lampyspotline.pl

Opinie łącznie (64) Opinie (32) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinielampyspotline.pl

Odpowiedź ze sklepu lampyspotline.pl

Dzień dobry, bardzo serdecznie dziękujemy i polecamy się na przyszłość Spotline oświetlenie

Odpowiedź ze sklepu lampyspotline.pl

Dzień dobry, dziękujemy pięknie za wybór naszego sklepu z lampami Spotline. Zapraszamy ponownie do zakupów i życzymy miłego dnia. Spotline Oświetlenie
Szybko i w dobrej cenie

Odpowiedź ze sklepu lampyspotline.pl

Dzień dobry, dziękujemy za zakupy w naszym sklepie SPOTLINE w AL. JEROZOLIMSKICH i pozdrawiamy serdecznie. Zapraszamy także ponownie, jeśli zajdzie taka potrzeba. Pozdrawiamy Spotline
Szybki kontakt telefoniczny napewno na plus

Odpowiedź ze sklepu lampyspotline.pl

Dzień dobry, cieszymy się, że przesyłka z lampami dotarła zgodnie z obietnicą od producenta. pozdrawiamy SERDECZNIE i Życzymy miłego dnia. Lampy Spotline

Odpowiedź ze sklepu lampyspotline.pl

Dzień dobry, dziękujemy serdecznie za pięć gwiazdek. życzymy miłego dnia. Lampy Spotline

Odpowiedź ze sklepu lampyspotline.pl

Dzień dobry, bardzo serdecznie dziękujemy za odwiedziny i zakup oświetlenia w naszym sklepie. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie. Zespół Spotline

Odpowiedź ze sklepu lampyspotline.pl

Dzień dobry, dziękujemy za wybór naszego sklepu w Al. Jerozolimskich 200 do zakupu oświetlenia. Pozdrawiamy słonecznie i zapraszamy ponownie Zespół Spotline.
Fachowa pomoc i doradztwo! Dziękuję i polecam.
Wszystko zgodnie z zamówieniem.

Odpowiedź ze sklepu lampyspotline.pl

Dzień dobry, dziękujemy za zakupy w naszym sklepie internetowym. Miłego dnia Pozdrawiamy Spotline
Długi czas realizacji zamówienia, trzeba było się upomnieć o informacje, wysłano kurierem pomimo wybrania odbioru ze sklepu.

Odpowiedź ze sklepu lampyspotline.pl

Dzień dobry, w korespondencji mailowej pod koniec czerwca wyjaśnialiśmy przyczynę opóźnienia nie z naszej winy - (producent). Wysyłka wydawała się szybszym sposobem dostawy. Za kłopot bardzo przepraszamy.

Odpowiedź ze sklepu lampyspotline.pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za opinię i polecamy się na przyszłość. Zespół Spotline
Czekam ponad dwa tygodnie za przesyłką.

Odpowiedź ze sklepu lampyspotline.pl

Dzień dobry, w związku z przeprowadzką do nowej lokalizacji, wysyłki od tego producenta są opóźnione we wszystkich sklepach internetowych, za co bardzo przepraszamy. Monitorujemy na bieżąco sytuację oraz interweniowaliśmy parokrotnie u "źródła". Od czasu zamówienia byliście Państwo i inni Klienci także informowani telefonicznie o zaistniałej sytuacji. Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości. Bądźmy w kontakcie. Miłego dnia pozdrawiamy Spotline