Opinie łącznie (44 347) Opinie (18 269) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie (18 269) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i wykonania odzieży. Wygoda użytkowania i komfort noszenia mundurków są często podkreślane jako główne zalety produktów. Opinie o obsłudze klienta są w większości bardzo pozytywne, podkreślając profesjonalizm, szybkość kontaktu i pomocność pracowników. Często chwalona jest bardzo szybka, sprawna i bezproblemowa dostawa. Proces zwrotów oraz reklamacji jest oceniany bardzo pozytywnie, klienci zauważają szybkość i brak komplikacji. Ceny produktów są oceniane jako korzystne i adekwatne do jakości, a także pojawiają się pochwały za promocje i przystępność cenową. Klienci często podkreślają szeroki wybór i atrakcyjność kolorów. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące spadku jakości w niektórych kolekcjach. Klienci komentują problemy z rozmiarówką oraz sugerują potrzebę większej precyzji i lepszych opisów wymiarów. Zdarzają się pojedyncze incydenty z opóźnieniami lub niejasnymi informacjami o wysyłce. Klienci zwracają uwagę na konieczność opłaty za przesyłkę zwrotną. Pojawiają się również pojedyncze uwagi o farbowaniu lub różnicach w odcieniach kolorów.

Opinieuniformix.pl

Kolejny komplet zakupiony z którego jestem zadowolona, jak dla mnie marka uniformix to najlepsza marka odzieży medycznej dlatego zaopatruję się wyłącznie w tym sklepie. Polecam, każdy znajdzie coś dla siebie, zarówno pod względem koloru jak i modelu zwłaszcza, że są to stroje wygodne i dobre jakościowo.

Polecam UNIFORMIX !

Szybką przesyłka porządnie zapakowana. Jeśli chodzi o " mundurek " to rewelacja! Super jakość, materiał porządny , wygodny , miękki... wszystko na 5 z plusem . Croksy miękkie, wygodne , extra jakość. Polar do kompletu jeszcze nie noszony , ale wygląda solidnie , z dobrej jakości materiału. Polecam !
Komplet medyczny super . Zamówiłam również samą bluzę , niestety nie dotarła choć bardzo mi na niej zależało . Zwrot za niedostarczoną bluzę otrzymałam bardzo szybko, ale nie miałam wcześniej żadnego powiadomienia od sprzedawcy, że takowa sytuacja zaistniała i produkt nie będzie dostarczony .
W codziennej pracy stawiam na swobode ruchów, wygode, styl i jakość. Produkty firmy uniformix spełniają moje oczekiwania. Stawiam na polską precyzje i jakość! Produkty rodzime godne polecenia! Wielkie brawa! 👏👏👏

Wybrałam konkurencję. Beznadziejny kontakt z klientem

Niestety nie jestem zadowolona z ostatnich dwóch zamówień. Nigdzie nie było informacji, że zmienila sie rozmiarówka i sklad mundurków. Prosiłam o wymianę, ponieważ chcialam się załapać na zniżkę na dzien pielegniarki, a zostały mi zwrócone pieniadze, promocja minęła a ja zostałam z niczym. Jak chcialam zamowić ponownie, na kazdym rozmiarze i na kazdym kolorze serii rayon wyskakiwał mi komunikat, że ktos mnie wyprzedził i wykupił produkt, pomimo, że rozmiar widniał na stronie jako dostępny. Próbowałam ma trzech telefonach i komputerze- z żadnego urządzenia nie dało sie dodać do koszyka. Dodatkowo wspomnę, że przez całą reklamacje i zwroty nie dostawałam od państwa zadnych informacji, pomimo, że podawałam wszedzie swój nr telefonu i maila. Nie wiedzialam na czym stoję. Czy uwzględniono reklamacje, czy bedzie to zwrot pieniedzy czy wymiana. Także kontakt z klientem zerowy. Uwazam, ze było to nieprofesjonalne. Podsumowując, jestem niezadowolona z zakupów i z braku jakiegokolwiek kontaktu, wybrałam jednak konkurencję.
Wysyłka ekspresowa, Wszystko się zgadza z opisem,mój zamówiony komplet jest idealny. Robiłam zwrot,zamówiłam 2. Wszystko odbyło się bez problemu. Firma godna polecenia. Dziękuję, pozdrawiam. Dale 5 gwiazdek 😊

Dobra

Dzień dobry Przesyłka dotarła szybko. Jednak rozmiar który zamówiłam tj S -spodni był nie zgodny z wymiarem Spodnie miały rozmiar L, a na wszywce była S. Na szczęście,udało mi się odsprzedać spodnie w pracy. Jednak będę zmuszona zamówić spodnie S w najbliższym czasie. Reszta była bez zarzutu.

