Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i wysyłkę towaru. Obsługa klienta opisywana jest jako profesjonalna, pomocna, uprzejma i elastyczna. Produkty oraz opakowania oceniane są jako wysokiej jakości, solidne i estetyczne. Wielu klientów chwali solidne, staranne i bezpieczne pakowanie produktów. Klienci doceniają łatwość kontaktu, jasność informacji oraz szybkie wyjaśnianie wątpliwości. Klienci chwalą fachową pomoc przy doborze produktów oraz proaktywność w wychwytywaniu i korygowaniu błędów w zamówieniach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieneoneo.pl
Szybka wysyłka. Włącznik i kontakt w stylu retro po prostu piękne, pasują idealnie.
Szybka realizacja zamówień, produkty zgodne z opisem
Trochę ciężki montaż, elektryk narzekał
Bardzo szybko i sprawnie dotarła zamowiona przesyłka. Polecam
Wszytko zgodnie z opisem i na czas. Polecam
Profesjonalna obsługa i gotowość do pomocy. Sprawna komunikacja, szybka wysyłka.
wszystko zgodnie z oczekiwaniami
Szybko i sprawnie. Polecam.
Koocham retro
Swietna jakosc, szybka dostawa, profesjonalny zespol.
Najlepsze i w najlepszej cenie ceramiczne gniazdka i kontakty na rynku
Polecam, szybka wysyłka, profesjonalna pomoc
Bardzo fajny przełącznik w stylu retro, przesyłka bardzo szybka, dobrze zapakowana. Zdecydowanie polecam!!!
Zestaw szynoprzewodów wysokiej jakości, w pełni kompatybilny, z łącznikiem pozwalajacym na podłączenie w każdym miejscu szyny, szyny można łatwo dociąć, wszystko idealnie działało, łatwy montaż, nic nie trzeba było przerabiać (poza ucieciem szyny, ale tego wymagał projekt). Wszystko najwyzszej jakości. Nawet jak się pomuliłam 0rzy składaniu zamowienia, i zgłosiłam błądz to od razu wszystko poprawili, upewnili sie, i wysłali od razu. Bardzo pozytywne doświadczenia!
Szybka wysyłka towar zgodny z opisem
Witam wszystko dobrze na pewno jeszcze będę u państwa zamawiać. Pozdrawiam serdecznie.