Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość oraz solidność wykonania mebli. Opinie o obsłudze są przeważnie bardzo pozytywne – klienci doceniają profesjonalizm, miły kontakt i doradztwo. Wielu klientów zwraca uwagę na szybką i terminową dostawę, która często przekracza oczekiwania. Kontakt z firmą jest często oceniany jako bardzo dobry, szybki i pomocny. Klienci zaznaczają, że produkty są zgodne z opisem i zamówieniem, co spełnia ich oczekiwania.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniestrefasypialni.pl
Komody Nubo, które kupiłam są piękne.Zarówno kontakt ze sklepem jak i dostawcą (kurierem) na wysokim poziomie. Polecam Ewa
Odpowiedź ze sklepu strefasypialni.pl
Dziękujemy za pozostawienie nam tak dobrej opinii, cieszymy się że zarówno z produktu jak i obsługi jest Pani zadowolona. Naszym priorytetem jest satysfakcja klienta i Pani recenzja potwierdza nasze wysiłki.
Jakość !!!
W porównaniu do innych mebli jakie kupowałem te są zrobione solidnie.
Odpowiedź ze sklepu strefasypialni.pl
Dziękujemy za pozytywną opinnię.
Super obsługa i szybka wysyłka
Dziękujemy za pozytywną opinie.
Dostawa w terminie szybszym niż deklarowano wcześniej i zgodność towaru z zakupem
Dziękujemy za pozytywną opinię.
Szybka dostawa terminowo reszta okaże się w momencie składania
Polecam. Super firma.
jest dobrze
Dziękujemy za pozytywną opinie.
Bardzo ładne meble, skręcanie ich nie jest trudne wystarczy postępować według dołączonej instrukcji.
Kontakt podczas zakupu bardzo dobry, doradzono nam również pasujący materac do łóżka
Odpowiedź ze sklepu strefasypialni.pl
Bardzo cieszy nas świetna recenzja! Ciężko pracujemy, aby sprostać wymaganiom klientów i jesteśmy zadowoleni, że nam się udało.Pozdrawiamy