Klienci najczęściej chwalą bardzo szybką realizację zamówień i błyskawiczną dostawę przesyłek. Wielu klientów podkreśla, że otrzymany towar był zgodny z opisem i spełniał ich oczekiwania. Ceny w sklepie są oceniane jako atrakcyjne, konkurencyjne i często niższe niż u konkurencji. Proces zwrotu i zwrot pieniędzy opisywany jest jako szybki, bezproblemowy i zgodny z regulaminem. Klienci doceniają profesjonalną, miłą i szybko reagującą obsługę klienta. Pojawiły się zarówno pozytywne opinie o pełnej informacji, jak i krytyka dotycząca braku szczegółowych informacji o statusie przesyłki.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinierunningxpert.com/pl
Buty sa exta bardzo lekkie wygode i wygladaja przepieknie
Dziękujemy za Twoją opinię.
Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszych usług i mamy nadzieję, że zakupiony produkt będzie Ci odpowiadał.
Pozdrawiamy,
Sprawna dostawa do paczkomatu, bez problemów. W przesyłce zawarta od razu etykieta na wypadek potrzeby zwrotu (w moim przypadku rozmiar był ok, więc nie zwracałem)
Pozdrawiamy,
Zakup bez komplikacji, towar zgodny z ogłoszeniem.
Odpowiedź ze sklepu runningxpert.com/pl
Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie recenzji! Bardzo się cieszymy, że nasz zespół obsługi klienta wywarł na Pani pozytywne wrażenie.
Pani zadowolenie wiele dla nas znaczy! Życzymy Pani wspaniałego lata.
Z pozdrowieniami, Anna / RunningXpert
Szybka i sprawna dostawa towaru w dobrej cenia
Pozdrawiamy,
Buty przyszły bardzo szybko, dobór przez filtry na stronie też trafiony :) na pewno skorzystam jeszcze nie raz!
Pozdrawiamy,
Bardzo dobra obsługa sprzedaży, szybki zwrot pieniędzy.
Odpowiedź ze sklepu runningxpert.com/pl
Dziękujemy za rekomendację! Jesteśmy wdzięczni za zaufanie i cieszymy się, że Twoje doświadczenia były tak pozytywne.
Mamy nadzieję, że będziemy mogli Ci ponownie służyć pomocą! Życzymy udanego lata, Anna/RunningXpert
Super transakcja
Bardzo szybka realizacja, towar zgodny z opisem, jestem w 100% usatysfakcjonowana
Szybko, sprawnie, profesjonalnie
Pozdrawiamy,
Wszystko zgodne z opisem, zamówienie dotarło bez problemu, polecam
Konkurencyjna cena szybka wysylka
Pozdrawiamy,
Bardzo szybka obsługa zamówienia. Obsługa klienta na wysokim poziomie.
Pozdrawiamy,
Bezproblemowo, szybka dostawa, wszystko zgodne z zamówieniem.
Pozdrawiamy,
Wszystko w jak najlepszym porządku - błyskawiczne dostawa. Polecam wszystkim ten sklep.
Pozdrawiamy,
Szybka dostawa. Towar zgodny w opisem.
Piękne sandały.
Odpowiedź ze sklepu runningxpert.com/pl
Bardzo dziękujemy za Twoją wspaniałą recenzję.
Cieszymy się, że proces zakupu sprawił Ci przyjemność i z niecierpliwością czekamy na Twoją kolejną wizytę.
Z pozdrowieniami, Anna RunningXpert
Dobre produkty i szybkie załatwianie reklamcji
Odpowiedź ze sklepu runningxpert.com/pl
Dziękujemy za wspaniałą recenzję z 5 gwiazdkami! Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni zarówno z naszych produktów, jak i obsługi. Bardzo doceniamy Państwa opinię.
Z pozdrowieniami, Anna / RunningXpert
Szybka przesyłka i wybór wielu kolorów stanika mega na plus.
Pozdrawiamy,
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, szybkości realizacji oraz bezpieczeństwa transakcji.
Profesjonalna I szybka obsługa. Paczka dostarczona natychmiast. Buty idealne
Dostępność produktu.
Trochę długi czas oczekiwania na dostawę.
Najlepsze buty do biegania
Różnorodność spodów i szerokości.