Ważny od: 12 kwi 2024
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw. Zdecydowana większość klientów podkreśla bardzo dobre i bezpieczne pakowanie produktów. Atrakcyjne i przystępne ceny produktów są często wymieniane jako atut sklepu. Klienci chwalą wysoką jakość oferowanych produktów, zwłaszcza win. Pozytywne doświadczenia z obsługą klienta, w tym łatwy kontakt i profesjonalizm, są często podkreślane. Większość opinii o dostawie jest pozytywna, ale pojawiają się też pojedyncze negatywne uwagi dotyczące usług kurierskich.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieTop-Wino.pl
Towar wysokiej jakości za rewelacyjną cenę . Jednym minusem dostawca FedEx który ustalał termin w dniu odbioru na godzinę 12 do 15 następnie zmieniał na 14 do 17 . Gdyby była możliwość wyboru odebrania przesyłki z paczkomatu InPost lub DPD w godzinach które są dla mnie dogodne .
Pozdrawiam .
Rzadko piszę opinie, ale tutaj robię wyjątek 😊
Dostałam duży karton różnych polskich win owocowych — i już samo otwieranie było przyjemnością. Wszystko dotarło perfekcyjnie zapakowane, w idealnym stanie. Zero stresu, zero niespodzianek.
Wina już przetestowane 😉 i naprawdę jestem pod wrażeniem. Smaki są wyraziste, naturalne, czuć prawdziwe owoce, a nie sztuczne aromaty.
Dla mnie absolutnym numerem jeden jest wino z czarnej porzeczki — bezkonkurencyjne, głębokie, intensywne, po prostu rewelacyjne.
Tuż za nim truskawkowe (bardzo przyjemne, lekkie, idealne na wieczór) oraz z mirabelki — pięknie zbalansowane i oryginalne.
Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto lubi dobre, owocowe wina z charakterem 🍷
Kurier nie zadzwonił wcześniej. Przesyłka trafiła do punktu odbioru Żabka.Dbrze ,że mam samochód.Gdybym musiała to dźwigać z tego sklepu to chyba niekoniecznie.Odnosnie wina wszystko okej. Pozdrawiam
Wina dobrze zabezpieczone, oraz na plus opcja zapłaty za pobraniem bez dodatkowej prowizji.
Polecam - firma wzór dla innych
W tej firmie liczy się usatysfakcjonowany klient. Kontakt natychmiastowy. Towar zapakowany perfekcyjnie. Wybór win ogromny i przystępne ceny. Polecam !!
Fajny wybór win, szybka realizacja
Fajny wybór win, szybka realizacja, dobre zabezpieczenie butelek w transporcie. Polecam.
Pozytywne doświadczenie
Szybka, sprawna realizacja zamówienia, dobrze zabezpieczony towar. Serdecznie polecam
Wszystko ok
Szybko, sprawnie, fachowo, liczę na dalszą współpracę
Wino wspaniałe, Szybka dostawa, skorzystam ponownie z oferty
Szybka dostawa bardzo dobre ceny.
szybkość realizacji zamówienia
Korzystam już od dłuższego czasu. Towar zawsze bez żadnych zastrzeżeń i ekspresowa wysyłka.
Przesyłka dotarła, wszystko było całe.
Top-Wino.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas