Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Produkty, szczególnie włóczki i druty, są oceniane jako bardzo wysokiej jakości i zgodne z opisem. Opinie o obsłudze są bardzo pozytywne – klienci doceniają fachowość, uprzejmość i chęć pomocy. Dużym atutem sklepu jest także szeroki wybór produktów, atrakcyjne ceny oraz sprawna obsługa zwrotów i dodatkowe gratisy w zamówieniach. Klienci sygnalizują jednak chęć poszerzenia asortymentu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieamiqs.pl
Kolejne moje zakupy w amiqs i kolejny raz jestem bardzo zadowolona. Tym razem kupiłam druty proste karbonowe. Polecam ten rodzaj ze względu na ich „ cichość” podczas robótki , nie zgrzytają, są lekkie i ścieg jest równiutki.
Wszystko w należytym porządku plus miłe zaskoczenie gratisem
Wszystko ok. Szybka wysyłka, wspaniałe włóczki
Polecam sklep za szybką realizację zamówienia. Włóczki bardzo ładne. Teraz tylko muszę mieć czas na robótki.
Zestaw drutów przepiękny. Włóczka również piękna. Kolor spełnia moje oczekiwania. Szybka wysyłka, świetna cena, wysokiej jakości produkty i bardzo udany mikołajkowy zakup! Polecam Amiqs i serdecznie pozdrawiam.
Błyskawiczna dostawa. Wszystko zgodnie z zamówieniem.
Jesteście Państwo najlepsi i bezkonkurencyjni.
Szybka obsluga i dobra jakość włoczek
Szybka obsluga i dobra jakosc wloczek. Polecam
Ogromny wybór włóczek i prędkość realizacji zamówienia.
włóczka dobrej jakości, polecam
Bardzo dziekuję za szybką dostawę i pomoc w naprawieniu mojego blędu.
Jeszcze raz serdecznie dziekuję.
A zamówiony produkt jest świetny
WŁÓCZKI PRZEPIĘKNE
Włóczka jest śliczna i bardzo miła w dotyku. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Dziękuję serdecznie i gorąco polecam! Pozdrawiam cieplutko:)
Podobała mi się cena.
Jestem bardzo zadowolona, szybka realizacja zamówienia, niesamowicie miła obsługa a włóczki co tu dużo mówić po prostu fantastyczne
Bardzo atrakcyjne ceny i wysoka jakość.
Piękna włóczka dostawa bardzo szybka
Polecam. I na pewno skorzystam ponownie
Bardzo lubię ten sklep