samanta-butik.pl

Opinie łącznie (197) Opinie (30) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opiniesamanta-butik.pl

Wszystko super , polecam
Sukienke zamówiłam tydzień temu i do dnia dzisiejszego nie dotarła. Zero kontaktu z firmą.

Odpowiedź ze sklepu samanta-butik.pl

Dzień dobry, w zamówieniu z wtorku 19.08 dodała Pani informację, że prosi Pani o wysyłkę we wtorek, więc została wysłana 26.08 rano zgodnie z Pani prośbą. Na stronie oraz w mailu potwierdzającym zamówienie jest informacja, że paczki wysyłamy dwa razy w tygodniu: 📦 Terminy wysyłki: ✅ Zamówienia opłacone do poniedziałku do 19:00 – wysyłka we wtorek rano. ✅ Zamówienia opłacone do środy do 19:00 – wysyłka w czwartek rano. Informacje o numerze paczki wysłaliśmy do Pani w poniedziałek dodatkowo powinna Pani widzieć status przesyłki w aplikacji InPost 💖 Pozdrawiam, Pamela z samanta-butik.pl

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.