malinowe.com.pl

Opinie łącznie (660) Opinie (379) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci często chwalą wysoką jakość produktów oraz szybki czas dostawy. Pozytywne opinie pojawiają się także na temat solidności pakowania oraz dobrej komunikacji z obsługą klienta w części przypadków. Jednocześnie część klientów zgłasza uwagi dotyczące świeżości, fragmentacji lub zanieczyszczeń produktów. Występują również skargi na opóźnienia i problemy z dostarczeniem paczek, braki w zamówieniach lub otrzymanie innych produktów niż zamówione. Opinie na temat kontaktu z obsługą klienta są podzielone – część klientów nie otrzymuje odpowiedzi na telefony i maile. Dodatkowo pojawiają się trudności z otrzymaniem zwrotu pieniędzy za brakujące produkty oraz skargi na uszkodzenia i słabe zabezpieczenie paczek.

Opiniemalinowe.com.pl

Zakupy

Ze strony MALINOWE wszystko ok. Może trochę długo szło. Od strony dostawcy: paczka przyszła rozerwana, na szczęście nic nie brakowało. Powiadomiłem InPost to przysłali jak złożyć reklamację. Nie chcę reklamacji ale zwróciłem im uwagę że w takim przypadku powinni sprawdzić zawartość, zaplombować ze znakiem InPost. Dopiero wtedy padło "przepraszam". Myślę że powinniście o tym wiedzieć. Pozdrawiam

Brak reakcji sklepu i brak zwrotu środków

Szybkość dostawy ok. Dwie paczki były rozerwane. Dużym minusem jest brak kontaktu ze sklepem. Po informacji o zmniejszeniu zamówienia ze względu na słabą jakość fig otrzymałam informację, że został zlecony zwrot środków. Niestety, zwrot nie nastąpił, a sklep nie reaguje na wiadomość e-mail, SMS i nikt nie odbiera telefonu
Szybka dostawa, super bezpiecznie zapakowane, jeszcze nie zdążyliśmy spróbować, ale wygląda świetnie! Jak spróbujemy, napiszemy! 😉
często u Was kupuję...jestem zadowolona z produktów oraz szybkiej realizacji zamówienia....
Zamawiam po raz kolejny i nie jestem zawiedziony. Połówki nerkowców to połówki a nie jak u innych Miazga orzechowa
Wszystkie produkty bardzo dobrej jakości, wygodne opakowania i przede wszystkim konkurencyjne ceny!
Płatki migdałowe przyszły mocno rozdrobnione i w dwóch a nie jednym opakowaniu. Wygląda to jakby ktoś je przepakowaywał
Bardzo dobrej jakości produkt oraz bardzo szybki termin realizacji zamówienia. Dziękuję

Następnym razem, przy zamówieniu zaznaczę, jagody goji bez goździków, poproszę.

Generalnie jest ok, wybór spory. To moje drugie zakupy i pewnie wrócę. Gdzie zatem leży łyżka dziegciu. Otóż, kupiłem 1kg jagód goji, przysłano 2x0,5 kg i to jest w porządku. Natomiast w jednej z paczek znalazłem zanieczyszczenie, w postaci goździków (pąki kwiatowe czapetki pachnącej). Z owsianki, do której wrzuciłem garść jagód, wyłowiłem 6 szt. Później przeszukałem paczkę 0,5 kg i znalazłem dalszych 16 szt. Osobiście nie mam nic przeciw goździkom, jednak taki zestaw jest nieakceptowalny.
Zamowienie super, wszystko ok. Kontakt ze sprzedajacym - totalny jego brak. Dziwne to… Ale napewno zamowie znowu.
Polecam, zamówienie zrealizowane szybko, bakalie dobrej jakości. Kupowałam już kolejny raz 😃

brak zwrotu pieniędzy

Produkty otrzymałam szybko. Też był tekefon z informacją, że 2 z nich są teraz niedostępne i że kwotę, którą za nue zapłaciłam, firma zwróci mi na konto. Ale nie zwróciła. To nieuczciwe.
Wszystko w porządku, poszczególne opakowanie przypraw są solidne, jedynym minusem jest niezabezpieczona paczka. Foliopak słabej jakości, dotarł mocno zniszczony z dziurami.
Bardzo polecam, orzechy brazylijskie dobrej jakości. Na pewno kupię ponownie 💕
Jak zawsze podejście i oferta sklepu zgodna z oczekiwaniami
Jedna paczka z orzechami była uszkodzona
jestem zadowolona z zamówienia , polecam.
Zupełnie inne wrażenia niż opinie z jakimi się spotkałem. Póki co wszystko super, mimo że się bałem. Zamówienie w 3 dni było u mnie - wszystko się zgadzało.
Bardzo dobra jakość produktów