Q-LAC Sport. Science.

Opinie łącznie (57) Opinie (57) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo doceniają profesjonalny, szybki i pomocny kontakt ze strony obsługi. Dostawa realizowana jest terminowo i sprawnie, co zostało wielokrotnie podkreślone w opiniach. Użytkownicy chwalą wygodę noszenia i korzystania z urządzenia, dzięki czemu treningi stają się bardziej świadome i efektywne. Sensor oceniany jest przeważnie pozytywnie, a urządzenie oferuje nowe możliwości analizy postępów. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące braku wersji aplikacji mobilnej na iOS oraz niedopracowań na Androidzie. Nieliczni klienci zgłaszają również brak odpowiedzi lub wsparcia ze strony obsługi oraz sporadyczne problemy techniczne z sensorem.

OpinieQ-LAC Sport. Science.

Polecam ! Świetnie urządzenie do badania mleczanu. Dla mnie mega uproszczenie w codziennych treningach bez konieczności nakłuwania. 🙂💪
Kontakt ze sklepem na najwyższym poziomie. Urządzenie na razie testuję i wiążę z nim duże nadzieje w kwestii poprawy wyników sportowych w bieganiu.
Czujnik jest mega - ale instalacja i opanowanie go zajęło mi trochę czasu. No i czekam na aplikacje na iOS 🫣
Polecam! Super urządzenie. Obsługa szybka i profesjonalna. 💪
Odpowiedzieć na wysłane pytanie dotyczące inpost