Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów i ich solidność. Wielu klientów podkreśla bardzo szybką i sprawną dostawę produktów. Kupujący pozytywnie oceniają sposób zabezpieczenia towaru w transporcie. Klienci doceniają kontakt z obsługą oraz fachowe doradztwo przed zakupem. Klienci często zwracają uwagę na niejasną lub ubogą instrukcję montażu. Opinie na temat montażu są mieszane – część klientów określa go jako łatwy, inni zwracają uwagę na trudności.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieDrewnoflex.pl
Świetne łóżko i szafka nocna
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za miłe słowa oraz zaufanie okazane produktom Drewnoflex. Cieszymy się, że łóżko i szafka nocna spełniły Państwa oczekiwania pod względem jakości oraz designu. W Drewnoflex zawsze staramy się dostarczać meble łączące funkcjonalność z estetyką, aby każdy klient był zadowolony z dokonanych zakupów.
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie szybkiej dostawy. W Drewnoflex dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap realizacji zamówienia spełniał oczekiwania naszych Klientów, a szybka i sprawna dostawa to dla nas priorytet. Cieszymy się, że nasza usługa spotkała się z Państwa aprobatą i zapraszamy do dalszej współpracy.
Szanowni Państwo,
serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię na temat Drewnoflex. Cieszymy się, że nasze produkty oraz usługi spełniły Państwa oczekiwania i przyczyniły się do zadowolenia z dokonanych zakupów. W Drewnoflex dokładamy wszelkich starań, aby oferować najwyższą jakość oraz profesjonalną obsługę, która buduje trwałe relacje z naszymi klientami.
Szybko i bez problemów
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za miłą opinię dotyczącą usług świadczonych przez firmę Drewnoflex. Cieszymy się, że proces realizacji zamówienia przebiegł szybko i bezproblemowo, co jest zgodne z naszym założeniem dostarczania wysokiej jakości obsługi klienta. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap współpracy przebiegał sprawnie oraz satysfakcjonująco dla Państwa.
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za wybór Drewnoflex oraz za okazane zaufanie. Cieszymy się, że nasza oferta spełniła Państwa oczekiwania. W Drewnoflex dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą jakość produktów i profesjonalną obsługę, co jest dla nas priorytetem. Państwa zadowolenie jest dla nas największą motywacją do ciągłego doskonalenia naszych usług.
Zespół Drewnoflex
Powiem szczerze, że dawno nie spotkałam się z tak solidną firmą. Po pierwsze zamowienie można złożyć błyskawicznie. Później jeszcze dzwoni obsługa i dopytuje o szczegóły tak żeby klient był w 100% zadowolony. Następnie termin dostawy jest kilku dniowy a okazuje się że meble przyjeżdżają szybciej. To bardzo miłe
Zaskoczenie. A do tego solidnie zapakowane. No i wykonanie perfekcyjne. Naprawdę brawo dla Państwa 👌🏻
Odpowiedź ze sklepu Drewnoflex.pl
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną i serdeczną opinię! Cieszymy się, że cała realizacja przebiegła sprawnie, a produkt spełnił oczekiwania. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją i potwierdzeniem, że warto dbać o każdy szczegół. Dziękujemy za zaufanie – zapraszamy ponownie i pozdrawiamy serdecznie!
Stelarz super jakości, wysyłka ekspresowa, polecam
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszych produktów. Cieszymy się, że jakość oferowanych przez Drewnoflex stelarzy oraz szybkość realizacji zamówienia spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać artykuły na najwyższym poziomie oraz zapewniać profesjonalną obsługę każdego klienta. Państwa rekomendacja jest dla nas największą motywacją do dalszej pracy.
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za pozytywną ocenę oraz zaufanie, jakim obdarzyli Państwo firmę Drewnoflex. Cieszymy się, że nasza oferta spełniła Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać produkty oraz usługi najwyższej jakości, odpowiadające potrzebom naszych Klientów. Państwa satysfakcja jest dla nas największą motywacją do ciągłego rozwoju i doskonalenia.
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie pozytywnej opinii. W Drewnoflex dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty i usługi spełniały najwyższe standardy jakości oraz satysfakcji klientów. Każde takie wyróżnienie motywuje nas do dalszej pracy i ciągłego doskonalenia. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom i mamy nadzieję na dalszą owocną współpracę.
Szybko i bezproblemowo
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że nasze usługi zostały ocenione jako szybkie i bezproblemowe. W Drewnoflex dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł liczyć na najwyższą jakość obsługi oraz pełne zadowolenie z realizacji zamówienia.
Szanowni Państwo,
serdecznie dziękujemy za pozytywną ocenę Państwa doświadczenia z Drewnoflex. Cieszymy się, że nasza firma spełniła Państwa oczekiwania, oferując produkty i usługi na najwyższym poziomie. W Drewnoflex dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić klientom jakość, trwałość oraz profesjonalne podejście na każdym etapie współpracy.
