www.tufishop.com

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką wysyłkę. Opinie o produktach są przeważnie bardzo pozytywne – klienci chwalą jakość, wygląd i zgodność z opisem. Wielu klientów docenia profesjonalny kontakt i pomoc. Recenzenci często polecają sklep i zachęcają innych do zakupów. Pojawia się też jedna negatywna opinia dotycząca komunikacji.

Opiniewww.tufishop.com

Parfait

Les produits TUFI sont incoutables, les gels sont stables, les s sont petits, les couleurs du gel sont magnifiques. Les délais de livraison sont plus que les convenables en etant en France j'ai reçu ma commande en 5 jours ouvrés Je ne peux que vous recommander le site TUFISHOP !

Dziękuję

Wieczorem napisałam wiadomość do sklepu, że szukam igieł do maszyny do szycia i overlocka konkretnej marki i o konkretnym oznaczeniu. Rano otrzymałam już odpowiedź – wszystko zostało znalezione, podano cenę, pozostało jedynie uzgodnić ilość. Po rozmowie wystawiono fakturę i po dwóch dniach zamówienie czekało na mnie już w paczkomacie. Dziękuję za szybką realizację! Daję 5 gwiazdek ⭐⭐⭐⭐⭐
Великолепный сервис и мгновенная отправка. Спасибо большое ❤️
Przesyłka szybko wysłana do większej ilości dodawane są gratisy.
Bardzo szybka wysyłka. Polecam zakupu.
szybka dostawa, dobre produkty
Кисточка Tufi двойная . Для френча хорошая и и для Геля тоже .
Wszystko ok. Jestem bardzo zadowolona
Bardzo szybko i profesjonalnie
Yuliia K.
Вас отмечала в инстаграм, очень понравились ваши полигели🔥

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.