Top-Wino.pl

Opinie łącznie (308) Opinie (231) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Wielu klientów zwraca uwagę na staranne i bezpieczne zapakowanie przesyłek, co zapewnia brak uszkodzeń. Ceny produktów są oceniane jako bardzo atrakcyjne i korzystne przez wielu klientów. Klienci są bardzo zadowoleni z jakości i smaku oferowanych win oraz innych produktów. Obsługa sklepu oceniana jest jako profesjonalna, sprawna i godna polecenia.

OpinieTop-Wino.pl

Towar wysokiej jakości za rewelacyjną cenę . Jednym minusem dostawca FedEx który ustalał termin w dniu odbioru na godzinę 12 do 15 następnie zmieniał na 14 do 17 . Gdyby była możliwość wyboru odebrania przesyłki z paczkomatu InPost lub DPD w godzinach które są dla mnie dogodne . Pozdrawiam .
Rzadko piszę opinie, ale tutaj robię wyjątek 😊 Dostałam duży karton różnych polskich win owocowych — i już samo otwieranie było przyjemnością. Wszystko dotarło perfekcyjnie zapakowane, w idealnym stanie. Zero stresu, zero niespodzianek. Wina już przetestowane 😉 i naprawdę jestem pod wrażeniem. Smaki są wyraziste, naturalne, czuć prawdziwe owoce, a nie sztuczne aromaty. Dla mnie absolutnym numerem jeden jest wino z czarnej porzeczki — bezkonkurencyjne, głębokie, intensywne, po prostu rewelacyjne. Tuż za nim truskawkowe (bardzo przyjemne, lekkie, idealne na wieczór) oraz z mirabelki — pięknie zbalansowane i oryginalne. Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto lubi dobre, owocowe wina z charakterem 🍷
Dzień dobry, Z zakupów,jestem zadowolona. Wszystko przebiegało sprawnie i szybko. Starannie zapakowane. Pozdrawiam
Duźy transport bez usługi wniesienia. W przypadku gdy w mieszkaniu pozostaje Kobieta do odbioru paczki - usluga nie możliwa do realizacji.

Szczerze polecam

Atrakcyjne ceny. Szybka wysyłka. Bardzo dobrze zabezpieczone produkty w transporcie. Na pewno tu wrócę.
Sprawna obsluga, bez opoznien. Wszystko na wysokim poziomie. Dziekuje
Bardzo dobre wina w korzystnej cenie wysyłka bardzo szybka
Wszystko wysłane expresowo i bez problemów. Polecam
Wina bardzo smaczne. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana.
Zamówione produkty były bardzo dobrze zapakowane, szybko wysłano zamówienie.
Expresowe wysyłka
Świetny dostawca.
Szybka wysyłka, bezpieczne opakowanie no i dobra cena. Polecam.
Wszystko zgodnie z zamówieniem, odpowiednio zapakowane, dostarczone w terminie. Polecam.