enzopolska.pl

Opinie łącznie (131) Opinie (5) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

enzopolska.pl nie zweryfikował/-a tego profilu.Dowiedz się więcej.

Opinieenzopolska.pl

Nie polecam

Niestety ale ten sklep to jakaś porażka … Są mocno niezorganizowani niekompetentni a na dodatek mylą się sami w tym co mówią … W jeden dzień kupiłam łóżko kosmetyczne zapłacone odrazu na stronie było napisane że jest dostępne na magazynie i na dodatek jeżeli zamówisz przed 14:00 wysyłka w ten sam dzień .. Poczekałam do kolejnego dnia ale jeszcze w dniu kiedy zamówiłam napisałam E-mail dlaczego łóżko nie zostało wysłane i nie dostałam odpowiedzi . Na następny dzień znów napisałam e-mail nadal nic dzwoniłam na infolinie nie łączyło mnie wogóle wkońcu dodzwoniłam się przed 14:00 gdzie powiedziano mi że łóżko jest całkowicie niedostępne . Więc zapytałam dlaczego dopiero teraz dostaje odpowiedz gdy się dopiero do nich dodzwoniłam a nie wcześniej e-mailem twierdzili że dopiero dostali odpowiedź . Dobra więc Pani zaproponowała wybrać inny kolor łóżka też tak zrobiłam zamówienie miało być wysłane kolejnego dnia rano na 100% bo rzekomo te łóżko jest dostępne . Ale kolor coś jednak mi nie pasowal w tym łóżku więc w ten dzień o 7 rano gdy infolinia już była dostępna zadzwoniłam i powiedziałam czy jest jeszcze opcja zmienić kolor i żeby łóżko było w dalszym ciągu w ten sam dzień do wysłania , odpowiedziano mi tak jest taka możliwość zostanie wysłane dziś . Po czym znów przed godzina 14:00 tym razem oni dzwonią i mówią że niestety łóżko jest ale nie ma nóg bo są w innym magazynie ale nie wiedzą nawet w którym . I dopiero dostawa możliwa na za 4-5 dni . W między czasie naszej rozmowy ci konsultanci sami nie wiedzieli co mówią ponieważ każdego dnia co innego mówili i nie potrafili wybrnąć z pytań które ja zadawałam .😵‍💫 Jednym słowem sklepu nie polecam Obsługi też nie 👎 O produkcie nie opowiem jak przyjdzie i o ile dojdzie to wam napiszę 😁

Nejhorší zkušenost s tímto e-shopem.

Tato zkušenost s tímto e-shopem byla naprosto nejhorší. Objednala jsem ohřívač ručníků, ale dorazil mi jiný produkt – sterilizátor. Firma sice chybu přiznala, přesto se z jednoduché reklamace stal několik týdnů trvající problém. Komunikace s obchodním zástupcem byla nevhodná a sprostá, a právě proto jsem požádala, aby vedení společnosti prověřilo nahraný hovor. Nebylo mi vyhověno a ani jsem neobdržela zpětnou vazbu, zda byl hovor prověřen. Reklamaci jsem musela řešit sama, firma neposkytuje žádné informace, potvrzení ani jasný postup, a zákazníky přehazuje mezi lidmi, kteří nevědí, kdo co řeší. Kurýr dorazil bez předchozí domluvy v den vyzvednutí a firma ani nevystavila řádný reklamační list, takže jsem musela vystavit sama řádný předávací protokol. Peníze mi byly vráceny až po několika týdnech, přestože chyba byla výhradně na straně firmy. Celý proces byl totálně neprofesionální, frustrující a nepřijatelný. Tento e-shop nedoporučuji – ztráta času, nervů a energie je zaručená.
Tanio i szybko. Nie wiem skąd te negatywy
Wszystko przebiegło pomyślnie

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.