Opinie łącznie (3547) Opinie (732) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 21 sty 2026

miodykrupiec.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybkość i terminowość dostawy zamówień. Zdecydowana większość klientów docenia staranne, estetyczne i bezpieczne opakowanie produktów. Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość oferowanych produktów, szczególnie miodów. Klienci regularnie podkreślają znakomity smak miodów i innych produktów. Wielu klientów chwali miłą, profesjonalną i pomocną obsługę oraz sprawną realizację zamówień i reklamacji. Estetyczny wygląd produktów oraz ich opakowań jest często podkreślany jako atut, także pod kątem prezentowym.

Opiniemiodykrupiec.pl

Bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem,miody b.dobre!
Polecam serdecznie 👍
Szybka wysyłka. Towar bez zastrzeżeń. POLECAM.
Bardzo szybka realizacja zamówienia,świetny kontakt,wszystko na najwyższym poziomie. Polecam w 100%

Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszego szybkiego działania oraz kontaktu. Cieszymy się, że wszystko spełniło Twoje oczekiwania! Pozdrawiamy serdecznie!

Szybkość dostawa, towary bardzo dobrze zapakowane. Polecam jak najbardziej!

Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z szybkiej dostawy i starannego pakowania. Zawsze dokładamy wszelkich starań, aby spełnić Wasze oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie!
miód spełnił moje oczekiwania ,szybka dostawa perfekcyjne opakowanie .Zapewne w krótkim czasie dokonam zakupu. Dziękuje i pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie. Cieszymy się, że miód spełnił Twoje oczekiwania, a dostawa i opakowanie były idealne. Zawsze dokładamy starań, aby każdy zakup był przyjemnością. Pozdrawiamy serdecznie!
Super produkty w super cenie super jakość i super obsługa która dostrzega każde szczegóły. Polecam z całego serducha❤️

Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie! Naszym celem jest dostarczanie produktów najwyższej jakości i troska o każdy detal. Cieszymy się, że jesteś zadowolony. Pozdrawiamy serdecznie!

Cudowne na prezent

Pięknie opakowane, szybka wysyłka, wysoka jakość. Polecam serdecznie!!

Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że doceniasz jakość i szybkość naszych usług – to dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy serdecznie!
Ok polecam
Miód bardzo smaczny, spełnia moje oczekiwania.

Super!

Szybka wysyłka, miody przepyszne :)

Przesyłka pieknie zapakowana,dostawą bardzo szybka,produkty sa super ale znam je już od dawna.

Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i że jesteś z nami od dawna. Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i produkty spełniają Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie!
Produkt zgodny z opisem

Paczka super zabezpieczona!