Zapraszamy do dalszego korzystania z naszych rozwiązań i pozostajemy do Państwa dyspozycji.
Szybka realizacja, szybka dostawa. Ogólnie bardzo OK
Szanowny Kliencie,
Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że zarówno realizacja zamówienia, jak i dostawa przebiegły szybko i sprawnie. Zapraszamy ponownie!
Z poważaniem,
Stelaż Nero Flex 140 x 200 maksymalne zadowolenie
Stelaż perfekcyjny w zakresie całej konstrukcji, mocna stabilna rama oraz idealnie wykrojone listewki elastyczne w moim przypadku z brzozy, zapewnia doskonałe podparcie materaca i z racji niewielkich odstępów pomiędzy listewkami (3 cm) dba o jego długowieczność oraz wentylację. Po zamianie sztywnego stelaża z desek odczułem spektakularną poprawę elastyczności oraz dopasowania materaca podczas leżenia. Mam materac z wkładem multipocket, który wymaga dużego zagęszczenia listewek, tutaj mam aż 28 listewek na stronę, sprężynki nie mają prawa się zdeformować, zwracajcie Państwo szczególną uwagę na rozstaw listewek w aspekcie eksploatacji Waszego materaca. Polecam wszystkim stelaże tego solidnego polskiego producenta, ja osobiście jestem bardzo zadowolony a mój kręgosłup szczególnie. Dziękuję firmie Drewnoflex i życzę wiele, wiele sukcesów. Pozdrawiam serdecznie Michał J.
Odpowiedź ze sklepu Drewnoflex.pl
Panie Michale, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! Cieszy nas, że stelaż Nero Flex 140x200 spełnił oczekiwania zarówno pod kątem konstrukcji, jak i komfortu użytkowania. Doceniamy zwrócenie uwagi na istotne kwestie techniczne, takie jak rozstaw listewek i dopasowanie do materaca – to bardzo cenna wskazówka również dla innych klientów.
Takie słowa ogromnie nas motywują i utwierdzają w przekonaniu, że warto dbać o każdy detal. Życzymy Panu komfortowego wypoczynku i zapraszamy ponownie – zawsze służymy pomocą!
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Drewnoflex
Solidna firma , dotrzymany termin dostawy. Towar dotarł w stanie nienaruszonym.
Odpowiedź ze sklepu Drewnoflex.pl
Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że realizacja przebiegła zgodnie z planem, a towar dotarł bezpiecznie i w nienaruszonym stanie. Zapraszamy ponownie!
Szanowni Państwo,
serdecznie dziękujemy za pozytywną ocenę i zaufanie, jakim obdarzyli Państwo firmę Drewnoflex. Każde wsparcie i satysfakcja naszych klientów są dla nas najważniejsze. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości oraz profesjonalną obsługę, która odpowiada na indywidualne potrzeby naszych klientów. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania i mamy nadzieję na dalszą owocną współpracę.
Zespół Drewnoflex
Produkt doskonałej jakości, zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu Drewnoflex.pl
Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że jakość produktu, zgodność z opisem oraz szybka wysyłka spełniły oczekiwania. Dziękujemy za polecenie!
Stelaż bardzo dobrej jakości, łatwy w montażu. Szybka wysyłka i dostawa, paczka porządnie zapakowana. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu Drewnoflex.pl
Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że jakość stelaża, łatwość montażu, szybka wysyłka oraz solidne pakowanie spełniły oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!
Na instrukcji napisać U W A G A !!!!!!!!!!!!
Przeczytaj instrukcje z długością śrub.
Niestety musiłem naprawiać.
Mój błąd
Odpowiedź ze sklepu Drewnoflex.pl
Dziękujemy serdecznie za opinię i cenną uwagę. Doceniamy podzielenie się doświadczeniem — takie sugestie są dla nas bardzo pomocne i z pewnością weźmiemy je pod uwagę przy dalszym dopracowywaniu instrukcji. Cieszymy się, że mimo wszystko produkt spełnił oczekiwania.
Szybka wysyłka, krótka instrukcja do złożenia. Dobrze zapakowane, dobra jakość. Polecam
Odpowiedź ze sklepu Drewnoflex.pl
Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że szybka wysyłka, jakość wykonania oraz solidne pakowanie spełniły oczekiwania, a montaż przebiegł bez problemu. Dziękujemy za polecenie!
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszej firmy Drewnoflex. Cieszymy się, że nasze produkty oraz profesjonalizm spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować najwyższą jakość wykonania i satysfakcję z zakupów, co jest dla nas priorytetem. Państwa zadowolenie to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy.
Z poważaniem,