miodykrupiec.pl- Logo - Opinie

miodykrupiec.pl

Opinie (544) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3359)

miodykrupiec.pl- Logo - Opinie

miodykrupiec.pl

Opinie (544) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3359)

Opinie na temat miodykrupiec.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Wielu klientów docenia staranne, solidne i estetyczne zapakowanie produktów, często podkreślając bezpieczeństwo transportu. Produkty są regularnie chwalone za doskonały smak, naturalność i wysoką jakość, zarówno miody, jak i herbaty czy owoce. Produkty są często wybierane na prezent, doceniane za estetyczne wykonanie i eleganckie opakowanie. Obsługa klienta oceniana jest bardzo wysoko, szczególnie za profesjonalizm oraz pozytywne rozpatrywanie reklamacji.

Opinie nt. sklepu miodykrupiec.pl

Super wykonane. Szybka przesyłka!
Fajny pomysł na prezent. Polecam

Pyszne owoce liofilizowane.

Kupiłam na prezent owoce liofilizowane (truskawki, jagody). Wszyscy zadowoleni. Przesyłka szybka i bardzo dobrze zabezpieczona przed stłuczeniem. Polecam szczerze.
Szybka dostawa, dobrze zapakowane, herbatka pyszna...cena duzzzoooo niższa niz na Targach...pozdrawiam
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Hej! Dzięki za miłe słowa! Dbamy, żeby nasze produkty trafiały do Was szybko i w świetnej formie, a przy tym były super w smaku i w dobrej cenie. Pozdrawiamy serdecznie!
Opinia importowana
Zamówiłem kilka miodów w Miody Krupiec. Najbardziej przypadł mi do gustu miód lipowy wyrazisty, świetny do herbaty; akacjowy był delikatny i klarowny. Przesyłka dotarła szybko, słoiki dobrze zabezpieczone. Ogólnie bardzo naturalny smak bez sztucznej słodyczy chętnie wrócę po kolejne. 👍️
Bardzo szybka i świetnie zabezpieczona przesyłk. Zachęcające przeceny skusiły mnie na kolejne zakupy zestawów smacznych miodów. Dziękuję i polecam innym:)
Pyszne miody polecam
Opinia importowana
Kupiłam zestaw herbat na prezent. Piekne eleganckie opakowanie. Widoczna zawartość liściastych herbat w sloiczkach. Piękne! Dodatkowo sobie wzięłam cytrynki z imbirem i maliny. Wszystko wysokiej jakości. Będę wracać!
Zamówienie przyszło ekspresowo, jakość produktów obłędne. Zamawiałam 5 smaki herbaty. Super
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Dzięki za super opinię! Mega się cieszymy, że herbaty przypadły Ci do gustu i dostawa przyszła błyskawicznie. Pozdrawiamy serdecznie!
dobrze zapakowane,bardzo dobry smak,eleganckie,można dac na prezent
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Dzięki za miłe słowa! Cieszymy się, że smak i opakowanie przypadły Ci do gustu – idealne na prezent, to nasza specjalność. Trzymaj się!
Szybka przesyłka,a miody pychotki. MałgorzataW.
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Dzięki za miłe słowa i docenienie szybkiej dostawy oraz naszych pysznych miodów. Fajnie, że nasze produkty Ci smakują! Pozdrawiamy serdecznie!
Szybkość realizacji zamówienia.
Bardzo dobrze zapakowany, towar wszystko zgodne z opisem

tak trzymać !! nie obnizać poziomu

nie wiem. na razie bardzo wszystko dobrze wygląda - i strona i szybkość dostawy, sposób opakowania. produkty chcą się same pić:)
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa! Fajnie słyszeć, że wszystko spełnia oczekiwania – szybka dostawa i super produkty to dla nas podstawa. Trzymaj się i do następnego!

Owocowa przesyłka

Bardzo dziękuję za przesyłkę, którą bardzo szybko otrzymałam. Na kolejne zajęcia z dzieciakami wybrałam owoce w miodzie.
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Dzięki za miłe słowa! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i że owoce w miodzie przypadły do gustu – smacznej lekcji z dzieciakami! Trzymaj się!
Smaczny miodek. Mniam Polecam
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że nasz miód przypadł Wam do gustu. Smak i jakość to dla nas priorytet. Miłego dnia!
Miody jakościowo bez zarzutu, szybka wysyłka. Polecam
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa! Cieszymy się, że miody spełniły Twoje oczekiwania, a wysyłka była szybka. Zależy nam na najwyższej jakości i zadowoleniu klientów. Trzymaj się!
Polecam ,herbatki pyszne 👌
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Bardzo dziękujemy za polecenie i miłe słowa o naszych herbatkach. Cieszymy się, że smakowały! Pozdrawiamy serdecznie!