Denley.pl

Opinie łącznie (10 755) Opinie (2007) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci najczęściej chwalą wysoką jakość ubrań oraz zgodność produktów z opisem. Dostawa oceniana jest jako bardzo szybka i sprawna. Rozmiary w większości przypadków odpowiadają opisom, a proces zwrotów uznawany jest za wygodny i przejrzysty. Obsługa klienta zdobywa uznanie dzięki sprawności, uprzejmości i profesjonalizmowi. Dodatkowo ceny są postrzegane jako przystępne, zwłaszcza przy okazji promocji i w odniesieniu do oferowanej jakości. Sporadycznie pojawiają się jednak uwagi dotyczące pogorszenia standardów jakości ubrań oraz braku informacji od kuriera podczas dostawy. Niektórzy klienci napotykają na problemy z niedopasowaniem rozmiarów lub niedokładnościami w prezentacji kolorów i materiałów. Wskazywane są również płatne lub skomplikowane procedury zwrotów.

OpinieDenley.pl

Przedmioty które zamówiłem mi odpowiadają wizualnie jak i jakościowo. Trochę jestem rozczarowany rozmiarem (wypadają większe niż się spodziewałem) aczkolwiek nie jest to aż tak wielki problem.

spodnie dresowe

Zamówione spodnie dresowe są ocieplane, więc poczekają do zimy; na obecny sezon są nieodpowiednie. Poza tym wszystko w porządku.
Szybka dostawa oraz szybkie zwroty. Towar bardzo dobry. Pozdrawiam.
Zamówienie kompletne jedna z koszulek ma uszkodzony rękaw t-shirt
👌
Bardzo dobre jakościowo bluzy..
Koszulka z nadrukiem ok lecz biała ciut gorszej jakości,ale mąż zadowolony.
Odzież ma zaniżoną rozmiarówkę , towar zamówiony dostarczono szybko.
szybkość dostawy
Polecam kamizelka zgodna z opisem .dostawa szybką polecam.

roznica kolorow

kolor w ofercie odbiegal od koloru realnego ktory byl znacznie ciemniejszy.
Dobra jakość troszkę gorzej z rozmiarówka trzeba brać o jeden rozmiar więcej ale wszystko PROFESIONAL

Sprawny kontakt

Sprawny, kontakt z konsultantem i pozytywne załatwienie zmiany dostawy. Szybki termin realizacji zamówienia. Towar zgodny z opisem. Gwiazdkę odejmuję za trudność w wpisywaniu rodzaju dostawy (strona nie wpisywała paczkomatów)