malinowe.com.pl- Logo - Opinie

malinowe.com.pl

Opinie (48) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (48)

Obejmuje Ochronę Kupującego

13 sie 2024
Jest wszystko dobre i takie aromatyczne, zioła, owoce a szczególnie imbir w płatkach który uwielbiam

24 sie 2024
Zamówiłem przyprawy: 5 x bazylia (1kg) , 12 x oregano (250g) ,3 x majeranek (500g) ,zestaw majeranku 2 x 500g , 8 x papryka słodka 60 (500g) , 2 x ziele angielskie (250g) ,4 x czosnek suszony granulowany(1 kg) ,3 x gałka muszkatołowa (250g). Z CAŁEGO ZAMÓWIENIA W PACZCE,ZA KTÓRĄ ZAPŁACIŁEM 652,57groszy było tylko 12 X OREGANO PO 250G !!! Numer tel. podany na stronie(690-046-002) jest wyłączony od kilku dni. Dwa razy napisałem e-mail na biuro@malinowe.com.pl z zapytaniem gdzie jest reszta towaru, za który zapłaciłem...(???...)W odpowiedzi na e-mail Pan Paweł Olejarz dwukrotnie napisał. ,,DZIĘKUJEMY ZA WIADOMOŚĆ.ODPOWIEMY NAJSZYBCIEJ JAK TO MOZLIWE"...Pozostawię to bez komentarza. Z takim podejściem do klienta nie zasługujecie nawet na 1 GWIAZDKĘ!!! Nr zamówienia tak do wiadomości właściciela MALINOWE- 20217731.

Opinie nt. sklepu malinowe.com.pl

Naprawdę bardzo polecam wszystko zgodnie z opisem
25 sie 2024
Szybko, sprawnie i bardzo smacznie.
23 sie 2024

25 sie 2024
23 sie 2024
19 sie 2024

22 sie 2024
Brak kontaktu ze sklepem. Nie odpowiadają na wiadomości, nie ma możliwości skontaktować się telefonicznie, telefon cały czas jest wyłączony. Towar, który według informacji na stronie wysłany kilka dni wcześniej, nie dotarł oraz nie ma żadnej informacji na temat śledzenia, a sklep milczy. Mało profesjonalne zachowanie w stosunku do klienta. Towaru brak, a kontakt ze sklepem zerowy.
30 sie 2024
Nigdy wiecej nie wysyłajcie przesyłki POCZTEXEM !!!! Nie będe opisywał co przeszedłem . Jednym słowem lekko ujmujac SKANDAL !!!
Dziesięć dni czekam na zwrot nadpłaconej sumy w związku z przesłaniem niepełnego zamówienia.
13 sie 2024