Nowygrzejnik.pl

Opinie łącznie (72) Opinie (41) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

OpinieNowygrzejnik.pl

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Bardzo miło widzieć takie gwiazdki – dziękujemy za sygnał, że warto!

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę – jesteśmy wdzięczni za każde wsparcie!
SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Dziękujemy za ocenę i zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Takie oceny dodają nam energii do dalszego działania – dzięki!

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Dziękujemy! Każda taka opinia to dla nas ogromna satysfakcja.

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Piękne pięć gwiazdek – serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy!

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Dziękujemy za ocenę i zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Dziękujemy! To potwierdzenie, że nasze starania kończą się sukcesem i że oferujemy artykuły najwyższej jakości.

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Cieszymy się, że nasza jakość została tak wysoko oceniona – dokładnie o to nam chodzi!

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Super, że jesteś zadowolony z zakupu – dziękujemy za ocenę.
ok

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Pięć gwiazdek od Ciebie to dla nas ogromna motywacja. Dzięki!
Fachowa i szybka obsługa. Grzejnik jakosciowo ładny.

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Ogromnie się cieszymy – wiemy, ile serca wkładamy w naszą pracę i takie opinie to potwierdzają.
Bardzo dobry i miły kontakt. Szybko sprawnie profesjonalnie dostawa expresowa. Polecam. Pozdrawiam KarolB

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Dzień dobry, dziękujemy serdecznie za tak pozytywną i szczerą opinię. Cieszymy się, że zakupy u nas spełniły oczekiwania i mamy nadzieję, że nasze produkty będą dobrze służyć przez długi czas. Każda taka opinia jest dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy i podnoszenia jakości obsługi. Zapraszamy ponownie – zawsze chętnie pomożemy przy wyborze i doradzimy w razie pytań. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego dnia!

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę – cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania!
Super towar i szybka dostawa. Dziękuję 🙂

Odpowiedź ze sklepu Nowygrzejnik.pl

Dziękujemy za zaufanie i najwyższą ocenę.