velpa.pl

Opinie łącznie (4107) Opinie (881) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną dostawę oraz szybkie tempo realizacji zamówień. Opinie klientów podkreślają wysoką jakość produktów, które często przewyższają oczekiwania. Klienci często doceniają profesjonalizm, zaangażowanie oraz uprzejmość obsługi sklepu. Wielu klientów chwali sposób pakowania produktów, podkreślając estetykę i bezpieczeństwo przesyłek. Klienci doceniają szeroki wybór markowych ubrań, butów i dodatków dostępnych w sklepie. Pozytywne opinie dotyczą także łatwego i bezproblemowego procesu zwrotów oraz szybkiego zwrotu pieniędzy. Klienci chwalą przejrzystość informacji o statusie zamówienia i dobry kontakt z obsługą. Klienci zwracają uwagę na zgodność produktów z opisem i zamówieniem, choć sporadycznie pojawiają się uwagi o drobnych niezgodnościach. Sporadycznie wskazują także na braki w informacjach dotyczących zamówienia.

Opinievelpa.pl

Kupiłam torebkę weekend maxmara padticcino. Wprawdzie w opisie była mowa że jest w kolorze niebieskim a w rzeczywistosci powiedziałabym, że jest w kolorze szaro lazurowym. Opis był niedokładny. Zostawiłam ją bo bardzo lubię torebki tej firmy. Lubię robic zakupy w Velpa.

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Dziękujemy za złożenie zamówienia oraz okazane nam zaufanie. Mamy nadzieję, że zakupione produkty spełnią Państwa oczekiwania i będą służyć przez długi czas. Regularnie poszerzamy naszą ofertę i przygotowujemy atrakcyjne promocje, dlatego serdecznie zachęcamy do odwiedzania Velpa.pl i skorzystania z naszej oferty również przy kolejnych zakupach. Pozdrawiamy, Zespół Velpa.pl

Potrzebujesz , zamawiasz i dostajesz

to że wszystko co miało być-- zostało wykonane w 100% a mianowicie-- dostałem to co chciałem z godnie z zamówieniem, produkt przyszedł na czas , darmowa dostawa , zabezpieczenie produktu bez zarzutów -- więc OK -- Cóż chcieć więcej --- inaczej mówiąc POLECAM

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Podoba mi się prawie wszystko, oprócz rozmiarówki. Bardzo niewiele ubrań w rozmiarach 42/44 (polski rozmiar) a takich potrzebuję. Reszta super.

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Profesjonalna i zaangażowana obsługa!

Profesjonalna i zaangażowana obsługa. Przesyłka błyskawiczna, zakupione ubrania ślicznie zapakowane. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Jestem trochę niewymiarowy więc nie leży idealnie. Co nie zmienia faktu że jest świetna i zdecydowanie warta swojej ceny.

Idealna dostawa

Jak zawsze wszystko było jak najlepiej wykonany, zamówienie zgodne z oczekiwaniami, ubrania najwyższej jakości

D T
Darek T.

Zadowolona

Podobało mi się że przesyłka ładnie zapakowana w szybkim czasie dostarczona, byłam na bieżąco informowana o mojej przesyłce duży wybór towaru promocje.Polecam zakupy.

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Świetny sklep! Zamówienie dotarło ekspresowo, a produkty były bardzo dobrze zabezpieczone. Towar w 100% zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Przesyłka przyszła bardzo szybko. Można tylko usztywnić bardziej rogi kartonika w niektórych przypadkach żeby nie uszkodzić zawartości.

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Polecam zakupy w Velpa. Szybka dostawa, można skontaktować się z obsługą klienta. Jestem bardzo zadowolona

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Produkty zgodne z informacjami ze sklepu, ekskluzywnie zapakowane z dodanym formularzem zwrotu co bezproblemowo pozwala zwrócic towar. Jestem zadowolona z zakupu. Polecam sklep.

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Uwielbiam Wasza steone i zakupy u Was. Swietne ubrania i fantastyczna jakosc . 💕

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Bardzo dobry sklep internetowy . Szybka realizacja zamówieni szybkie zwroty pieniędzy .Od wielu lat z chęcią tam kupuję i nigdy się nie zawiodłam .

klapki Liu Jo

Kupiłam klapki liu Jo, zgodnie z opisem na stronie, szybka dostawa. Duzy wybór butów i ubrań dla kobiet od marek, które lubię.

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Zakupy w velpa, sprawnie przebiegły
Zamówienie jest realizowane bardzo szybko i produkty są zgodne z opisem

Piękna sukienka , szybka dostawa
super szybka przesylka wszystko zgodne z zamówieniem

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Zamowienie otrzymałem szybko. Towar zgodny z opisem na stronie. Brak tylko pełnej i aktualnej listy paczkomatów firmy Inpost. Poza tym bez uwag.

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

szybka wysyłka ,towar zgodny z oferta