S'portofino

Opinie łącznie (15 218) Opinie (3327) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo doceniają uprzejmość, profesjonalizm i pomocność personelu, a także szybką realizację zamówień oraz ekspresowe dostawy. Wysoka jakość produktów, szeroki wybór marek premium i rozmiarów oraz możliwość zamówienia do sklepu z opcją przymierzenia na miejscu są często podkreślane jako atuty. Pozytywne opinie dotyczą również sprawnego procesu zwrotu lub wymiany oraz zgodności produktów ze zdjęciami i opisami. Pojedyncze opinie wskazują na sporadyczne uwagi dotyczące atmosfery w niektórych sklepach, wydłużonego czasu oczekiwania, rozczarowania jakością lub zgodnością produktów z opisem, a także postulaty większej różnorodności asortymentu i lepszej dostępności konkretnych modeli. Część klientów zwraca uwagę na niedokładność opisów materiałów lub różnice w wyglądzie rzeczywistego produktu.

OpinieS'portofino

E K
ewa k.
Jakość produktów. Szczególnie doceniam ekspresowy zwrot autostopów w przypadku zwrotu zamówienia. To jeden z powodów oprócz świetnych marek i designu dlaczego robię zakupy w sportofino.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że docenia Pani nie tylko naszą ofertę marek i wzornictwo produktów, ale również rozwiązania, które mają ułatwiać zakupy. Miło nam, że proces zwrotu przebiega sprawnie i stanowi jeden z powodów, dla których wraca Pani do S'PORTOFINO. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół S'portofino

Sklep godny polecenia

Plusy: na bieżąco informacja o stanie zamówienia, szybka wysyłka i dostawa. Produkt zgodny z zamówieniem. Minus: tak wygniecionego zamowienie to jeszcze nie widziałem mimo wielu zamówień w wielu sklepach internetowych. Warto nad tym popracować bo zaburza to całość procesu i ogólną ocenę

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za opinię oraz zwrócenie uwagi na sposób zapakowania przesyłki. Cieszy nas, że docenił Pan bieżące informacje o statusie zamówienia, szybką wysyłkę oraz zgodność produktu z zamówieniem. Przykro nam jednak, że produkt dotarł w pogniecionym stanie. Przekażemy tę uwagę do naszego zespołu magazynowego, aby zwrócić większą uwagę na sposób pakowania przesyłek. Pozdrawiamy, zespół S'portofino

Dokonałam dwóch zamówień. Jedno bezpośrednio do domu, które szybko dotarlo. Drugie z odbiorem w sklepie. Nie byłam pewna rozmiaru, wiec wolałam przymierzyć. Również przesyłka dostała dostarczona w wyznaczonym czasie. Panie mega miłe. Bluza była za duża i mimo, że na sklepie nie było mniejszej to Panie szukały w jeszcze nie wypakowanej dostawie. Okazało się, że mniejsza bluza jest. Takze zakupy zrobione, klientka zadowolona. Na pewno wrócę!

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy serdecznie za tak szczegółową i ciepłą opinię. Bardzo się cieszymy, że oba zamówienia dotarły zgodnie z planem, a możliwość przymiarki w sklepie okazała się pomocna. Miło nam, że zaangażowanie zespołu i indywidualne podejście spotkały się z uznaniem. Zapraszamy ponownie do S'portofino. Będzie nam miło znów Panią gościć ! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
szybka realizacja zamówienia, możliwość przymierzenia produktu przed odbiorem, miła obsługa

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszymy się, że doceniła Pani szybkość realizacji zamówienia, możliwość przymierzenia produktu przed odbiorem oraz uprzejmą obsługę. Dokładamy wszelkich starań, aby jakość naszych usług zawsze spełniała Pani oczekiwania. Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Rozmiar koszulki trafiony tylko dzięki pomocy telefonicznej konsultanta. Tabela rozmiarów podana na stronie ma się nijak do rozmiaru rzeczywistego

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że pomoc naszego konsultanta okazała się wartościowa. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze informacje na stronie były możliwie najbardziej precyzyjne i przydatne dla Klientów, a Państwa uwagi są dla nas bardzo cenne. Pozdrawiamy, zespół S'portofino
A K
Alicja K.

