perlanegra.pl

305 reviews since 8 sie 2022

Ważny od: 30 wrz 2022
perlanegra.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybkość i terminowość dostawy zamówionych produktów. Jakość produktów jest szeroko doceniana przez klientów, którzy opisują je jako świeże, smaczne i zgodne z opisem. Dodatkowe prezenty i gratisy są dla klientów miłym zaskoczeniem i wywołują bardzo pozytywne reakcje. Obsługa klienta jest postrzegana jako uprzejma, profesjonalna i pomocna nawet w przypadku pomyłek. Klienci pozytywnie oceniają atrakcyjność cen oferowanych produktów. Wielu klientów chwali solidne i bezpieczne pakowanie produktów na czas transportu.

Opinieperlanegra.pl

Ogólnie OK ale było trochę orzechów nie naciętych i był problem z dostaniem się do środka
Atrakcyjna cena
Zamówione produkty nie dotarły. Trudno więc wydać opinię o nich.

Odpowiedź ze sklepu perlanegra.pl

Dobry wieczór, paczka została przekazana kurierowi jeszcze tego samego dnia, w którym złożyli Państwo zamówienie. Przesyłkę można śledzić pod poniższym linkiem: https://inpost.pl/sledzenie-przesylek?number=602797167685158021780572 Niestety na czas doręczenia oraz jakość obsługi po przekazaniu przesyłki kurierowi nie mamy już bezpośredniego wpływu. Bardzo nam przykro, jeśli dostawa się opóźniła i spowodowała niedogodności. Mamy nadzieję, że przesyłka dotrze do Państwa jak najszybciej i że będą Państwo zadowoleni z zamówionych produktów. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Perla Negra
Świetny produkt, szybka realizacja
Kiedyś miałem problem z dostawą i firma zachowała się super - dlatego teraz potwierdzam tylko, że są świetni!!!! :)

Perlanegra.pl to Twoja bezpieczna przystań w szerokim morzu e-commerce, gdzie każdy wybór jest obietnicą piękna, dobrego samopoczucia i zrównoważonego rozwoju. Założona w 2015 roku, nasza misja to dos...