mebligo.pl

Opinie łącznie (1798) Opinie (1324) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci często chwalą sprawność i jakość dostawy, podkreślają kompetencje oraz uprzejmość obsługi klienta, a także wygodę i atrakcyjny wygląd mebli zgodny z opisem. Często pozytywnie oceniana jest również cena produktów jako adekwatna do jakości, a same meble są opisywane jako komfortowe i solidnie wykonane. Wśród negatywnych aspektów pojawiają się uwagi dotyczące nieterminowości dostaw, braku elastyczności godzin doręczeń oraz trudności we współpracy z kurierami. Klienci zwracają uwagę na przypadki uszkodzeń, niską trwałość mebli oraz rozbieżności kolorystyczne. Krytykowana bywa także trudność w montażu wynikająca z braku instrukcji i niedopracowanych rozwiązań technicznych, a niektórzy zgłaszają wysokie koszty dostawy lub kompromisy jakościowe. Zdarzają się również opinie o braku elastyczności obsługi i problemach z kontaktem.

Opiniemebligo.pl

Bardzo sprytni mili oraz grzeczni PANOWIE którzy przywieźli oraz wniesli narożnik bardzo mia obsługa telefoniczna pani wszystko wyjasniła pokierowała doradziła mebel aż perfekcyjnie zadobrze zapakowany
Bardzo ładne łóżko narożne. Solidne i wygodne. Dokupiłam opcję że sprężynami bonell. Gorąco polecam. Kontakt ze sklepem rewelacja. Wszystko było szybko i sprawnie.
Kanapa zgodna z opisem. Jak za tą cenę całkiem w porządku. Brakuje uchwytu jakiegoś do wysuwania przedniej cześci- drobna rzecz, ale sporo by dała. Przy skręcaniu wątpliwy wydał mi się sposób przykręcenia oparcia, ale po miesiącu na razie się trzyma. Nóżki mogłby być mniej śliskie, bo przy rozkładaniu przesuwa się cała kanapa, musiałem podłożyć gumowe podkładki. Materac póki co wygodny.
Narożnik jest ok. Do zestawu przydałby się mechanizm podnoszacy na automacie cześć przesuwną , zamiast skręcania na śruby to przykręcenie szyn do wsuwania tyłków i połączenia 2 leżanek. Żeby ułatwić składanie narożnika. Materiał bardzo ładny miękki w dotyku. W poduszkach mogłyby być przeszycia żeby usztywnić poduszkę
Obsługa klienta super kultura kierowcy super Co można dodać do kanapy to brakuje sznurków do wyciągania podstawy kanapy Polecam z całego serca
Bardzo polecam. Meble dobrej jakości w rozsądnej cenie. Dodatkowo obsługa klienta na najwyższym poziomie. Miałam problem z źle wymarzonym łóżkiem - wyłącznie moja wina a pracownicy firmy Mebligo zrobili wszystko aby wyprostować sytuację i zminimalizować dodatkowe koszty. Jestem zadowolona i polecam każdemu

Narożnik adekwatny do ceny - bardzo dobry zakup

Narożnik mi sie podoba, bardzo doceniam możliwość skonfigurowania sprężyn i tkaniny. Chciałabym wcześniej wiedzieć że narożnik nie będzie miał dodatkowo wspomaganego systemu rozkładania do systemu spania (przy pojedynczym pojemniku). Płyta meblowa w jednym narożniku była lekko uszkodzona, uznałam, że nie jest to na tyle uciążliwe, aby wymagało reklamacji.
Łóżko przyszło w terminie , niestety uszkodzone ale w expresowy tempie dosłany uszkodzony element . Suuuper polecam.

Dobra obsługa Klienta, łatwy montaż

Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Mebligo- szczególnie z obsługi Klienta :) Kanapa Foresta łatwa w montażu (3 części), wszystkie śrubki w komplecie. Kolor beżowy velvet jest to zimny beż i w świetle dziennym wygląda jak na zdjęciach, ale wieczorem przy sztucznym świetle ciemnieje (szary, oliwkowo-szary).
Sofa piękna, wygodna, szybko dostarczona, uprzejmi panowie dostarczający sofę

Ładny, ale długo nie wytrzyma.

Narożnik ładny. Długo nie posłuży jest delikatny, jak się opieram mam wrażenie, że się za jakiś czas się rozejdzie. Przyjechał z dwoma rozdarciami na materiale, zgłosiłam bez odpowiedzi.

Polecam , szybko i sprawnie

Kanapa przyszła o czasie , szybka dostawa i dobry kontakt z firmą kurierską. Jednak, pomimo, że regularnie zamawiam przez internet kanapa zaskoczyła mnie kolorem , jest dużo jaśniejsza niż wydaje się na zdjęciu. Zalecam zamówić próbkę materiały wcześniej bo można się zdziwić .
Sprawna dostawa. Kanapa łatwa w montażu i dobrej jakości. Polecam
Wszystko super. Narożnik wygodny. Dostawa bez problemów. Polecam
Kupiłem od Mebligo 2 fotele Uszak i jestesmy zadowoleni,dlatego zakupilismy łóżko kontynentalne Calvi. Łóżko bardzo wygodne i solidnie wykonane.
Szybkość i sprawność realizacji. Dobrze zaprojektowany i łatwy w montażu mebel. IKEA może się od was uczyć.
Idealny stan. Prosty w składaniu. Szybka wysyłka. Miła obsługa. Odpowiedz nawet na irracjonalne pytania. SZCZERZE POLECAM. DZIEKUJĘ
Przemiły kontakt z klientem, duża kultura, spokój. Dostawa wzorowa. A narożnik przepiękny, przewygodny. Z czystym serduchem polecam :)
Kupiłam dodatkowe poduszki do kanapy, doszły bardzo szybko.

W takiej cenie, jest ok

- Szybka realizacja - Fajny kolor, design, rozmiary - Dobra cena Braki: - zapakowane w cienką warstwę kartonu, przedarła się podczas transportu - brak instrukcji - korpus/rama zrobiona na oko, brak precyzji (coś gdzieś nie przylega, coś wystaje), jedna noga wyżej druga niżej - brak płyty w miejscach skręcenia śrubami, w związku z tym nie wolno mocno skręcać - brak filcowych podkładek na nóżkach

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.