Klienci wyrażają duże zadowolenie z jakości lamp, które spełniają ich oczekiwania i prezentują się atrakcyjnie. Opinie na temat obsługi klienta są przeważnie bardzo pozytywne, z naciskiem na uprzejmość, pomocność i sprawną komunikację. Większość klientów potwierdza, że otrzymany towar był zgodny z opisem i spełniał ich oczekiwania. Dodatkowo doceniane jest staranne zabezpieczenie i pakowanie przesyłek, szczególnie tych zawierających szklane produkty. Klienci często wspominają o długim czasie oczekiwania na realizację zamówienia lub dostawę, co jest oceniane raczej negatywnie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemlamp.pl
Lampa jest taka jak myślałam
Lampa jest taka, jaką prezentowano na stronie , jestem bardzo zadowolona. Piękna i jakoś wysoka. Trochę długo czekałam na dostawę, a nie doczytałam info o jej realizacji. Może to trzeba lepiej wyeksponować
Świetnie zapakowana przesyłka, a przy szklanych lampach to do bardzo ceni
5/5. To moje kolejne zamówienie. Wspaniała jakość zamówionych lamp oraz obsługa.
Dotrzymaliście Państwo terminu,bardzo miła obsługa telefoniczna. Towar który zamówiłem zgodny z opisem.
Lampy hinkley
Wszystko ok. Konkurencyjne ceny i dodatkowe rabaty. Bezproblemowy zwrot jednej pozycji z zamówienia
Lampa zgodna z oczekiwaniem, dobra cena, czas realizacji zamówienia troszkę długi, ale kontakt ze sprzedającym ok,
LAMPY PROSTE W MONTAŻU. NOWOCZESNE, ŁADNIE SIĘ PREZENTUJĄ. WZIĘŁAM 3 SZT.
Lampy były bardzo dobrze zabezpieczone przed wysłaniem.
Zakupione kinkiety oraz żarówka, która niestety jest uszkodzona bo nie świeci. Koszt wysyłki zwrotu się nie kalkuluje.
Lampa dotarła do mnie świetnie zapakowana bez uszkodzeń. Zawieszona i cieszy moje oczy. Pozdrawiam serdecznie.
UNIKATOWA LAMPA, WSPANIAŁY EFEKT SWIETLNY -POLECAM
Sprawnie zrealizowane, lampa dzusła bez zarzutu.
Bardzo ładna zgodnie z opisem. Bardzo polecam
Piękne lampy, super się prezentują, polecam sklep mlamp
Było po prostu jak trzeba
bardzo fajne oświetlenie
Bardzo ładna lampka nocna
Lampa piękna. Wszystko w porządku
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.