Problem z rozmiarówka

Zamówiłam 2 szt. model Ray On komplet. Spodnie, mimo tego samego rozmiaru na metce różniły się od siebie wielkością i były sporo większe niż spodnie (ten sam model) z zeszłego roku. Rozmiarówka wydaje się totolotkiem. Poza tym wygodne i przyjemny materiał, który się szybko nie gniecie. Przyzwoita jakość jak na cenę.

Idealnie

Błyskawiczna wysyłka. Komplety świetnej jakości, materiał gęsty, nie prześwituje, szwy porządnie wykończone. Ubrania bardzo ładnie skrojone, nowoczesne! Są elastyczne, ale nie za bardzo, więc nie wypychają się. Wymiary podane na stronie są zgodne z rzeczywistymi. Jestem zachwycona.

Garnitur na miarę

Wiadomo że ubrania uniformu są świetne ale przy zamawianiu nie tylko proszę patrzeć na tabelę rozmiarową ale też na rodzaj materiału np czy się naciąga czy też nie bo rodzaj robi tu też robotę .

Polecenie

Zamówienie przyszło bardzo szybko. Produkty spełniają oczekiwania i są przystępne cenowo. Drobny ,,gratis" byl milym zaskoczeniem, a produkty byly zapakowane w bardzo porządne opakowania.
Komplety RayOn super! Świetna promocja - jedynym uniedogodnieniem dla mnie był brak możliwości wymiany tylko jednaj części z kompletu na inny rozmiar (w tym wypadku były to spodnie). Przy dolnej kieszonce mogłoby się znaleźć miejsce na zaczepienie identyfikatora. Poza tyk OK :)

Miałem mały problem z przesyłką

Miałem małe przeboje z tym zamówieniem. Otrzymałem przesyłkę tylko z bluzami a miały być komplety. Podobno firma kurierska przepakował zamówienie. Po kilku mailach które wysyłałem prosząc o rozwiązanie sytuacji dotrzymałem też spodnie. Poza tym polecam
Wracam do Was na zakupy za każdym razem, jak wyświetli mi się reklama, bo czyż można mieć za dużo scrubsów w szafie? Syn, będący odbiorcą mojego uzależnienia nie narzeka, nosi na praktykach oraz ćwiczeniach i za każdym razem podkreśla dużą wygodę - zarówno bluz, jak i spodni. Świetne w praniu, nie wymagają innych zabiegów poza wysuszeniem. Kolory nie blakną mimo dwóch lat użytkowania. Wrócę na następne.
Komplet super, polecam gorąco, materiał mimo że poliester jest wspaniały, szybko schnie, nawet nie wymaga prasowania. Materiał jest elastyczny i nie krępuje ruchów.
Kupiłam Państwa ubranie, ponieważ jest bardzo wygodne, pierwszy komplet dostałam od pracodawcy, jedyną moją sugestią jest, aby bluzka w rozmiarze M miała trochę więcej miejcsa na biust, ponieważ bluzka w rozmiarze L jest w całości za duża w ramionach, biuście i talii.
Polecam serdecznie. Wygodny , nie krępuje ruchów , materiał super mam z kolekcji ray on. Polecam serdecznie . Jestem bardzo zadowolona i na pewno nie raz jeszcze skorzystam.
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Mundurek jak szyty na miarę, śliczny kolor i idealnie dopasowany do sylwetki. Bardzo ładnie się prezentuje. Polecam!!!
Kupiłam 2 komplety- są super, zdecydowałam się na M, jedna para spodni przy moich 159cm jest idealna, nie muszę skracać, ale druga też M już jest dłuższa i te skrócić muszę. Porządne, śliczne komplety❤️
W trakcie zakupu na stronie internetowej przez telefon, nie można była dokończyć zakupu, aplikacja domagała się NIP , a ja jestem osobą prywatną. Nie można był zaznaczyć osoba prywatna. Prawie zrezygnowałam z zakupu na prawie 400 zł, ze względu na ten problem. Z drugiego telefonu zadzwoniłam na infolinię , gdzie telefonicznie zamówiłam odzież medyczną

• +48334869135
  • www.uniformix.pl
  • sklep@uniformix.pl
  • Goleszów, POL

uniformix.pl

Dlaczego Uniformix? Na to pytanie łatwiej jest odpowiedzieć każdemu, kto dokonywał u nas zamówienia. Odpowiedź tkwi w jakości, jaką dzielimy się z klientami każdego dnia.