Opinie na temat rockworld.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi sklepu, często wskazując ją jako kluczowy atut. Doceniane są również szybkie tempo realizacji zamówień i wysyłki. Kupujący są zadowoleni z jakości produktów, które są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania. Klienci zwracają uwagę na wysoki poziom fachowej wiedzy personelu oraz szeroki wybór dostępnych produktów i marek. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące problemów z terminami realizacji i dostawą zamówień oraz sporadyczne sugestie związane z brakującymi artykułami.
Opinie nt. sklepu rockworld.pl
Szybka realizacja zamówienia, ogromna wiedza sprzedawców
Szybka realizacja zamówienia, bardzo miła obsługa, która najlepiej zna sie na rzeczy wśród wszystkich sklepów w Polsce. Serio nie spotkałem wczesniej takich specjalistów w dziedzinie łowienia karpi! Powrócę nieraz!
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Dziękujemy za miłe słowa, zaufanie i odwiedziny. Takie opinie wiele dla nas znaczą i mobilizują do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie!
Szybka obsługa, pomoc jeśli jest taka potrzeba w doborze asortymentu lub innego asortymentu i co najważniejsze jeśli czegoś nie ma obecnie na sklepie w miarę szybkie sprowadzenie tego na co my wędkarze czekamy.
P.S.
Przydały by się naklejki do zamówień, a tak to nie ma do czego się doczepić, są super.
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Dzięki wielkie za świetną opinię i zaufanie 😊 Bardzo się cieszymy, że zakupy u nas spełniają oczekiwania. Takie wiadomości naprawdę motywują nas do dalszego działania 🎣 Do zobaczenia przy kolejnych zamówieniach!
Po dlugim oczekiwaniu na połączenie wreszcie konkret, osoba zajmująca się moim zamówieniem pomogła zrealizować wysyłkę jeszcze w dniu zamówienia na czym mi zależało.
Towar dobrze zabezpieczony, wszystko ok POLECAM
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Lubicie do nas dzwonić, stąd długie oczekiwanie:) Ale to tylko pokazuje, że każdemu poświęcamy maksimum uwagi. Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i udało się zrealizować przesyłkę tak, jak chciałeś. Dziękujemy serdecznie za opinię!
Jest bardzo dobrze towar zamówiłem w sobotę a w poniedziałek rano odebrałam od kuriera. Co tu poprawić no może czasem ciężko się dodzwonić ale to normalne jesteście NAJLEPSZYM Sklepem na rynku.
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
I mamy najfajniejszych klientów! Którzy lubią z nami pogadać, dlatego czasem trzeba trochę poczekać na połączenie;) Dziękujemy pięknie za opinię!
Poprostu najlepszy Sklep Karpiowy w Polsce. Wszystko w jednym miejscu w super cenach. I co najważniejsze super obsługa. Polecam Tomek.
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Dzięki Tomek! Cieszymy się, że stajemy na wysokości zadania:) Zapraszamy serdecznie na kolejne zakupy!
Ja wszystko rozumiem ale na niektóre pozycje trzeba zbyt długo czekać... Czemu ma to służyć...? Nie wiem...
Ale na pewno nie zachęca to do realizacji dużych zamówień!
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Czasem po prostu produktów nie ma u producenta, a gdy się pojawiają, to w ograniczonej ilości i ta ilość nie jest w stanie zaspokoić oczekiwań rynku. Dlatego dajemy możliwość kupna produktów wcześniej. Dzięki temu klient ma gwarancję otrzymania produktu, gdy tylko ten pojawi się u producenta. Nasi klienci właśnie to sobie cenią. Dziękujemy za opinię!
Brawo za czytelne informacje nt. dostępności produktu i planowanego terminu wysyłki.
Warto, abyście uzupełnili zapasy naklejek 3D, które można będzie dołączyć do zamówienia za punkty Carp Coins :)
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Dziękujemy za świetną opinię i miłe słowa 😊 Bardzo się cieszymy, że doceniacie przejrzyste informacje o dostępności i wysyłce — staramy się, żeby wszystko było jasne od samego początku.
A co do naklejek 3D — spokojnie, są właśnie w produkcji 😉 Mamy nadzieję, że już niedługo znów będzie można dorzucać je do zamówień za Carp Coins 🎣
Obsługa pomoc
Obsługa, kontakt, podejście do klienta- max. Szkolenie dla innych sklep Wzór
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Wow! Takie opinie nie zdarzają się każdego dnia. Tym bardziej serdecznie dziękujemy i oczywiście zapraszamy!
100 % POLECAM !!! JAK ZAWSZE WSZYSTKO PERFEKCYJNIE !
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Super! Cieszymy się, że jesteś zadowolony:) Dziękujemy bardzo za opinię!
Kaszkiet Super szybka wysylka . Polecam
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Świetnie! Dziękujemy bardzo za opinię!
Wszytko zgodnie z opisem .Polecam zakupy u tego sprzedawcy
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Cieszymy się, że jesteś zadowolony. Dziękujemy pięknie za opinię!
Darmowa wysylka,duży wybór produktów
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Cieszymy się, że jesteś zadowolony. Dziękujemy serdecznie za opinię i zapraszamy znów!
Wysyłka expressowa, super, polecam.
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Cieszymy się, że paczka szybko do Ciebie dotarła i dziękujemy serdecznie za opinię!
Parasol spełnia moje oczekiwania, do tego dokupione stabilizatory, które robią robotę zwiększając przestrzeń po wykręceniu sztycy, śledzie mocne spokojnie dają radę, wysokość odpowiednia gdzie można spokojnie przebywać na stojąco.
Ochrzczony pierwszym mocniejszym deszczem, nic nie przecieka ale nie była to jakaś wielka burza.
Ja osobiście jestem zadowolony, ale podkreślam to moja opinia .
Mała uwaga co do dostawy , trzeba by popracować nad szybszym terminem realizacji.
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Dziękujemy za świetną opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu. Pozdrawiamy!
Towar zgodny z opisem polecam
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Super! Dziękujemy bardzo za opinię:)
Wszystko ok towar super tak jak w opisie
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Cieszymy się, że zamówienie spełniło Twoje oczekiwania. Dziękujemy pięknie za opinię!
Polecam. Szybko i 100% satysfakcji
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Ekstra! Cieszymy się, że wszystko poszło sprawnie. Dziękujemy serdecznie za opinię!
jak zwykle super..... jedna mała uwaga!!!!, przy Nowościach ,gdy załączę filtrowanie producenta nie pokazują się produkty...pozdrawiam
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
hm, może jakiś chwilowy błąd, dziękujemy za czujność!
Super szybko wysylka, I bardzo mila wspolpraca....
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
I o to chodzi, żeby wszystko sprawnie działało:) Dziękujemy za opinię!
Szybko i sprawnie
Odpowiedź ze sklepu rockworld.pl
Super! Dziękujemy serdecznie za opinię.