Klienci chwalą szybkie i terminowe dostawy, a także zgodność produktów z opisami oraz wysoką jakość oferowanych artykułów. Z drugiej strony, pojawiają się skargi na opóźnienia i niespełnione obietnice ekspresowej wysyłki. Wielu klientów zgłasza trudności z uzyskaniem odpowiedzi od firmy oraz brak reakcji na zapytania i reklamacje. Niezadowolenie wywołują także problemy z realizacją zwrotów i otrzymywaniem zwrotów kosztów, a sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące słabej jakości lub uszkodzeń produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinievegaoo.pl
Szybki ibezproblemowy zakup. Strój dobrej jakości. Syn zadowolony. Polecam
Przedmiot zgodny ze zdjęciami i z opisem. Szybka dostawa. Polecam!
Szybka dostawa i produkty takie jak przez internet. Wszystko super!
Wszytko w terminie stroj zgodny z opisem
Super! Polecam bardzo!!!
Szybko przyszła przesyłka
Produkt w rzeczywistości wygląda identycznie jak na zdjęciu. Dobry gatunek materiałów.
Odpowiedź ze sklepu vegaoo.pl
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że jest Pan/Pani zadowolony/a z naszego servizio e speriamo di rivederla presto sul nostro sito.
sprawna szybka obsługa ,zamówienie zgodne z opisem
vegaoo.pl
- www.vegaoo.pl