z informacjami ze sklepu, ekskluzywnie zapakowane z dodanym formularzem zwrotu co bezproblemowo pozwala zwrócic towar. Jestem zadowolona z zakupu. Polecam sklep.
Bardzo dobry sklep internetowy . Szybka realizacja zamówieni szybkie zwroty pieniędzy .Od wielu lat z chęcią tam kupuję i nigdy się nie zawiodłam .

klapki Liu Jo

Kupiłam klapki liu Jo, zgodnie z opisem na stronie, szybka dostawa. Duzy wybór butów i ubrań dla kobiet od marek, które lubię.
Zamowienie otrzymałem szybko. Towar zgodny z opisem na stronie. Brak tylko pełnej i aktualnej listy paczkomatów firmy Inpost. Poza tym bez uwag.
Najlepszy sklep ! Luksusowe ubrania, świetnie prezentowane na modelkach. Bardzo szybka realizacja zamówień i bezproblemowe zwroty
profesjonalna realizacja, informacja na jakim etapie jest moje zamówienie i bardzo dobry kontakt po sprzedaży
Przesyłka błyskawiczna,zakup spełnił oczekiwania.Jestem bardzo zadowolona,polecam zdecydowanie.
P P
Piotr P.
Doskonały sklep. Łatwe zakupy, super asortyment i jeśli zajdzie taka potrzeba łatwy proces zwrotu.
Sprawna obsługa, szybka wysyłka, przejrzyste i czytelne zasady kupna-sprzedaży. Polecam!

Paczki dotarły na czas, zgodnie z deklaracją, są nieuszkodzone. Towar zapakowany bardzo solidnie i estetycznie- duży plus. Polecam serdecznie.

Super!!!

Doskonała jakość produkt wygląda wspaniale Naprawdę polecam!!!
Moim zdaniem sklep z markową odzieżą VELPA jest najlepszym w Polsce. Poszczególne Firmy i produkty oferowane są z wielkim wyczuciem dla różnorodności klientek.
Szybka dostawa. Dobra jakość zamówionego produktu. Dobre powiadomienia o przesyłce. Dziękuję.
Błyskawiczna dostawa, ekskluzywny produkt, cała transakcja bardzo płynnie i jak po maśle. Wyśmienity sklep. Polecam!
Bardzo duży wybór ubrań , butów i dodatków mody męskiej