Klienci bardzo często chwalą szybką i sprawną dostawę zamówionych produktów. Doceniają wysoką jakość, solidność i estetykę oferowanych produktów. Starannie i bezpiecznie zapakowane przesyłki sprawiają, że produkty docierają bez uszkodzeń. Obsługa klienta oceniana jest jako miła, szybka i pomocna. Większość klientów potwierdza zgodność produktów z opisem i oczekiwaniami. Pojedyncze recenzje wskazują na problemy z produktem lub obsługą, takie jak uszkodzenia, brak gratisu czy nieaktualna baza paczkomatów. Zdarzyły się również sporadyczne rozbieżności między opisem a otrzymanym produktem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniegarnkiswiata.pl
Przesyłka została bardzo dobrze zabezpieczona.
Zamówione czarki były w kartonikach - każda osobno.
Dzięki temu dotarły do mnie bez uszkodzeń.
Miłe było zaskoczenie, gdy w przesyłce zobaczyłam 2 porcje herbaty do degustatcji.
Maszynka do mielenia orzechów
Zamówioną maszynkę do mielenia orzechów / maku otrzymałam szybko. Nie mam także zastrzeżeń do producenta - już kilka jego rzeczy do kuchni kupowałam. Firma garnki świata jest wiarygodna. Jej oferta dotyczy dobrych gatunkowo towarów i od dobrych producentów.
wczoraj na nich gotowałam, na prawdę jestem zadowolona, świetnie wykonane dobry materiał, fajne jest to , że uchwyty-uszy od garczków chwytałam kilka razy żeby podnieść garnek i się nie nagrzewały.
Chleby zostały upieczone- wszystko w zasadzie bez zastrzeżeń, jedynie może część robocza mogłaby być o ok 3 cm dłuższą ( chodzi o blachy prostokątne) okrągłej jeszcze nie próbowałem ale na święta upiekę babke więc zobaczę jak się sprawdzi😀
Dzień dobry. Czajnik, który otrzymałam bardzo mi się podoba natomiast jeśli chodzi o patelnię również mi się podoba. Polecam innym. Dziękuję
Ganek wygląda na solidny został zakupiony na prezent tak więc nie był przeze mnie używany ale myślę że będzie ok.
Szybka dostawa ! Zakup zgodny z opisem ! Polecam !!!
Wszystko OK
Fajne jakościowo produkty, szybka wysyłka, jedyny minus - to brak gratisu, który oferowano przy zakupach i który był nawet wyszczególniony na fakturze, ale zabrakło go w przesyłce :(
Garnek bardzo ładny, ale jeszcze nie używałam go.
Szybka realizacja. Produkty dotarły w nienaruszonym stanie.
Garnki wyglądają solidnie i są dobrej jakości.
Szybka realizacja, ciekawy asortyment
chlebak ladny ale po 2 dniach zobaczylismy ze jest uszkodzony, zle sie domykal i mial od spodu szpare. Ja sama nie bylam przy otwierani ugo ale prawdopodobnie kurier nie potraktowal go za najlepiej. Sam w sobie chlebak jest pojemny i ladnie pasuje do otoczenia
Zamowilam patelnie jako prezent, ktory sie bardzo spodobal😀
Zakupiłam dwa chlebaki. Bardzo jestem zadowolona. Szybka dostawa. Super
Dotarły w idealnym stanie👍
Szybka dostawa, zabezpieczenie zamówienia
Super obsługa, błyskawiczna przesyłka, towar I klasa, polecam
Grill bardzo przemyślany
Świetna jakoś produktów. Termosy na herbatę i wyciskarka do owoców bardzo praktyczne, wygodne w użyciu i ładne.