Suknia z jedwabiu Camilla

Suknia jest zjawiskowo piękna. Jedwab przyjemnie otula a hafty z błyszczącymi dżetami podkreślają niezwykły wzór na sukience.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Bardzo dziękujemy za tak piękne słowa dotyczące naszej sukni. Cieszymy się, że jedwab oraz hafty z dżetami spełniły Pani oczekiwania i podkreśliły wyjątkowy design produktu. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze kolekcje łączyły komfort z niepowtarzalnym stylem. Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Jestem zadowolony bardzo, usługa z odbiorem w sklepie mozliwościa przymiarki i zakupu świetna. Personel przemiły pozdrawiam Andrzej Malkiewicz

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że usługa z odbiorem w sklepie oraz możliwość przymiarki i zakupu spełniły Pana oczekiwania. Doceniamy również miłe słowa dotyczące naszego personelu, który zawsze stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi. Zapraszamy ponownie ! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Super produkt👍super kontakt 👍przemiła obsługa👍polecam na 100%

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza obsługa oraz produkty spełniły Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każda współpraca przebiegała na najwyższym poziomie, a kontakt z naszym zespołem był zawsze miły i profesjonalny. Zapraszamy ponownie ! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Wszystko jest w jak najlepszym porządku, jesteście profesjonalistami zakupy w SPORTOFINO to sama przyjemność

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogą Państwo docenić profesjonalizm naszego zespołu oraz przyjemność, jaką sprawiają zakupy w S'portofino. Państwa zadowolenie jest dla nas najważniejsze i motywuje nas do dalszej doskonałej obsługi. Zapraszamy ponownie ! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Świetna obsługa, wysyłka mogłaby być szybsza ale nie narzekam. Zakupione ubrania rekompensują czas oczekiwania 😝

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za pozostawienie opinii oraz miłe słowa na temat naszych produktów. Cieszymy się, że zakupione ubrania spełniły oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby proces wysyłki był jak najszybszy, i mamy nadzieję, że kolejne zamówienia dotrą jeszcze szybciej. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
J Z
Joanna Z.

Przewoźnicy

Przewoźnik DHL, z którego usług korzystacie, dostarczał uszkodzone paczki, z opóźnieniem - totalna masakra. Z GLS jest wszystko w porządku. Szybka dostawa, paczki w nienaruszonym stanie.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że dostawa realizowana przez przewoźnika DHL nie spełniła oczekiwań. Rozumiemy, jak ważny jest terminowy i bezpieczny transport zamówień. Jednocześnie cieszymy się, że dostawy realizowane przez GLS przebiegały już bez problemów. Państwa uwagi są dla nas bardzo cenne i będą brane pod uwagę przy dalszej współpracy z przewoźnikami. Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Szybka realizacja zamówienie. Szybki zwrot pieniędzy po odesłaniu części zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że realizacja zamówienia oraz proces zwrotu spełniły Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były szybkie i wygodne, co jest dla nas niezwykle ważne. Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, dobre zdjęcia na modelce, szczegółowy opis. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, a produkt oraz jego prezentacja na stronie spełniły Pani oczekiwania. Dziękujemy za rekomendację i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół S'portofino

Zamawiasz w internecie prosto do przymierzalni

W dodatku bez płacenia - zwrotów etc. Zamawiasz, przymierasz i później decydujesz - genialna sprawa

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że docenił Pan możliwość zamówienia produktów do salonu, ich spokojnego przymierzenia i podjęcia decyzji na miejscu. Miło nam, że to rozwiązanie okazało się tak wygodne. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
T N
tomek n.
wszystko, jak zwykle w porządku, dostawa na czas, produkty zgodne z zamówieniem

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że dostawa oraz jakość produktów spełniły Pana oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał zamówienie na czas i w doskonałym stanie. Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Kiedy okazało się,że zakupiona bluzka jest o wiele za dużo, nie było problemu z e zwrotem

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że proces zwrotu przebiegł sprawnie i bez komplikacji. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Gratuluję Państwu Zespołu sprzedaży, obsługi Klienta jaki posiadacie w Gdyni

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Bardzo dziękujemy za miłe słowa oraz docenienie pracy naszego zespołu sprzedaży i obsługi Klienta w Gdyni. Pana satysfakcja jest dla nas największą motywacją do dalszego doskonalenia i świadczenia usług na najwyższym poziomie. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pana oczekiwania. Pozdrawiamy, zespół S'portofino
L R
Lidia R.
Szybka wysyłka, wyczerpująco opisany produkt. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, a opis produktu okazał się pomocny. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wiele satysfakcji z nowego zakupu. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Super sklep ze świetnymi Markami. Szybka realizacja zamówienia i bardzo dobrze zapakowany produkt.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że doceniła Pani naszą ofertę marek, sprawną realizację zamówienia oraz staranne zabezpieczenie przesyłki. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Jestem zadowolona z jakości zamawianej rzeczy , szybkości realizacji zamówienia oraz obsługi w sklepie

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy serdecznie za wyrażenie zadowolenia z jakości naszych produktów, szybkości realizacji oraz obsługi. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał produkt na najwyższym poziomie i sprawną, profesjonalną obsługę. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Pozdrawiamy, zespół S'portofino